Chystáme sa ja Mrssti a dvaja bikeri (niesú z fóra) na Donovaly
- ak nenastanú komplikácie alebo zmeny pôjdeme vlakom 30. júla zo Žiliny do Ružomberka ... odtiaľ si to pekne vyšlapeme na Donovaly.
- zdržíme sa tam do nedele (to už bude len cesta domov)
- plánujeme nejaké výjazdy o ktorých vie viac Mrssti, a to v dňoch št-pi-so
- budeme radi ak sa pridajú prípadne aj nejakí domáci bikeri, ktorí nám môžu ukátať nové úseky a podobne ... takže kto by mohol dojsť ozvite sa tu
vďaka > LP
posledný komentár: 1. 4. 2025 o 14:46
Má 18 rokov má si to uvedomit sám.
Mna skorej trapi že si nemohol prist... bol by do teamu další zesty a určite by si si prišiel na svoje.
Pekný pojazd. Len na tu novú holu sa netlačí!
Contury určite nie, robili sme voloviny, hrať neviem ale vôbec! Ale tak keď sme to bendžo už vyhrabali
mna to mrzi tiez, hlavne ked viem ze som mohol byt s vami, ked ste to dali vediet tak uz som bol jednou nohou v Cechach, keby ste dali vediet skor tak som s vami a navsetvu u nasich susedov odlozim
mimochodom Lapierre ako sa ti to stalo, som myslel ze ked je tam ta karbonova krytka tak na ulomenie patky je miziva sanca
Problém je asi tam, že ich nemá. Písal mi, že najskôr o 2 týždne.
Ale mám záložný plán, len či nezlyhá ...
btw, ako uz pisal GaryFisher, keby dosli viaceri foristi na Zelenu stopu tak by sme mohli napr. na druhy den urobit nejaky vyjazdik na Donovaly
Ale to su len uvahy, každopadne niekedy v priebehu tohto mesiaca tam este chceme ist.