Zakladam tuto temu, pretoze aj v nasom rodnom kraji je kde jazdit a stale objavujeme nove trasy...pridajte sem svoje oblubene alebo zaujimave cestne alebo MTB trasy
jimy51 ja som tu pre teba stale kedykolvek a kamkolvek.no dnes bolo ok.paradne cesty tam maju presovcani z PO az na zlatu banu super asfalt stale stupak.za dedinou(foto)ale v pohode.v lese som zabludil pozeram tabulka ze opalove bane 3,5km hovorim si tam nechcem ist naco ma tam stocil som dole na asfaltku idem si idem a tu zavora.obisiel som ju letim dalej dole kopcom stale asfalt ok potom na lavej strane pod kopcom dreveny vchod(bana?)pomyslel som si no ked teraz stade medved nejaky vylezie koniec mi letim dalej stale dole(uz aj rozmyslam ze zle idem a toto teraz vsetko slapat hore... no nic stale letim dole po pravej strane jaruha zrazu koniec asfaltu cesta kamenista potom uz velke kamene..zrazu tocna blato dalej do stratena iba pre lkt a som dosiel vsetko slapat hore 3km?mozno.dalej smer opalove banu tu sedi chlapik pytam sa kade-ukazuje dole.dalsia hore na dubnik.uz sa islo ok cesta rozbita ale pre mna ok.isiel som uz aj horsie.za cervenicou zase paradny asfalt.slanec-zemplinska teplica tu uz fukalo statocne pred a za TV davaju novy asfalt.domov cez moravany-strazske.luho nikde bolo super
to som tu zase ostal sam no dnes som bol pozvany na zakusok(citronovy) do TV(teta)tak mi to prekazilo plany chcel som madarsko ale nic to pojdem mozno pondelok ked bude pocasie ok.este aj vyprazany syr mi nukala ale som jej vravel ze najprv sa idem trochu previest tak aspon cerhov a spat zajtra asi pojdem pozriet balturs...planuju vyjazd ML-jasliska tak mozno sa pridam a mozno pojdem vonkajsim okruhom cez komanczu a tam ich pockam.este sa uvidi.jimi51pridaj sa to madarsko mam tiez v plane uz z minuleho leta nevyslo mi to cez milhost-palhaza-a satoraljaujhely ale nie do mesta(tu som uz bol viackrat minuly rok)ale este predtym hranicny prechod by mal byt a tade domov.
jimy51 ja som tu pre teba stale kedykolvek a kamkolvek
... Tu sme, len teraz cez deň sme malo kedy doma a jazdime len po večeroch take rychlovky, to ani nepišem. Tak si trochu pobludil pri tej Zlatej bani čo? Treba mapu alebo GPS nosit asi. Na tej druhej fotke (SANY0108) to čo je - uprostred lesa na tej hore? Ja som dnes bol sam skusiť cestu čo minule, ale teraz z opačnej strany, teda cez Danovu lesnou asfaltkou popod hrebeň do Kalinova a domov. Nestretol som žiadnu zver, ale v blate som našiel otlačené stopy neviem čoho http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?f=10&t=1855&p=309890#p309890
na prvaj je hrad a druha?co ja viem..asi vyrubana hora a navozena hlina,neviem.isiel som po starej ceste-slancik.foto-nezda sa mi velka(mal si tam dat nieco na porovnanie)ani hlboka mozno liska,rys..moj bubu ma ovela vacsie stopy nepridate sa zajtra?balturs ach to moje fotenie cau.
aha..neviem čo to bola za stopa, som tiež najprv myslel že pes ale nevidel som tam stopy človeka nikde Včera sme sa nemohli pridať, ale vraj ani ty si nebol s BaLturS?
nie nebol isiel som skoro rano po siestej hodine z domu (a cakat v ML do 10 hod.sa mi nechcelo)cez palotu dosiel som do PL nowotaniec a prislo mi velmi zle na vracanie a bolo stale horsie tak som to otocil domov som sa dokopal horko tazko celu noc som vracal bolo mi kvalitne zle este aj teraz mi blbo ale uz lepsie.neviem z coho ale tipujem tie nestastne paradajky tolko ich mame ze sa mi o nich uz aj sniva .takze ani madarsko mi dnes nevyslo uvidim co z toho bude cau.
tak po dlhsom case prispejem aj ja
Najprv som bol poobede s BLuebikekerom a jimmym pojazdit v Kamjane. Celkom sranda, sa mi to pacilo, take jazdenie po lenych chodnikoch. Len moj crossovy bajk sa na take velmi nehodi ale pohoda, v kopcoch nestihali za mnou, horsie to bolo v zjazdoch, ale dalo sa Niekedy este zopakujeme.
A potom som to este otocil do Svetlic, tam a spat trosku si pokrutit , ale uz sam. Trochu ma ponahanal cigansky pes v Sterkovciach, ale kedze som ho videl uz z dialky, tak som bol pripraveny(rozbehnuty, zaradeny spravny prevod, pedal odopnuty ). A dole kopcom do Vyravy som zabil vtacika na biku , este sa mi to nestalo, som videl ze je tam na ceste, aj som sa mu uhynal, len on sa uhol do tej istej strany a rovno do kolesa v asi 50 km/h, tak uz to nerozchodil.
ze si sa ukazal ja dnes skusobna jazda do strazskeho a spat tych 50kilacou staci este to nieje ok ale co uz.to sczawne kedy pojdeme pozriet?len asi nebudem za tebou stihat ked si taky dobry v kopcoch od piatku by malo byt pocasie ok tak na tyzden.dufam ze mi vyjde to madarsko.
ta dajak nam pochladnelo dnesny okruh zbudza lesne.blue isiel pojazdit trochu hrabovske lesy len aby nam nezabludil uz aby bolo pekne neodvazim sa zatial nieco dlhsie.
vcera nam prsalo takze nic a dnes som dal pavlovce nad uhom cez MI.treba ponatahovat trocha labky zajtra by som chcel PL aspon wetlinu ked sa podari..uvidim pocasie hlasia ok a v nedelu asi pojdem pozriet vranovcanov o 9 pred jednotu ked sa vratim do vecera domov ja by chcel aj dalej,ale nevladzem tie polske kopce co su na kazdom kilometri
čauko, už sme doma na chviľu, No už keď ty nevládzeš tie poľské kopce tak kto potom? Pre nedostatok voľného času a potom pre dážď sme sa vybrali len v utorok trochu potrénovať výšľapom na "Hrabovský vrch" (Janovo 485 m n.m.), mal som dosť ale fajne stúpanie, odporúčam ...dnes som si vyhliadol trasu, škoda že nemožem teraz s tebou prekonzultovať - neviem či je zjazdná alebo prejazdná pre MTB. Chcel by som zase cez Hrabovec nad Laborcom vyšliapať na Janovo a odtiaľ po hrebeni buď do "Hradu" pri Zbudskom Dlhom alebo pokračovať cez Hrišov (443 m) a Kremenec (439 m) do Koškoviec...no uvidíme, možno bude mokro tak to otočíme
uz ma cakali bluebikerovci dnes v zbudskom ked som sa vracal aj chlebom a solou ma privitali no fajna bolo dnes nehoruco tak ze sa dalo aj trochu pridat blue niekedy mi ukazes ako sa robi ten graf-tabulka-stupanie kopce...tie dnesne boli az do neba mozno 800m?musi to byt vyska ked uz ani stromy na vrch kopcov nerastu wetlina a dalej som este trochu isiel jak je ten kopec-serpentyny-hore jak parkovisko tu som bol o 11.00 dalej sa mi nechcelo otocil som spat domov.super vyjazdik mocno som spokojny .
no tak som sa prave pozeral do tej svojej automapy na tej druhej foto sa trepe hore do kopca hadam aj 50ks ludi ale ich velmi nevidno-hore na chatu stade maju chodniky aj vyhlad ok.vrchy su tu cez 1200m..cesta asi 870m ked dobre pisu na mape.
pozeram na mape...fajnu štreku si dnes urobil, hlavne že si spokojny Pekny kostolik na tej fotke, a tá cesta dosť úzka - jak v Poľsku ne Ja sa potom ako sme sa stretli vybral trochu preskumať jednu lesnu cestu čo vedie cez ten les "Adidas" (neviem najsť fotku v archíve, je to ten les medzi Zb. Dlhým a Koškovcami). Bolo ešte trochu mokro, cesta sa po roku trochu zmenila ale nevedel som na konci nájsť cestičku ku mlynu či čo tam je..nabudúce to skúsim z druhej strany od Koškoviec
takze dnes ste na odpuste v dlhom..aj v hankovciach je a az jeden stanok s blbostami tak som bol pozriet btvt.sk chvilu trvalo kym sa poschadzali potom sa islo na hrad cicva opekat ja som isiel domov.rano som vyrazil skoro o 6.50 v VT som bol osem pat a teraz co-tak som vybehol pozriet tie nove sidliska na zaciatku(jak kruhovy objazd)stupanie jak do PL hore jak vysielac isla jedna cesticka do lesa,ale kam?v meste som preskumal dalsie sidlisko jak jednota hore..tu som stretol chlapika co mal dres ako balturs,ale co by tu robil?mal aj nosic s taskami.teraz bude akcia,pojdem pozriet http://www.vranov.sk/?lng=sk&page=t20&go=177&go2=298&go3=155&PHPSESSID=0968a857d18534f8234c31fad35fef4a
heh,uz to zacina mal som v plane sobrance,ale tesne pred MI v petrovciach mi zazvonil mobil -mama,ze sa idu vyoravat zemiaky tak otocka spat a co vas babka este nezapratala do prace?ci este nekope?zajtra ma caka to iste ale rano si dam taku rychlovku do HE cau.
zemiaky vyzberane uz len jedno pole..asi pojdem teraz pozriet tu domasu-dobra co tam za cyklozraz o 14.00.a zase som tu sam a zajtra sa k nim aj pridam
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Najprv som bol poobede s BLuebikekerom a jimmym pojazdit v Kamjane. Celkom sranda, sa mi to pacilo, take jazdenie po lenych chodnikoch. Len moj crossovy bajk sa na take velmi nehodi ale pohoda, v kopcoch nestihali za mnou, horsie to bolo v zjazdoch, ale dalo sa
A potom som to este otocil do Svetlic, tam a spat trosku si pokrutit
no tak som sa prave pozeral do tej svojej automapy
http://www.vranov.sk/?lng=sk&page=t20&go=177&go2=298&go3=155&PHPSESSID=0968a857d18534f8234c31fad35fef4a