Niektoré takéto témy už na fóre existujú, ale sú výhradne "súkromné". A niečo podobné, otvorené všetkým čo majú aj žiletky, mi tu chýbalo.
Je určená pre všetkých bez obmedzenia a v prípade mierneho porušenia doporučených pravidiel, nebudeme nikoho kopať do g.. .
Doporučené pravidlá:
- zadávanie návrhov na cestné výjazdy (kedy, odkial, kam, cca km, odhad priemeru rýchlosti...)
- pridávanie "výsledkov" výjazdov ( popis, link, obrázky ak budú...)
- prípadné mierne dotazy a úpravy časov si riešte cez SÚKROMNÉ SPRÁVY, aby to tu bolo "čistejšie".
- zbytočne sem nezadávať citové výlevy a podobné krátke slovné citáty.
Ok, tak veľa zdaru tejto téme/vláknu.
MichalZ
Start spod mostov na petrz. strane.
Prípadne volať už len na mobil 0905 201 442.
Teším sa nabudúce!
Inak fajn výšľap, a vytiahnutie pulzov dóósť vysoko. Dobrá príprava na GreenBike a Wildon.
dnešná trasa:
http://www.gps-tour.info/sk/92/detail.41600.html
Malá rekapka:
cca 55,5 km za 1:43 h.
Maximálna 64.5 km/hod, priemerka 32.3 km/h
Za spoločný výjazd ďakujem bukovi, že mal so mnou trpezlivosť a prispôsobil sa môjmu tempu aj keď na ňom bolo vidieť, že by to ešte rád viac rozmakal. A taktiež michalzovi, s ktorým som sa nestihol ani rozlúčiť, tak dodatočne "CAF".
Joli dobre si slapal
S fullom som to liezla prvý raz - a prvý raz som si vychutnala ZJAZD ako sa patrí!
Prvý výjazd v utorok 11.08.
A tento týždeň niečo v podvečer ( utorok alebo stredu) podľa počasia asi Rakúsko do 3 hod ?
napríklad takýto výjazd:
http://www.gps-tour.info/sk/92/detail.41705.html
Podľa chuti aj skrátenú verziu cez Prellenkirchen - Edelstal - Kittsee.
Každý, kto sa "udrží" v háku a v mini balíku a občas potiahne š***** je vítaný.
Momentálne viac prichádzam na chuť okruhom v rakúsku, čo sa cesťáku týka, máme to z BA blízko, menej alebo žiadne autá, kvalitný povrch...ten vietor, k tomu už patrí.
Ak tak, tel. ti brnknem ak to bude aktuálne .
Na cca 4 hod. Lážo plážo, objemovka pred greenom.
Cca od 14 - 14.30 hod. kontakt už len na 0905 201 442
Tak sa dnes vytvára veľký balík.
Potvrdené 14.30 hod z pod mosta Lafr. (petrž).
Joko+Ja