Dnes padol po dohode s vedúcim rekreačného strediska konečne termín Cyklo Camp Poráčska Dolina 2009.
Takže všetkým záujemcom dávam na známosť, že Cyklo Camp Poráčska Dolina 2009 sa uskutoční v dňoch 13. - 16. augusta 2009.
Všetky aktuálne informácie sa dozviete priebežne. Už teraz sa môžete tešiť na pripravované novinky. Napr. new trasa CENSORED
No ako môžu písať, nemajú čas!
Najprv budíček, potom rozcvička,raňajky,nástup,jazda,pitný režim,rehabilitácia,tlačovka a fajront.
Aj ja čakám na nejaké info, počasie, stav tratí, teplota piva, rosný bod a iné...
tak utrhol som sa z toho nadherneho miesta na slovensku ( koli dceruske ktora ide na oravsky maraton )
pocasie nam vychadza dakujeme saldy za slniecko
prezentacia a nasledna rozbijacka nam dala zabrat
vstavanie bolo velmi obtiazne ranajky vydatne
trate suche prva obcerstvovacka na ZAVADKE bola uzasna kopec ludi podaval sa ovci syr a kolace
vecer opekacka z coutry capeloou a dorazacka vyborne chladenim pivkom krcma po minulom roku otvorena do skoreho rana
dnes nas caka spissky hrad , nieco light pre tich co to vcera prehnaly a vecer znova rozbijacka ale riadna s DJ-om modna prehliadka vazenie bajkov no proste vela vela zabavy
fotky videa a ine reporty ked sa vratime a vytriezvieme
PS: signal na mobil sa hlada obtiazne aj pri stlpe telefoonnej linky
Super tam je ... no ja už som doma, inak by som ešte ostal, ale mám nejaké povinnosti
Počasie výborné, jedlo tiež (včera na raňajky 4 párky ... ja som dal dve )
Nebolo by zlé vytvoriť novú tému s názvom Fotky a videá z Cyklo Campu Poráčska Dolina 2009 a tam by dal každý fotky ... aspoň by sme ich mali všetky pokope
a video bude spracované tak najskôr o dva týždne, lebo je toho natočené hooodne veľa
A aby som aj ja zhodnotil akciu dvoma slovkami: ***** .-)
Macicka my to uz vieme, ale to bolo este lepsie ako si viete len predstavit! Moze to kazdy velmi lutovat kto neprisiel ! Drotik a spol to zvladli absolutne na jednotku. Chlapci dakujem za vsetko este raz a prajem vela uspechov v bezkonkurencnej akcii ktora na Slovensku nema obdobu. DAKUJEM,DAKUJEM,DAKUJEM!
Nazdar bikoši.Tak už sme doma a je mi veľmi ľúto,že je koniec .Za svoju osobu
chcem povedať,len toľko,že som strávil nádherné štyri dni s ľuďmi,ktorý majú veľké
srdcia.Ďakujem Vám všetkým ste úžasný a myslím si,že celý náš klub má ten istý názor.
Hreje nás pri srdci vaša spokojnosť a prajem Vám,aby sme sa na budúci rok všetci stretli
v pohode.Biku Zdar!
Nazdar bikoši.Tak už sme doma a je mi veľmi ľúto,že je koniec .Za svoju osobu
chcem povedať,len toľko,že som strávil nádherné štyri dni s ľuďmi,ktorý majú veľké
srdcia.Ďakujem Vám všetkým ste úžasný a myslím si,že celý náš klub má ten istý názor.
Hreje nás pri srdci vaša spokojnosť a prajem Vám,aby sme sa na budúci rok všetci stretli
v pohode.Biku Zdar!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Najprv budíček, potom rozcvička,raňajky,nástup,jazda,pitný režim,rehabilitácia,tlačovka a fajront.
Aj ja čakám na nejaké info, počasie, stav tratí, teplota piva, rosný bod a iné...
pocasie nam vychadza dakujeme saldy za slniecko
prezentacia a nasledna rozbijacka nam dala zabrat
vstavanie bolo velmi obtiazne ranajky vydatne
trate suche prva obcerstvovacka na ZAVADKE bola uzasna kopec ludi podaval sa ovci syr a kolace
vecer opekacka z coutry capeloou
dnes nas caka spissky hrad , nieco light pre tich co to vcera prehnaly a vecer znova rozbijacka ale riadna
fotky videa a ine reporty ked sa vratime a vytriezvieme
PS: signal na mobil sa hlada obtiazne aj pri stlpe telefoonnej linky
Počasie výborné, jedlo tiež (včera na raňajky 4 párky
Nebolo by zlé vytvoriť novú tému s názvom Fotky a videá z Cyklo Campu Poráčska Dolina 2009 a tam by dal každý fotky ... aspoň by sme ich mali všetky pokope
a video bude spracované tak najskôr o dva týždne, lebo je toho natočené hooodne veľa
btw a kedy prišli včera do cieľa Censoreďáci??
btw a kedy prišli včera do cieľa Censoreďáci??
v pohode.Biku Zdar!
v pohode.Biku Zdar!
SÚHLASÍÍÍM......................100PRO
Drotarovci, velke vdaka vam vsetkym. Dudo vam online vyslovil podakovanie a uznanie, ku ktoremu sa radi pripajame.
uz teraz sa tesim na Cyklo Camp Poráčska Dolina 2010.
a dakujem aj za to, ze ste ma cakali