Takže všetkým záujemcom dávam na známosť, že Cyklo Camp Poráčska Dolina 2009 sa uskutoční v dňoch
13. - 16. augusta 2009.
Všetky aktuálne informácie sa dozviete priebežne. Už teraz sa môžete tešiť na pripravované novinky. Napr. new trasa CENSORED
posledný komentár: 17. 11. 2014 o 9:01
posledný komentár: 5. 8. 2011 o 10:15
Najprv budíček, potom rozcvička,raňajky,nástup,jazda,pitný režim,rehabilitácia,tlačovka a fajront.
Aj ja čakám na nejaké info, počasie, stav tratí, teplota piva, rosný bod a iné...
pocasie nam vychadza dakujeme saldy za slniecko
prezentacia a nasledna rozbijacka nam dala zabrat
vstavanie bolo velmi obtiazne ranajky vydatne
trate suche prva obcerstvovacka na ZAVADKE bola uzasna kopec ludi podaval sa ovci syr a kolace
vecer opekacka z coutry capeloou
dnes nas caka spissky hrad , nieco light pre tich co to vcera prehnaly a vecer znova rozbijacka ale riadna
fotky videa a ine reporty ked sa vratime a vytriezvieme
PS: signal na mobil sa hlada obtiazne aj pri stlpe telefoonnej linky
Počasie výborné, jedlo tiež (včera na raňajky 4 párky
Nebolo by zlé vytvoriť novú tému s názvom Fotky a videá z Cyklo Campu Poráčska Dolina 2009 a tam by dal každý fotky ... aspoň by sme ich mali všetky pokope
a video bude spracované tak najskôr o dva týždne, lebo je toho natočené hooodne veľa
btw a kedy prišli včera do cieľa Censoreďáci??
A aby som aj ja zhodnotil akciu dvoma slovkami: ***** .-)
A aby som aj ja zhodnotil akciu dvoma slovkami: ***** .-)
btw a kedy prišli včera do cieľa Censoreďáci??
chcem povedať,len toľko,že som strávil nádherné štyri dni s ľuďmi,ktorý majú veľké
srdcia.Ďakujem Vám všetkým ste úžasný a myslím si,že celý náš klub má ten istý názor.
Hreje nás pri srdci vaša spokojnosť a prajem Vám,aby sme sa na budúci rok všetci stretli
v pohode.Biku Zdar!
chcem povedať,len toľko,že som strávil nádherné štyri dni s ľuďmi,ktorý majú veľké
srdcia.Ďakujem Vám všetkým ste úžasný a myslím si,že celý náš klub má ten istý názor.
Hreje nás pri srdci vaša spokojnosť a prajem Vám,aby sme sa na budúci rok všetci stretli
v pohode.Biku Zdar!
SÚHLASÍÍÍM......................100PRO
Drotarovci, velke vdaka vam vsetkym. Dudo vam online vyslovil podakovanie a uznanie, ku ktoremu sa radi pripajame.
uz teraz sa tesim na Cyklo Camp Poráčska Dolina 2010.
a dakujem aj za to, ze ste ma cakali