Start bude o 10,00 hod. na Partizanskej luke. Trate budu mat dlzku 31 a 73 km... Kratsia je urcena pre rekreacnych cyklistov a rodiny s detmi, dlhsia preveri cyklohobikov slusnym prevysenim...
Dalsie info bude coskoro...
posledný komentár: 25. 8. 2023 o 9:21
posledný komentár: 12. 9. 2022 o 15:47
posledný komentár: 10. 8. 2022 o 21:34
posledný komentár: 14. 7. 2022 o 6:44
posledný komentár: 12. 9. 2018 o 18:12
posledný komentár: 22. 5. 2013 o 23:54
Nikdy nie je neskoro... na trati je toho dost... trat sa bude priebezne cistit az do soboty rana, tesne pred pretekmi....
OK, kludne sa ozvi....
Vedeli by sme mu poskytnut free startovne za report na titulke, Laco?
Vedeli by sme mu poskytnut free startovne za report na titulke, Laco?
Ahoj Tomas,
cakal som, ze prides sam, lebo sme Ti velmi zaviazani...A to nielen kvoli Kellys Green bike Tour 2009, ale i kvoli nadaciii na pomoc detom , postihnutymi onkologickymi chorobami. Je to asi najvacsie nestastie, ak Tvoje dieta je takto chore...
Preto, kludne napis mi cez SS, kto bude robit reportaz, bude mat vsetko free... V najhorsom spravim reportaz i ja, ak sa nikto nenajde...
Este raz velka vdaka...
Laco
otazka- je kratka trat uplne ista ako minuly rok?
otazka- je kratka trat uplne ista ako minuly rok?
Uplne ista... dam na to svoj krk....
Nemeni sa trati uplne nic, hoci boli hlasy, ze to treba trochu stazit...
Neboj, bolo i horsie....
a spytal som sa len preto, lebo som videl vyskovy profil minuleho roc., a uphill pri kamziku mi tam chybal ale mozno som slepy.... to ten vek asi
je iba jeden a to v smere od BK na Kozi chrbat inak nie je nikde nic
a mimochodom, dost podstatne je, ze cez Somar sa nejde
je iba jeden a to v smere od BK na Kozi chrbat inak nie je nikde nic
a mimochodom, dost podstatne je, ze cez Somar sa nejde
Ide sa popod Somar, po traverze, ktory je vyznaceny zelenymi "C", vrchol Somara sa obchadza. Za Somarom sa opat napoji trasa Kellys Green bike Tour na cervenu turisticku znacku, a spolu s nou sa ide az na Pezinsku Babu...
ale na maratone som ju este nevidel a ani som nepocul o tom, ze by bolo zavreta
ja som maval asi stastie... lebo zamknutu som ju chytil zatial vzdy pred maratonom aj minuly rok aj ten to...
Dalsie zavory budu zavrete, ale obe sa daju pohodlne obist sprava ( pri Horvatke, pred Bielym krizom na dlhej trati) ...
Znacit sa zacina zajtra rano kratka trat, vo stvrtok dlha... Snad nam to nezacnu nejaki dobraci strhavat...