Start bude o 10,00 hod. na Partizanskej luke. Trate budu mat dlzku 31 a 73 km... Kratsia je urcena pre rekreacnych cyklistov a rodiny s detmi, dlhsia preveri cyklohobikov slusnym prevysenim...
Dalsie info bude coskoro...
posledný komentár: 7. 9. 2025 o 11:16
posledný komentár: 25. 8. 2025 o 22:07
posledný komentár: 23. 7. 2025 o 23:16
znacit som myslel hlavne tie zavory..
Co sa tyka znacenia, tak to by malo byt OK, igelitove stuzky a cierne sipky na oranzovom podklade vo velkosti A4. Okrem toho bude na trati 25 regulovcikov, na tych mestach, kde treba...
ja som maval asi stastie... lebo zamknutu som ju chytil zatial vzdy pred maratonom aj minuly rok aj ten to...
dost casto
skor je zazrak, ked je otvorena
Na zaciatku pre tych co maju pretekarske ambicie a aku-taku kondicku (prvych 20%-30% startovneho pola) odporucam drzat sa vpredu a na asfaltke si vytvorit co najlepsiu poziciu po prvu stojku po odbocke na Kacin, pretoze tam sa predbiehat velmi neda a je dobre nebyt medzi tymi co zacnu hned tlacit.
Dalej je to klasika cez M.Slavin
Nasleduje dlhe tiahle stupanie po sotoline kde treba nahodit konstantne frekvencne tempo, drzat tepovku na uzde a cerpat z energie co sme ziskali na obcerstvovacke
Dalej je to klasika.. psychicky dost narocne je tiahle stupanie po asfalte okolo Hviezdy pred BK a posledny usek pred Kamzikom, kde si treba usetrit trocha energie a vyhnut sa tak potupnemu tlaceniu po Somarskej luke. tesime!
vadia vam diery ?
to iste tu minuly rok riesila Bubu, ta chcela nejaky usek vysypat kamenmi, ci co to chcela
viete, ze su tam diery, tak ich obidete, horsie pre toho, kto nie je odtialto a nepozna to
mozno nejaky vykricnik, alebo tak nieco tam dat a to musi staci ...
ked uz budete zasypavat tie jamy, tak mozte niektore useky aj vyasfaltovat
Ak nie, takje plan "B"....
Nemam zaujem robit z horskeho cyklomaratonu asfaltky, ale otazka bezpecnosti, najma slabsich bikerov, a tych co to tam nepoznaju je mi prednejsia.... To snad chapate....
Ozaj, bude tam nejaky servis alebo aspon ochotny sikovny clovek? Mam trocha rozhasene radenie, nastavil som si to aspon tak aby radilo vsetky stupne a nepreskakovalo.
Ozaj, bude tam nejaky servis alebo aspon ochotny sikovny clovek? Mam trocha rozhasene radenie, nastavil som si to aspon tak aby radilo vsetky stupne a nepreskakovalo.
Na starte budeme mat servis, dokonca i stanok, kde sa bude dat kupit i nahradne lepenie, dusa, pumpa a pod....
Taktiez tam budeme predavat i knizku "Vylety na bicykli: Okolie Bratislavy, ktoru si bude mozne tam zakupit za 7 €. Je mozny i autogram od autora....
Taktiez tam budeme predavat i knizku "Vylety na bicykli: Okolie Bratislavy, ktoru si bude mozne tam zakupit za 7 €. Je mozny i autogram od autora....
tak super, ja uz len dufam, ze dajak pozbieram kondicku na sobotu
inac napr cast mapy by mohla byt napr dana ako present miesto tych flasiek a tak, ale to len tak... kazda malickost aj tak potesi
inac napr cast mapy by mohla byt napr dana ako present miesto tych flasiek a tak, ale to len tak... kazda malickost aj tak potesi
S mapami spekulujeme nieco na dalsi rocnik v roku 2010....
nepredpokladám resp. dúfam že to nebude také hrozné s daždom.
pre vodníkov doporučujem lavor s vodou aby nezostali na suchu.