Dnes nám počasie neprialo a zajtra má byť ešte horšie, takže čo tak niečo cez pracovný týždeň ? Navrhnite.
posledný komentár: 10. 6. 2017 o 13:49
posledný komentár: 2. 6. 2008 o 16:08
posledný komentár: 10. 6. 2017 o 13:49
posledný komentár: 2. 6. 2008 o 16:08
A ako Liptovsky Bikeri, aj planujete nieco v nasledujucich dnoch???
a treba sa poponahlat kym nepride studeny front ...
Asi pojdem aj ja skusit tu chatu Cervenec - ked pridem magistralov zo Ziarskej doliny, tak potom sa dat na Zltu znacku?
Co takto v sobotu popeso na Banikov???
tak CERVENEC zajtra ( tj piatok ) na 10 00 pri fontane pesia zona , a mozeme ist potom do trnovca a naspet po cervenej na otocku v ziarskej doline a potom uz len domoooovvv ....
2bleky : radsej by sme sa mohli pri tej fontane stretnut cervenu si uzijes cestou spet !!
Zajtra zas nic do 3 - 4 som v praci. Kolko to je Km na chatu Cervenec?
Dnes popraci som sa bol na tie smery potulat (Podbrezky,Smrecany - (polnou cestou) - Jalovec, Kamenolom po modrej - (tade cesta bikom neviedla), potom som nazrel po zltej na razcestie /asi tam zacina ukrutne stupanie na chatu Cervenec - po zelenej/, ale vratil som to domov po cervenej magistralou do ustia Ziarskej cez Ziar a Smrecany na Podbrezky) 29km.
11 z Bobrovca
na zajtra by sme dali nieco smerom na svidovo cca 64 km okruh
Po jeden a pol hodine lustenia vsetkych moznych map sa mi to podarilo naklikat tak tu je
http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/?d=12075#pos=48.91528|19.81041|12
Prvy krat v nedelu som siel sam a dal asi 3/4 z toho a stihol som 4 krat zabludit, nakoniec som aj tak skoncil s bikom na chrbte a niesol som asi 800metrov aby som sa vobec dako vymotal otial (podarilo sa mi dostat na Vysnu Bocu cez nejake rubanisko s takym sklonom, ze som to ledva vysiel peso
Ako fakt take bludisko lesnych ciest som este nikde nevidel. Dnes teda repete s kamosom, kus som nastudoval letecke mapy a dakym zazrakom sme trafili do Malužianskej doliny, tam sme boli minule s Janosikom az hore, tak som to uz kus poznal. Cesta skoro vsetko sotolina.
A zlaty klinec trasy- asi 20 metrov od cesty v jednom stupani sme v lese vyplasili medveda, teda v malinach. Rachot lomoz ako keby tade siel buldozer
Ak to pojde daky odvazlivec tak berte aj dake GPSko lebo tam sa stratit tak neviem...Mna tam nedostane uz nikto ani za nic
Trasa: LM/LH - Čierny Váh - Prehyba - Heľpa - Šumiac - KH, nazad asi tak isto, zjazdné aj pre cross bike. (cca 140 km z LH
Najlepší by bol podľa mňa utorok.
Kým je pekne treba využiť, tak sa hláste aj ostatní
predpokladam ze si beries aj ruksak a do neho potrebne nacinie , macetu a ostatne bicie nastroje