dnes taký rekre výjazd v 5ici - lolo, žigo, kajco, Imro a ja...ZA - Teplička - Zástranie - ponad Vadičov na Ostré - okolo Vreteňa - Radoľa - Snežnica - Zástranie - Dubeň - ZA...pohodička
No my sme to aj mali v pláne, ale niekto nás predbehol Ale ešte tam ostávajú dve miesta na opravu. Len neviem, či mám počkať, či to zase ten neznámy dobrodinec nespraví za nás.
Ale na druhej strane, ja so Žigom som tam na jar dosť dlhý úsek vyklčoval, takže my máme už odrobené
Iceman to co sme preklcovali uz bolo zarastene. Kolena mam odtial cele doprhlene. Chcelo by to tam nejak poriesit aby sme sa potom aj tej vode dalej vyhli.
dnes taký rekre výjazd v 5ici - lolo, žigo, kajco, Imro a ja...ZA - Teplička - Zástranie - ponad Vadičov na Ostré - okolo Vreteňa - Radoľa - Snežnica - Zástranie - Dubeň - ZA...pohodička
Vcera sme si dali s Bulim vyjazd na cely den, aj s obedom.
Trasa: ZA - KNM - Krasno (asfalt) - osada Grapovci - Vojtov vrch, pramen - Chotarny kopec - cerv.zn. po Jakubovsky - modr.zn., zvaznice do Dlhej nad Kys.-Turzovka - Klokocov - zlt.zn.-Bily Kriz- cerv.zn. po hrebeni CR/SR - zvaznice - Klokocov - Turzovka - Dlha nad Kysucou - zvaznice (velke nanosy blata) - cerv.zn.-niekde nad Mrackovom - modr.zn. (smer Kazicka) - zvaznice a lesne cesty cez osadu Stolecne do Dlheho Pola - Divinka (pivko Iceman, Berco) - ZA
Celkovo 120km, nastupane, 1750m, priemerka: 16,3km/h.
Trasa je nadherna, najma usek od Klokocova na Bily Kriz a samozrejme po cervenej hranicnej ciare, parada. Pekne lesne cesty, zjazdne, aj technicky narocnejsie a kopec slusnych turistov (ceski turisti idu po lese a hoci maju oni prednost, zastavia sa, daju sa nabok a este pekne podravia:ahojte cyklisti).
Pekny den, pocasie nadherne, horuco bolo akurat obcas vo vyslapoch, najma cez obed.
Obed bol fantasticky (velikanske porcie za 3,3€ aj s kofolou a hustou polievkou, ani som to nedojedol) a vypil som snad 5l vody.
Minusom pre mna snad moja rezonujuca cudna zadna brzda pri brzdeni, kriza spojena s krcami najma pod poslednym bahenym vyslapom na hreben javornikov.
Vdaka patri Bulimu za iontak, za dovoz po asfaltke za jeho chrbtom a snad sem doda nejake foto, popripade tracklog z GPS z trasy.
Este info: z Bileho Kriza je to len cca 16km na Lysu horu, snad nabuduce..
Tak Buli a teraz ty...
Výjazd suprový, malé mínus neodskočili sme si na Lysú Horu. velké mínus nevyplo sa mi SPDcko, rozbité koleno .
Veľa som nefotil, ale obed za 2,99 ojro mi zdvihol náladu vid. foto.
a tracklog http://trm.sk/user_data/tracklogs/19940/biely%20kriz.gpx
No dneska sme sa s Kajcom mali take pohodove jazdenie. Rano sice pocasie nevyzeralo nic moc, ale presne podla predpovede sa to poobede zacalo pekne vytahovat. Sli sme teda do Turia, potom cez Cistiny do Kuneradu, Raj.Lesna, Sucha Dolina-Mala Cierna-Jasenove-Zbynov-Raj. Teplice (v cukrarni sme doplnili cukry ) - Turie. Kedze bolo pekne a nechcelo sa mi este domov tak som si to otocil okolo vodneho diela na pohodu. Pocko bolo perfektne, kedze sme zvolili vhodnu trasu tak ani blatko skoro nebolo...akurat uz z Jasenoveho udrel pekny protivietor a tahat s***** boli take mensie galeje...preto sme to radsej zobral cez Turie
Inak este na Cistinach sme dobehli Buliho, ktory si to mieril do sedla Marikova a do Valce...
Takze celkovo to mi to dnes dalo 86 km a 1080 vyskovych...tzv. pohodova nedela
P.S. Kajco, ta stojka pred Raj. lesnou ma v priemere 14,2 %
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale na druhej strane, ja so Žigom som tam na jar dosť dlhý úsek vyklčoval, takže my máme už odrobené
Seruss..kolko je to asi kilometrov??
Trasa: ZA - KNM - Krasno (asfalt) - osada Grapovci - Vojtov vrch, pramen - Chotarny kopec - cerv.zn. po Jakubovsky - modr.zn., zvaznice do Dlhej nad Kys.-Turzovka - Klokocov - zlt.zn.-Bily Kriz- cerv.zn. po hrebeni CR/SR - zvaznice - Klokocov - Turzovka - Dlha nad Kysucou - zvaznice (velke nanosy blata) - cerv.zn.-niekde nad Mrackovom - modr.zn. (smer Kazicka) - zvaznice a lesne cesty cez osadu Stolecne do Dlheho Pola - Divinka (pivko Iceman, Berco) - ZA
Celkovo 120km, nastupane, 1750m, priemerka: 16,3km/h.
Trasa je nadherna, najma usek od Klokocova na Bily Kriz a samozrejme po cervenej hranicnej ciare, parada. Pekne lesne cesty, zjazdne, aj technicky narocnejsie a kopec slusnych turistov (ceski turisti idu po lese a hoci maju oni prednost, zastavia sa, daju sa nabok a este pekne podravia:ahojte cyklisti).
Pekny den, pocasie nadherne, horuco bolo akurat obcas vo vyslapoch, najma cez obed.
Obed bol fantasticky (velikanske porcie za 3,3€ aj s kofolou a hustou polievkou, ani som to nedojedol) a vypil som snad 5l vody.
Minusom pre mna snad moja rezonujuca cudna zadna brzda pri brzdeni, kriza spojena s krcami najma pod poslednym bahenym vyslapom na hreben javornikov.
Vdaka patri Bulimu za iontak, za dovoz po asfaltke za jeho chrbtom a snad sem doda nejake foto, popripade tracklog z GPS z trasy.
Este info: z Bileho Kriza je to len cca 16km na Lysu horu, snad nabuduce..
Tak Buli a teraz ty...
Veľa som nefotil, ale obed za 2,99 ojro mi zdvihol náladu vid. foto.
a tracklog
10:30 bolo na Donovaloch prijemne a vy ste si pekne slapali hore.. aj by som na vas zatrubila, ale bolo predo mnou auto, tak som len zablikala
Inak este na Cistinach sme dobehli Buliho, ktory si to mieril do sedla Marikova a do Valce...
Takze celkovo to mi to dnes dalo 86 km a 1080 vyskovych...tzv. pohodova nedela
P.S. Kajco, ta stojka pred Raj. lesnou ma v priemere 14,2 %