Start bude o 10,00 hod. na Partizanskej luke. Trate budu mat dlzku 31 a 73 km... Kratsia je urcena pre rekreacnych cyklistov a rodiny s detmi, dlhsia preveri cyklohobikov slusnym prevysenim...
Dalsie info bude coskoro...
posledný komentár: 25. 8. 2023 o 9:21
posledný komentár: 12. 9. 2022 o 15:47
posledný komentár: 10. 8. 2022 o 21:34
posledný komentár: 14. 7. 2022 o 6:44
posledný komentár: 12. 9. 2018 o 18:12
posledný komentár: 22. 5. 2013 o 23:54
Skor ako stihnem povedat SHMU to dodrbalo tak bude mokry takze bike este nakladat nejdem :/
no kazdopadne na start idem.. ta sa uvidi
Hehe, mozem si vybrat ci obujem ojazdene SS alebo ojazdene SS. Vyberam si SS.
Bude to moj prvy maraton na ktorom som prihlaseny a vo vysledkoch budem mat DNF alebo DNS
a to som startoval aj na tohtorocnej Salzke...
Bolo aj najpriek malému postraseniu počasia fajn, dík org. za skvlelú akciu.
Majú u mna dobré biele víno. Už ho len doniesť na Klincovu.
pocasie dopadlo najlepsie ako mohlo ani nebolo blato ani sa neprasilo
Ale najviac som rad, ze som prisiel zivy a zdravy lebo zjazd bez dioptrickych okuliarov po cervenej a mat priemerku celkovu cez 24kmh je fakt velke stastie...
Pridávam zatiaľ zopár rozmazaných a bodkovaných fotiek fóristiek a fóristov z krátkej (dlhú som nestihol, zakecal som sa s Jakubom).
pocasie celkom super, dlha trat bola celkom sucha, akoby na babe o dazdi nevedeli.. skoda len ze kym som dosiel z domu na zeleznu mal som plne tretry vody.. vysledok 4:40 neni ziadne terno ale vzhladom nato ze od 15.7 som na biku celkovo najazdil pocet km rovny HORAL LEJZI a GREENBIKE som spokojny.. hold ked sa clovek vala neaktivne na dovolenke
tombola standartne prd, minule som to tak zhrnul ze za 5 rokov co maratonujem som vyhral len tento rok v stranavach tasku!
akurat celkom malo fotografov bolo a ziadna kamera tusim.. ani sa necudujem, komu by sa chcelo v tom pocasi ake bolo rano niekam trepat do lesa..