Zaujímalo by ma, aké hry na PC/konzolách hráte, aká je vaša najobľúbenejšia hra a akú hru práve hrajete. A ešte na akú hru sa najviac tešíte?
Ja hry hrajem len občas. Pred tromi rokmi, keď som nemal internet, tak som hral každý deň... Moje najobľúbenejšie staršie hry sú: Transport Tycoon Deluxe, Sims, Need For Speed Underground 2, GTA, GTA San Andreas, SWAT 4. V poslednom čase ma chytili hry:Far Cry, Rainbow Six: Vegas, Crysis (raz som to prešiel), Call of Duty 4 (prešiel som to dvakrát, škoda, že to je také krátke, ale Multiplayer je výborný!) a teraz si občas zahrám hru S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl. Táto hra ma veľmi baví. Má veľmi krutú atmosféru a minule som to nedokázal hrať dlhšie ako hodinu, musel som to vypnúť. Normálne som sa až bál. Ani sa nečudujem keď som to hral vnoci s 5.1 zvukom
A najviac sa teším na hru, ktorá by mala vyjsť do konca tohto roka a to je GTA IV, S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky a Far Cry 2
inac naj hra za psoeldny rok co som hral jednoznacne STALKER : Clear Sky s CZ dabingom
brutal pecka akurat kvoli chybam hry som to nemohol dohrat, ale furet mi beha po hlave mislienka originalnej lebo je to pecka ale no ...
furt by ste len bojovali
poviem vam ze som hral par hier na pc, ale ps3 je nieco uplne ine. je to pecka
NFS-NFS UNDCVR+-vsetky okrem NFS Undercover 2 boli ako tak,nej bol Pro Street
COD-4-super,uz sa neviem dockat Modern warfare 2(niekedy na jesen)
-5-ta bola naj,hlavne tie ruske misie
+nejake OFF ROAD 4x4 zavodne hry,a samozrejme Counter Strike Source
Taktická strieľačka: Hidden@Dangerous 2
Stratégia: Stronghold Crusader Extreme
Simulácie: GT Legends, GTR
RPG: Gothic 3
Kedysi som miloval Neverhood (odtiaľ je časť mojej prezívky) a NFS Porsche 2000 (kým som nenarazil na simulácie uvedené vyššie)
http://www.youtube.com/watch?v=V129-5QK86o
v poho ale v tom datadisku som furt jednou nohou v hrobe
neni to sice hra ale je to ina haluz..staci cakat....
(mozno som objavil ameriku ale nech
2. pomocou hier som sa naučil 80 % z mojej terajšej anglickej slovnej zásoby
3. Hry už nehrávam, nemám na to čas a ani peniaze na každoročné upgradovanie PC
4. Uvažujem o PS2 alebo o XBoxe + nejaký veľkýýýý LCD televízor (žiadne dlhé hranie, len si večer z postele trošku zastrieľať alebo sa ponahánať v Níííííd for spíííííd
5. keď vyjde Diablo III , zasa ma to bude lákať, aby som zasa upgradoval celé PC-čko
K tomu nového Wolfensteina + ešte mám na programe Medal of Honor Airborne...
Takže momentálne je to 2. Svetová vojna
Mne sa to celkom páči. myslím, že taká tá wolfovská atmosféra tam zostala zachovaná, tu máš recenziu:
http://games.tiscali.cz/reviews/wolfenstein-mega-recenze/