enday ;-] pekne napisane ... a inak ten energo gel ... ja som si dal v sobotu na maratone ten s poraca a nasledujucich 5-6 km som sa z neho spamataval (chvalabohu bez nutnosti zastavovat)
24.08.2009 - 10:58:32
00
charlie, chrinik a kidak - ďakujem :)
S maratónom som veľmi spokojný - však by bolo aj divné keby som nebol :mrgreen: - a kedže to bol len môj 4 maratón (2x Stráňavy a raz Súľov), tak berte moje hodnotenie s rezervou. Na mieste som bol okolo 6:45 a na prezentáciu som si teda musel chvíľu počkať - odmenou mi bolo štartové číslo 1. Čo sa trate týka, pri výbornom značení bolo zablúdenie asi nemožné, povrchovo bola rozmanitá a to sa mi páčilo, aj keď sa musím priznať, že výšľapy a zjazdy po lúkach na začiatku ma dosť ničili. Pomerne veľa výšľapov bolo na prevod 1-3, 1-2, na druhú stranu zjazdy po lesných cestách boli rýchle, takže sa to kompenzovalo. Najviac sa mi páčil zjazd zo Sľubice (singel bol geniálny) a úsek po lúkach pred Žehrou.
Čo sa mínusov týka, tak z môjho pohľadu najväčším bola absencia občerstvovačky pri Branisku - v tom teple sa tam pýtala. Viem, že občerstvovačka pod vrcholom stúpania na Sľubicu musela byť asi kvôli 50km trati, ale skoro 30km a dva kopce na dlhej bez možnosti doplniť vodu je podľa mňa trocha moc. (Na trať som síce vyrazil s dvoma fľašami, ale niekde v zjazde po lúke za hradom som jednu stratil.) Druhou vecou, čo mi dosť vadila, boli konáre, ktoré zasahovali do jazdnej dráhy, naviac na mnohých z nich boli priviazané značky/pásky a v zjazdoch to niekedy bolo o výbere či sa vyhnem páske a trafím šuter alebo si budem všímať cestu a páska ma preplesne.
Atmosféra na trati bola super aj keď mi miestami unikala, na občerstvovačkách boli všetci veľmi ochotní a nezabudli pridať úsmev a povzbudenie, v cieli, pri vyhlasovaní výsledkov a tombole bolo tiež fajn.
Celkovo teda hodnotím maratón veľmi dobre a ak bude zdravie slúžiť, rád prídem aj o rok.
A aby som nezabudol spomenúť vrcholný okamih celého maratónu - saldi na pódiu na polienku pre tretie miesto :mrgreen:


Naposledy upravil RaBa dňa 24.08.2009 - 12:15:16, celkovo upravené 1 krát.

24.08.2009 - 11:14:03
00
Nemate prosim viac fotiek? Z partie 5tich som nasiel v tych albumoch len jedneho. A pritom ma fotil nie jeden fotak.
24.08.2009 - 11:59:49
00
Fotky bikerov zo 100km trate v stupaní pod hradom: http://picasaweb.google.com/marmiz23/KralovskyMTBMaratonStart100km#
24.08.2009 - 12:05:52
00
vyborny maraton, krasna trat, skoda ze dohladnost nebola az taka dobra takze vyhlad zo slubice poslabsi, inak.. organizacia super, znacenie v pohode (no cakal som vyraznejsie znacky ale ok, nezabludil som, neodbocil som zle), obcerstvovacky velmi hodnotit neviem, zdali sa OK, v cieli halusky vyborne (dal som si pre istotu 2x), umyvanie bikov ok, proste vsetko ako ma byt :)

k trati.. skoda ze nebol hrad, ale nevadi... strasne ma otravovali tie travnate polia, po tom sa neda jazdit x) ale ok, to mal kazdy rovnake takze sa nemozem stazovat :) zjazdy zo slubice vyyborne a vyzivne, uzasne :) na trati som stretol bacu_ondreja (no skor on mna) v cieli nejakych dalsich znamych, pozdravujem vsetkych, tesim sa na fotky a obzvlast dakujem chrinikovi za uchovanie mojich a johnyho veci pocas preteku :)

pridem aj nabuduce :)
24.08.2009 - 12:14:24
00
RaBa, pre mna vrcholom bola fotka s tebou a to, ze som sa pochvalila vsetkym, ze ta poznam :-)
gratulovat ti uz nebudem, urobila som tak v cieli, aj ked som mala pocit, ze si presiel len 50ku a nie stovku - nevyzeral si totiz moc zniceny :wink:
24.08.2009 - 12:15:35
00
To ma teší a je super, že sme si takto urobili radosť navzájom. :D A k tomu zničeniu - zničený som síce nebol ale unavený som bol poriadne a najväčšie prekvapenie bolo v nedeľu ráno (aj keď 11:35 je už skôr obed :) ), keď som sa zobudil a svalovica nikde.
24.08.2009 - 12:22:36
00
keby si nebol ani unaveny, veru by som sa cudovala :roll: potom by som ti povedala, ze si to riadne odflakol :P
24.08.2009 - 12:25:40
00
Ešte som sa chcel spýtať organizátorov, aká bola vlastne oficiálna dĺžka a nastúpané metre na dlhej trati, lebo k dispozícii boli rôzne údaje - 98, 100 alebo 105km a 3150 alebo 3380m?
Mne ukázal tachometer 100km/3239m.
24.08.2009 - 13:19:33
00
ako tak ratam startovne cisla je to moj 23 maraton. (resp 22 polomaraton maraton bol zatial len 1 kedze som junior).

Jedine - (okrem prejazdu hradu kt. mi vobec nechybal :wink: ) bolo vyhlasenie vysledkov z ktoreho vsetci KADETI a JUNIORI, ktori sa nesnazili na trase o nic menej ako nejaky SENIOR alebo VETERAN odchadzali sklamani, s dlhym nosom a kusom papiera. Ked som sa pytal preco potom vobec vyhlasili kategoriu milo mi strcili do tasky 2 flasky uterak a nejake reklamne tricko a poslali prec. Hadam sa polepsia aby som o rok mal opat motivaciu prist. Jednu flasku a uterak som dal kamosovi ktory prisiel 3. v kadetoch na 50km trase a ostatnym sa ospravedlnujem i v mene organizatorov- nech je im papier na uzitok ved v januari mozno opat nastane plynova kriza a nebude s cim topit.

Okrem tejto "drobnosti" Maraton jeden z tych najlepsich vobec- trasa uzastna :) pocasie vyborne 8) . Na obcertvovackach ludia co nevedia podat pohar vody aby som nemusel zastavovat :roll: ale nevadi :D . Vybojoval som si teplu sprchu kedze som do sprch dorazil medzi prvymi takze sprchy ok i ked isto bojler maly. Kdalsiemu roku by som este posunul mierne start kratkej; o pol dvanastej v cieli :?: :?: :?: to sa mi este nestalo :mrgreen:
24.08.2009 - 20:47:01
00
Zanelli, ak ti vadí, že ti niekto nevie podať pohár s vodou, tak si na každý maratón zaobstaraj vyškolený doprovod :idea: určite z teba rastie hviezda svetového formátu a tie si treba hýčkať... :| :roll:
24.08.2009 - 20:58:14
00
Asi si nepochopil co tym myslel aj ja som dostal len zdrap papier ale nevadii
24.08.2009 - 21:24:17
00
katko fakt nechapes co som tym myslel ale nehadam sa. Ludia nech su si rovny- ci maju 18 alebo nie. A neviem ci vobec vies aky je to pocit stat na bedni... alebo je to pre teba uz taka rutina ze nevenujes tomu co ti daju nijaku pozornost. Toto bola moja jedina sanca stat na bedni tohto roku kedze v junioroch je fakt velmi dobra konkurenica- Balciar Hula Macko Kockovsky Gross a este ten pako z BA... Do tohto maratonu som dal vsetko. Bol to moj vrchol tohtorocnej sezony.

A nepacilo sa mi ze i ked som zdialky mal vystrcenu ruku a maval ze chcem vodu vsetky stali za stolom a ani sa nepohli ... spomalil som a pokusil sa vodu si vziat zo stola sam. A som rad ze som im nic nevylial ale ani som sa nenapil kedze som netrafil. Ale je to ludoch. To bolo v tej dedine co pachla lajnom :D
24.08.2009 - 23:28:00
00
katko fakt nechapes co som tym myslel ale nehadam sa. Ludia nech su si rovny- ci maju 18 alebo nie. A neviem ci vobec vies aky je to pocit stat na bedni... alebo je to pre teba uz taka rutina ze nevenujes tomu co ti daju nijaku pozornost. Toto bola moja jedina sanca stat na bedni tohto roku kedze v junioroch je fakt velmi dobra konkurenica- Balciar Hula Macko Kockovsky Gross a este ten pako z BA... Do tohto maratonu som dal vsetko. Bol to moj vrchol tohtorocnej sezony.

A nepacilo sa mi ze i ked som zdialky mal vystrcenu ruku a maval ze chcem vodu vsetky stali za stolom a ani sa nepohli ... spomalil som a pokusil sa vodu si vziat zo stola sam. A som rad ze som im nic nevylial ale ani som sa nenapil kedze som netrafil. Ale je to ludoch. To bolo v tej dedine co pachla lajnom :D


:cry: Mrzí ma, že som sa nemohol zúčastniť tejto skvelej akcie. Počul som od iných bikerov, čo moc toto fórum nenavštevujú, len dobré referencie z 1. ročníka.

Pre Zanelli:
Je vidieť, že si len Junior, potrebuješ dospieť a odjazdiť zopár 1000 km v teréne, aby si prestal vypisovať takéto stupídne a nepodstatné pripomienky k organizácii maratónu.
Nikto ti nie je povinný podávať na občerstvovačke poháre, niekde to robia a robia to pre všetkých a niekde proste nie. To akože si už taký macher, že ti tých pár sekúnd prekážalo zastaviť a zobrať si ho sám. A koniec koncov, kto ti bránil zobrať si so sebou camelbag. A ak chceš byť taký dobrý, ako sú tí chalani, ktorých si spomenul vo svojom príspevku, tak trénuj a trénuj, veď ani im nespadla kondička z neba.
Katastrofa, ako dokážu niektorí ľudia znechutiť ľudí z organizačných tímov svojimi názormi.

A neurážaj ľudí z dediny, ktorá že vraj páchla lajnom. Vôbec sa tomu nerozumieš a hodnotíš. Stačí ak v tej dedine hospodári jeden neporiadny hospodár, ktorý nedrží svoj dobytok v čistote, tak sa to potom v teple šíri celou dedinou.
Máme s Katkom toho podstatne viac odjazdené ako ty Zanelli. Ja si všímam na maratónoch podstatnejšie veci, ako to či mi niekto podá na občerstvovačke pohár vody.........
25.08.2009 - 01:35:39
00
katko fakt nechapes co som tym myslel .............. Balciar Hula Macko Kockovsky Gross a este ten pako z BA... Do tohto maratonu som dal vsetko. Bol to moj vrchol tohtorocnej sezony.

A nepacilo sa mi ze i ked som zdialky mal vystrcenu ruku a maval ze chcem vodu vsetky stali za stolom a ani sa nepohli ... spomalil som a pokusil sa vodu si vziat zo stola sam. Ale je to ludoch. To bolo v tej dedine co pachla lajnom :D

Pán Zanelli alias Jozef Lašan stale plati prislovie : Mlady, sprosty a rastie. Akym pravom alebo z akeho dovodu tu dehonestujes svojich superov ( ten pako z BA ). Je to viac ako detinské. Ak si myslis ze si niecim vynimocny, tak ti hovorim ze niesi. Chyba ti skromnost a ak sa chces stat silou mocou hviezdou tak sa prihlas do Superstar. Svoje meno si buduj vysledkami a nie takymito stupidnymi prispevkami. Ale ako si spominal je to " v ludoch ". A ak si dal do tohto maratonu vsetko co budes robit v buducej sezone ked k vam pridu "pakovia" z tohtorocnej kadetskej kategorie ? Alebo budes zase iba vyplakavat ze sa ti vinou organizatora, ze ti nepodal vodu uslo iba 15 miesto ? Lebo pred tebou budu ti, co davaju vsetko do kazdeho preteku.
25.08.2009 - 03:17:36
00
keyboard_arrow_up