Dnes padol po dohode s vedúcim rekreačného strediska konečne termín Cyklo Camp Poráčska Dolina 2009.
Takže všetkým záujemcom dávam na známosť, že Cyklo Camp Poráčska Dolina 2009 sa uskutoční v dňoch 13. - 16. augusta 2009.
Všetky aktuálne informácie sa dozviete priebežne. Už teraz sa môžete tešiť na pripravované novinky. Napr. new trasa CENSORED
Tak sa tu vítam a zdravím všetkích kto ma stihol poznať a ja poznal som, vedšinou z Poračskej doliny, bolo poppp supper. Dik za fantast. náladu a krásne trasy.
Všetci, ktorí ste v sobotu boli na krátkej trase si určite spomeniete, ktorý bike som testovala a len tak zo srandy povedala, že toto je môj nový bicykel. Ani som netušila, akú pravdu som vtedy vravela ........... A SEN SA STAL SKUTOČNOSŤOU ..............
Ďakujem, ďakujem ....
ani ja tomu ešte nemôžem uveriť, ale je to našťastie tak.
po ceste to ide pomalšie, ale to sa poddá, lebo v teréne je to iné kafe.
Tak sa vytešujem , že až neviem, čo so sebou
Ďakujem, ďakujem ....
nebudeš veriť, ale ja ti rozumiem a tiež gratulujem:)
Ďakujem, ďakujem ....
Sak som sa ti ani dovolat nemohol, pretoze si tak upalovala, ze ani signal za tebou nestihal Tak kedy pojazdime ? Najlepsie dnes po 18tej pretoze ak ten bike poriadne nezabehnes, nepokrstis a nezablatis tak sa ti urcite polame
Ty si sa snáď zbláznil!!! Čo myslíš, že do 18-tej naňho budem pozerať, či čo?
Veď už teraz nemôžem obsedieť. Potom zas vyrážam v piatok a cez víkend - ale pohodička, nie preteky - ako vždy!
Gratulujem Bea. Inak na campe ste boli s Katkou minimalne vy dve v pozicii, ktora by sa dala nazvat "zalostne technicky hendikepovane". A cuduj sa svete, aj Katka uz ma novy stroj ako sa patri. Sranda je, ze za posledny rok kupili nove bajky snad vsetky holky co poznam.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
čo to máš za meno hovado? :-*
ja asi odpadnem
gratulujem!!!!!!
uz ti absolutne nebudeme stihat
tesim sa na jazdu s tebou
na tomto sa nič nezmení - som kto som
nebudeš veriť, ale ja ti rozumiem a tiež gratulujem:)
Turbi, ale to si ma teraz fakt sklamal...no nic, hadam niekto druhy sem supne to spravne foto
no jistěěěééé
Veď už teraz nemôžem obsedieť. Potom zas vyrážam v piatok a cez víkend - ale pohodička, nie preteky - ako vždy!