Dnes padol po dohode s vedúcim rekreačného strediska konečne termín Cyklo Camp Poráčska Dolina 2009.
Takže všetkým záujemcom dávam na známosť, že Cyklo Camp Poráčska Dolina 2009 sa uskutoční v dňoch 13. - 16. augusta 2009.
Všetky aktuálne informácie sa dozviete priebežne. Už teraz sa môžete tešiť na pripravované novinky. Napr. new trasa CENSORED
Gratulujem Bea. Inak na campe ste boli s Katkou minimalne vy dve v pozicii, ktora by sa dala nazvat "zalostne technicky hendikepovane". A cuduj sa svete, aj Katka uz ma novy stroj ako sa patri. Sranda je, ze za posledny rok kupili nove bajky snad vsetky holky co poznam.
Ďakujem Roman, ani som netušila, že sme s Katkou na tom až tak zle . Ale vyšľapali sme všetko, čo aj ostatní, aj keď sme sa vďaka našim strojom možno viac natrápili. ( to by som v živote nepriznala )
Katke gratulujem a dúfam, že je taká šťastná ako ja a že sem hodí nejaké to foto.
S Ďoďom sme včera absolvovali krátku trasu a zisťujem, že každou minútou sa na tom mojom novom bicyklíku cítim lepšie, istejšie, technicky zdatnejšie - no proste super. Tak nech mi to vydrží.
Ja nie som holka, takze ja nemam narok. A okrem toho, uz predsa mam od augusta doma novy. Uz by som ho pomaly mal spojazdnit, ale bojim sa, ze potom uz na to stare hrdzave zabradlie (podla Turbiho) ani nesadnem.
ja nie
A si si ista? Ani cestak?
Ďakujem Roman, ani som netušila, že sme s Katkou na tom až tak zle. Katke gratulujem a dúfam, že je taká šťastná ako ja a že sem hodí nejaké to foto.
Praveze ste na tom boli velmi dobre, len vase bajky na tom boli zle. A kedze Katka sem pozrie tak raz za pol roka, tak dam foto za nu. A musite jej potom vysvetlit, ze strieborna co si kupila je ee a ze v ciernej je ten bajk ovela krajsi (odo mna si to nechce nechat vysvetlit).
Všetci, ktorí ste v sobotu boli na krátkej trase si určite spomeniete, ktorý bike som testovala a len tak zo srandy povedala, že toto je môj nový bicykel. Ani som netušila, akú pravdu som vtedy vravela ........... A SEN SA STAL SKUTOČNOSŤOU ..............
uaau to je super. To ako je možné?? Želám Ti veľa pekných kilometrov s novým bajkom.
Jéminku, to video nieeeeeeeeeeeee. Idem sa červenať do zákulisia
Ale vďaka Lukáš - dobre sme sa s kolegynkou nasmiali
Ja ani neviem , ako sa to všetko zomlelo - bolo to také spontánne a nabralo to taký spád, že ..... že až je môj
Praveze ste na tom boli velmi dobre, len vase bajky na tom boli zle. A kedze Katka sem pozrie tak raz za pol roka, tak dam foto za nu. A musite jej potom vysvetlit, ze strieborna co si kupila je ee a ze v ciernej je ten bajk ovela krajsi (odo mna si to nechce nechat vysvetlit).
UFFFFFFFFF, tak toto by som doma zniesla
Ale som rada za to, čo mám - skromnosť nadovšetko
Čierny alebo strieborny? To je vec vkusu. Ale ja osobne sa prikláňam k čiernej variante.
A mne by sa pacil aj bielo zelenej Hoci spešl mi moc tvarovo nechutí A tuto lastovicku som pred chvilkou zachranil, ked havarovala pri snahe pretiet cez zatvorene okno
Missy: Ked som pisal, ze za posledny rok, tak som myslel od zaciatku minulej sezony. No ale nevadi, napisal som "snad vsetky", tak Ty proste musis byt ta vynimka.
Ako som slubil na uz vcerajsom skoro Porac meetingu, doplnam co som este nenapisal a co som sa napisat chystal - 5 naj postaviciek cyklocampu z mojho pohladu:
1. malý chlpatý ultramaratónec alias patkáň - za 30 km musí prepliesť nožičkami snáď aj 786 tisíckrát, takže jednoznačné číslo 1 za výkon 2. mačka - za pády, za očičká, za statočný boj s neporaziteľným nepriateľom ľudstva (alkoholom), za šírenie cool imageu moderátorov fóra, za šmolkov, za dve Al skrutky ktorým je ochotný zveriť život...
3. bača (ovce kúruje, nikto mu nekonkúruje) - za výnimočný zjav, za krásne nárečie, za tanečný výkon...
4. myšiak Jerry - za zábavné reči
5. teta bufetárka - za jasnovidectvo (vopred vedela, že nebude stíhať), ale predovšetkým za milý, ústretový a profesionálny prístup k zákazníkom
Takze naj postavickam este jedno extra dakujem za dotvorenie atmosfery campu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja nie
juuj, tie bajky sú aké krásnučkéééé
Ďakujem Roman, ani som netušila, že sme s Katkou na tom až tak zle
Katke gratulujem a dúfam, že je taká šťastná ako ja a že sem hodí nejaké to foto.
S Ďoďom sme včera absolvovali krátku trasu a zisťujem, že každou minútou sa na tom mojom novom bicyklíku cítim lepšie, istejšie, technicky zdatnejšie - no proste super. Tak nech mi to vydrží.
Ak Tý dvaja budú mať potomkov tak to budú riadne križovatky
nasadíme pás cudnosti
abo ne ?
btw.gratulujem novým majiteľkám bicyklov, nech jazdia samé
z Cyklo Campu: "Moj nový bicygeľ" - video
http://www.edisk.cz/stahni/89902/BeaGT.wmv_2.87MB.html
P.S. Katka, musim suhlasit s Jeziskom - aj ja sa jednoznacne priklanam k tej ciernej
z Cyklo Campu: "Moj nový bicygeľ" - video
http://www.edisk.cz/stahni/89902/BeaGT.wmv_2.87MB.html
Jéminku, to video nieeeeeeeeeeeee. Idem sa červenať do zákulisia
Ale vďaka Lukáš - dobre sme sa s kolegynkou nasmiali
Ja ani neviem , ako sa to všetko zomlelo - bolo to také spontánne a nabralo to taký spád, že ..... že až je môj
UFFFFFFFFF, tak toto by som doma zniesla
Ale som rada za to, čo mám - skromnosť nadovšetko
Čierny alebo strieborny? To je vec vkusu. Ale ja osobne sa prikláňam k čiernej variante.
keby si ich mal spinave, nechcela by preletiet
Missy: Ked som pisal, ze za posledny rok, tak som myslel od zaciatku minulej sezony. No ale nevadi, napisal som "snad vsetky", tak Ty proste musis byt ta vynimka.
1. malý chlpatý ultramaratónec alias patkáň - za 30 km musí prepliesť nožičkami snáď aj 786 tisíckrát, takže jednoznačné číslo 1 za výkon 2. mačka - za pády, za očičká, za statočný boj s neporaziteľným nepriateľom ľudstva (alkoholom), za šírenie cool imageu moderátorov fóra, za šmolkov, za dve Al skrutky ktorým je ochotný zveriť život...
3. bača (ovce kúruje, nikto mu nekonkúruje) - za výnimočný zjav, za krásne nárečie, za tanečný výkon...
4. myšiak Jerry - za zábavné reči
5. teta bufetárka - za jasnovidectvo (vopred vedela, že nebude stíhať), ale predovšetkým za milý, ústretový a profesionálny prístup k zákazníkom
Takze naj postavickam este jedno extra dakujem za dotvorenie atmosfery campu.