Zaujímalo by ma, aké hry na PC/konzolách hráte, aká je vaša najobľúbenejšia hra a akú hru práve hrajete. A ešte na akú hru sa najviac tešíte?
Ja hry hrajem len občas. Pred tromi rokmi, keď som nemal internet, tak som hral každý deň... Moje najobľúbenejšie staršie hry sú: Transport Tycoon Deluxe, Sims, Need For Speed Underground 2, GTA, GTA San Andreas, SWAT 4. V poslednom čase ma chytili hry:Far Cry, Rainbow Six: Vegas, Crysis (raz som to prešiel), Call of Duty 4 (prešiel som to dvakrát, škoda, že to je také krátke, ale Multiplayer je výborný!) a teraz si občas zahrám hru S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl. Táto hra ma veľmi baví. Má veľmi krutú atmosféru a minule som to nedokázal hrať dlhšie ako hodinu, musel som to vypnúť. Normálne som sa až bál. Ani sa nečudujem keď som to hral vnoci s 5.1 zvukom
A najviac sa teším na hru, ktorá by mala vyjsť do konca tohto roka a to je GTA IV, S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky a Far Cry 2
Teraz už je to obmedzene na football manager a FSX
Ale si ešte pekne počkáš...
Ja sa teraz teším na Batman: Arkham Asylum. Zatiaľ to vyšlo iba na Xboxe/PS3 a dotáva to vysoké hodnotenia okolo 9/10. V septembri bude na PC, takže bude fight
Diablo III. je samozrejmosť
inak mám na predaj hru:
Recenzie:
http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/14536-anno-1404-skvela-strategie-s-jeste-lepsi-grafikou
http://www.sector.sk/recenzia/28726/anno_1404_dawn_of_discovery.htm
- CZ verzia
- Je to originálka nepoužitá, nerozbalená.
- Datum vydání: 3. 8. 2009
- urcite sa dohodneme
- Cena cca 25 €
Gothic 3 ??? Tam som strávil dni,týždne,mesiace môjho života. Zatiaľ čo sa mojim rovesníkom rodili deti,ženili sa a chodili z rodinkami na dovolenky
Idem do toho uz 3x, no predtym sa mi moc nedarilo. Trochu ma ohromila ta velkost sveta a nejasna linia vyvoja postavy vo vztahu ku gildam /frakciam/. Teraz sa snazim byt viac menej nestranny, sediet tak na viacerych stolickach a tazit z toho maximum
Za povstalcov je to trošku ľahšie ale rozmanitejšie , získavaš viac skúseností, rýchlejšie Ti stúpa level a aj hra je stavaná pre taký výber strany, za orcov je to zasa iné, dostávaš odlišné questy, ale je to ako keby nedotiahnuté do konca (tvorcovia asi tušili že väčšina hráčov aj tak za orcov hrať nebude
Prvé prostredie (lesy,lúky), to je nádhera !!!! ( nájdi najvyšší kopec v hre , vydriap sa cestičkami nahor, pokochaj sa výhľadom , daj SAVE a skoč dolu . Garantujem že sa Ti počas voľného pádu zdvihne žalúdok
pre vsetkych, co miluju vyzvy a preteky...