Bodka no pekne si ich vymákol -iste sa ani nečudovali že Ta stretli-Ty ši vasi všadzi... No trošku chalanom závidim že som nemohol s nimy-dnes som bol u bracha v dlhom na bandurk-show a tam to vydalo 90 mechov zemiakov nechápal som -ešte som také bandurky nevuidzel-asi bula sadzba z černobilu-Hi-hi Jutre me bandurk-show čeka ZAS ,ALE NA DVA POLA U kAKTUSA A U šVEKRI...ZAS SI UžIJEM CHYLANA ZA BANDURKAMA...
Aj ja chlapcom ticho závidím , a just som si to hovoril po dnešnom výjazde.....zase cesty do neznáma , ale dnes to bolo trapenie , nie a nie nájsť tú správnu cestu v lese....no strašne , ešte som taky výjazd nezažil...okolo stražskeho asi nikto nebikuje , bo každa poľna cesta končí v lese po 500m....a kedz hutorim že konči ta konči......len jeden zjazdik bol dobrý , od Jasenovského hradu do Oreského...tam to bulo šumne ...... ...skoro mi še aj nabil... ....lem lem , že som nelapil TIGRA....
Rastik no aj to je možne s tym pruhom-alebo kilu,pred dvoma rokmi som dzvihal mechi ešči raz take jak ja a na chirurgiji me vec štopkali(operácia( zakaz dzvihac češke veci... No furt hutorim CO CE NEzABIJE TA CE POSILNI...Hi-Hi
Ahoj Ondrej, tak ti teraz nezavidim, no my to už mame za sebou..zber zemiakov asi nikoho neminie Práve som pozeral report z Kráľovského maratónu na mtbiker.sk a videl som tam teba aj Jonsaka na nejakej fotke Inak, cestou zo Sniny sme to išli vyskúšať druhou stranou, teda ne cez Pčolinné ale cez Pichne a Zubné. Mal si pravdu, cesta rozbita - nič prijemne, ešte že sme mali MTBčka a to stúpanie za Pichnym nás trochu vyšťavilo ale dalo sa
takze.. zdravim.. my s jonsakom sme dali tu solinu cez ruske sedlo, czisna, solina to bolo v piatok.. noc sme prespali pod sirakom a dnes ranko teda predoobedom tou istou trasou spat.. vsetko bolo krasne az po chvilu ked nas v stakcine chytil dazd tak sme ho "preckali".. a domov som sme sa vratili az vecer (zo stakcina domov nam to trvalo nejake 4hod. ale co uz aj otom to je ).. spolu to dalo 160.30km za 9:26:56 priemerna 16.96km.. jonsak snad prihodi aj nejake foto
Pekne chlapci ste si dali-až na ten dážd-no s tým my nič nenarobíme,verím že dobre bolo,no škoda že som nebol -možem lutovac...No dnes som zase mukloval od pol7 na bandurk show ao11 znova na druhej bandurk show-takže o zábavu som mal postarano...Už prestalo pršat tak dúfam že zajtra niekam vylezem na bajk
bolo paradnelen tote 4 hodiny čakania zo Stakčína mi zobrali 5 rokov života 4 zastávky SAD asi po hoďke čakania na nervy ale ten výletik bol gut kto nebol ma smolu ale niekedy to dame vo väčšom počte.Petrik už dodal všetky info. Nemam moc času tak hodim zopar fotiek a utekám na týždeň do Západných Tatier, nepošedzim doma jak mi mama rozprava buduci tyždeň cez vykend dajte nejaku pariu dokopy aby sme už išli niečo porajzovať spolu čafte
Musím uznat že už len z fotiek cítit že dobre bulo na Soline...Ja dnes ráno dul do Humenného na tu akcijku-zvládneš Sopkovský okruh,no vraví že jasné ked som bol mladší dorastenec tak sme ho dávali 2x a ta teraz na starše kolena nezvládneš a granát skoro zadara...Hi-hi Pekná partijka bikerov sa tam zišla,musím uznat a klobúk dole pred všetkími ktorí to absolvovali a zvládli to.Som rád že som mohol spoznat nove tváre a nových ludí-takto by sme sa mohli stretávat častejšie,škoda že nás zo Sniny nebolo viac-možno nabudúce...Ináč chcem podakovat organizátorom a všetkým čo sa podielali na tejto nádhernej akcii,zároven aj krčmárovy u Jozefa
Tak dnes po robote...vyjazdik : HE - Rovne ....po lese .....vydalo nejakých 25 km ....ale stálo to za to , fajny stupak od Lackoviec .....resp. Kochanoviec .... šlapačka jak hovado... ....ale potom ten zjazdík....brutalita........krásny lesný zjazd a potom po poľnej......ešte som asi neletel po (neznámej) poľnej 53km/h....nádhera.....cesta naspäť po tej istej len iný zjazd ....až do Lackoviec....fakt super trasa.....určite si ju ešte dám....... (dobrá náplasť na debilný piatkový výjazd....
Tak nám pekne poprcháva od rána-a idze výkend,no co už možno aj prestane, my chcely íjsc celodnovu hrebenovku z Osadneho cez Balnicu do New Sedlice,no neviem ako dlho bude pršat a či to nebudze trapene v náročnom rozmočenom teréne a kto by sa ešte zdatne silnejší pridal...ak nič tak niekedy nabudúce-upozornujem je to na celý den...Ale asi podla počasia nič s toho-možno niečo len po okolí,nejaký lesný asfalt...Dajte aj vy nejaky návrh
Tak z výkendu a hrebenovky asi nič lebo zasa chčije a chčije v noci porádna búrka aj z porádnym vetrom-možno niečo zajtra dáme tak ako som hore spomínal nejaký ten lesný asfalt,lebo v lese bude určite mokro...A včera bol posledný letný den-možno babie leto bude príjemne pre nás bikerov Furt hutorim že jesenne bikovačky sú najkrajšie Pozdravujem všetkých bikerov
Nazdar , nazdar....aj mna toto počasie...či skôr nečasie poriadne ......."to"....no veď viete....ale čo už , dufajme že zajtra bude zasa pekný deň ....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zajtra nič nechystáte ....?
http://outdoorhumenne.webgarden.cz/fotogaleria-2/zvladnes-sopkovsky-okruh-30-8.html
Jano bol dobrý.