Laveron ďakujem , nepootváral som si to predtým všetko , no ja vidím tú nedeľu ako rozhodujúcu / + samo časovku / a navyše má byť oklol 10 st a riadne pršať a fúkať silný severák , tak skúsim ísť na Homôlku ale asi autom kôli počku .
Vina musím vidieť , veď jazdíme za jeden team , teda už asi nieje v Astane ...
to musis mat sakra ostry zrak, ked chces vidiet Vina...
no ak bude ako za starých čias , tak pôjde na š***** prípadne v úniku , ak ovšem to bude chcieť vyhrať , ale predpokladám , že to bude príprava na Vueltu ak tam ovšem ide , chalanisko nadal o sebe nič vedieť , už na sere tá moja dvojička / často si myslia , že som Vino , sme podobné postavy , len zatiaľ asi bude ešte lepší on
heh no dnes som sa bol pozrieť na pretek v BB. Policajti tam riadili dopravu, a po dakej 3/4 hodiny čo prešli prví pretekári nevedeli či dakto je ešte na trati, či majú zastavovať dopravu, bol tam jeden rozhodca ktorý vravel že už na trati nikto nie je, tak dopraváci začali púšťať autá, potom mestskí policajti zas povedali, že na trati sú ešte stále pretekári rozhodca povedal že určite nie a dopraváci nevedeli čo majú robiť.. tak sa tam robili obrovské zápchy a zrazu prešla veľká skupinka cyklistov.... rozhodca povedal že na to yebe a odišiel a tak policajti boli znova v pomykove ... jednoducho nahovno organizácia no hanba.. keď rozhodca (aspon tak sa prezentoval) nevie či ma dakoho na trati
Idem si z batôžkom z Trenčína na Vršatec (a ďalej) a zrazu ma v Nemšovej zastavili policajti, že tadialto pôjde pelotón. Ako som si neskôr zistil tak to bola dnes posledná etapa z Okolo Slovenska (Ilava - Ilava). Zaujímavé, že kôli tomu tam vyhrávala 50 členná dychovka a tancovalo 20 mažoretiek. To všetko len kôlo cca 20 sekundám kedy okolo prefrčal maratón....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ď za info .
Laveron ďakujem , nepootváral som si to predtým všetko , no ja vidím tú nedeľu ako rozhodujúcu / + samo časovku / a navyše má byť oklol 10 st a riadne pršať a fúkať silný severák , tak skúsim ísť na Homôlku ale asi autom kôli počku .
Vina musím vidieť , veď jazdíme za jeden team
no ak bude ako za starých čias , tak pôjde na š***** prípadne v úniku , ak ovšem to bude chcieť vyhrať , ale predpokladám , že to bude príprava na Vueltu ak tam ovšem ide , chalanisko nadal o sebe nič vedieť , už na sere tá moja dvojička / často si myslia , že som Vino , sme podobné postavy , len zatiaľ asi bude ešte lepší on
nejde ???
cca 20km po štarte a vedúca skupina mala pomerne velký náskok.Fúkal silný proti vietor.
Nahral som to na video: http://www.youtube.com/watch?v=CsIA_2kqNok
http://www.youtube.com/watch?v=Wq8eU_Vd6Eg&feature=channel_page
http://*****saweb.google.sk/MRK.Estel/OkoloSVK_06_09_09#