ani vlastne neviem z urcitostou povedat ze ci nejaky fičí momentalne na svk...
len si myslim ze doba je celkom priazniva urcite lepsia ako pred par rokmi... znacka MTBiker.sk sa rozrasta... cielenu bajkoreklamu na svk ani v podstate nie je kde robit (okrem netu a par magazinov), takze myslim ze s reklamou by sa tiez dalo co to vymysliet a uzivit ho...
fotecky by aj boli si myslim, fotografov a ludi co popisu o bajkovani tak ze sa to da aj vidiet aj citat je viacej...
ja len osobne by som do takeho dacoho asi nesiel (z business hladiska) ale chyba mi take smakove citanie...
celkom by ma aj zaujimalo ci CERVO sa nestretol s nakou ponukou alebo nerozmyslal nad tym...
edit: zmenil som nazov temy - katko
posledný komentár: 12. 4. 2019 o 21:04
Číslo bude v predaji za nezmenenú cenu 1,99€ od 7.9.2009.
Možno som to kapek prehnal, lebo si kúpim aj ďalšie číslo len sa už začínam cítiť ako tĺk.Každý mesiac sa pýtam v trfike...cyklomag? a odpoveď..Neprišiel.Sa to musí pár krát opakovať aby som sa k nemu "dopýtal"
Remitenda sa sťahuje zo stánkov vtedy, keď príde nové číslo... (pri denníkoch denne, pri týždenníkoch týždenne, pri mesačníkoch mesačne, pri občasníkoch občas, alebo keď sú zaprášené a vyblednuté).
A len tak pre zaujímavosť - koncom augusta púšťali na Vive niekoľkokrát denne počas dvoch týždňov reklamný spot na to letné dvojčíslo... Takže asi ešte nepôjde do remitendy. Alebo to bol blbý marketingový ťah? Alebo dobrý, lebo vydavateľ zistil čísla z predaja a pokúšal sa predaj zvýšiť?
Ešte mi tam kussok chýbaju aj pozvánky na nejaké akcie alebo aspoň reporty z nich.Napr taký Porač, preteky mimo sériu a pod.
Ale ináč ten časák začína byť čím ďalej tým viac vkusnejší.
Good job.
Good job.
Neboj, od buducej sezony je uz naplanovane nieco, co by malo tuto medzeru vyplnit
ak nemozes napisat tu, posli mi SS
sranda hlavne v porovnani s niektorymi bikermi hlboko v poli, ktori maju okolo toho hotove nabozenstvo
sranda hlavne v porovnani s niektorymi bikermi hlboko v poli, ktori maju okolo toho hotove nabozenstvo
Tiez sa mi paci ten jeho pristup. Ako ja sam z toho robim vacsiu vedu a jazdim s prepacenim hovno proti nemu. Je to hold borec
obsahova stranka moze byt
Celkovo vyzerá lepšie, v stánku som najprv zhrabol Pelotón a potom som si všimol Cyklomag /mimochodom tam bolo asi 7-8 kusov/ tak som podporil našich. Veľmi sa mi páči výber fotografií, ktoré sú naozaj obsahovo zaujímavé /akčné/. Uvítal by som viac zlisovať stránky na strede, takto je časopis otvorený ako.. . moje zošity zo strednej