Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
posledný komentár: 3. 5. 2008 o 19:37
Ktory dobrak ma dokaze otocit tak, aby som neodchadzal, ale vchadzal do stranky? Dakujem.
Lubik: problemom pri tvojom avatare su EXIF informacie, ktore su absolutne zbytocne (ak teda nechcem vediet, ze ta niekto fotil nokiou n95). Ked som ich z fotky zmazal, dostal som velkost tvojho avataru na 4.5 kB
Peppito: taktiez, aktualna page je zvyraznena vacsim fontom
jezus: chapem, viem, ze to nie je optimalne. Co navrhujes? Ake farby?
Idealne farby pre linky:
0040FF - klasika a idealne citatelne snad vzdy a vsade
BF0000 - kedze prilis nechces kvoli farebnosti stranky ist do modrej, tak toto by mohla byt dobra alternativa
P.S. Linky by mohli byt "natvrdo" zvyraznene aj zauzivanym podciarknutim. V kombinacii kontrastnej farby a podciarknuteho textu by uz bolo na prvy pohlad jasne, co su aktivne odkazy resp. prelinkovania a co len bezny text.
P.S. Jpeg kompresia trochu skresluje, na screenshote vdaka tomu aj tie ostatne aktivne linky vidno o nieco lepsie ako v reali.
btw: neprecitane temy (resp. temy s novym prispevkom) su teraz boldom
Este jeden maly tip - ten text Moderator: na uvodnej stranke fora pod kazdou sekciou by mohol byt bez boldu, este by vystupili do popredia nazvy sekcii.
Ak téma prejde na druhú (tretiu, štvrtú, piatu...), proste ďalšiu stranu, tak nevypíše v hlavičke názov témy. Zdá sa mi, že je to iba pri prvom príspevku na strane, pri druhom už názov témy vypisuje.