Pozdravujem noveho bikera Jarina .....a hadam si s nami uzijes volakej tej srandy a dobrych vyjazdikov....v nedelu by sme mohli volakde vyrazit....zalezi na pocasi
Takze ak citas toto forum mal by si sa dozvediet kde a o ktorej
Chlopi, ale tento vikend nebudem v SV...
Buduci vikend idem na taky neoficialny maratonik v Pezinku, kde sa bude na obcerstvovacke nalievat burciacik a hrusticka...
Buduci vikend idem na taky neoficialny maratonik v Pezinku, kde sa bude na obcerstvovacke nalievat burciacik a hrusticka...
Fuuuuuuuu tak to je dobry maratonik......ale tie burciakove fasiangy si viem predstavit v Pezinku som bol kazde leto otec je z Pezinka Vajnory
Takze opatrne
Lubo včera sme boli s kaktusom v Oslanoch na prezentácii Sitmana a Longusu no pokecal som si aj s P. Velicom je to fajn chlapík a poprial som mu nech sa mu darí aj nadalej a nech to dotiahne daleko ked už nastúpil do profi kariéroveho vláčiku-nech mu to šlape Pre mna to bol naj okamih dna-aj akcia sa celkom vydarila Stretolm som kopec známich-aj Turbiho,len ten bol volajaky zaneprázdneny ... ani mu nebolo volajako doreči ...Tož Jaro si to Ty -KRAVEC Jaro?Ak áno tak vytaj lebo som myslel že po Tebe asi zem zlahla,alebo si na nás zabudol...
zdravim vas, takze ja som sa dostal konecne na bike po nejakom tyzdni tu v bratislave tak som dal po robote taky lajt vyjazd po hradzi nejakych 43km ale ku koncu som uz fakt nebiroval foto nemam ale tak co uz sa len na tej hradzi da fotit
jaj a ano, jaro vitaj v "klube" ale pochybujem ze je to kravec pretoze ten sa nachadza niekde v plzni v cesku ale no nechajme sa prekvapit
Je to iný Jaro. Poslal mi svoje celé meno a priezvisko. Poslal som mu správu , či to nieje prave Jaro Kravec, niekdajší môj parťák a spolupriekopník MTB v Snine a okolí, ale nieje to on..
Kto by sa chcel pridat na nejaký ten výjazdik tak o 11:00 na Hamre pod kostolom -tam sa rozhodneme kde vyrazíme,ak do vtedy nebude pršat Foto zo včerajška pridám neskor
Vcera sme si vysli iba taku light-ku,ale aj tak to bolo fajn az na zaver zjazdu ktory nas zaskocil....no my sme si to potom vykompenzovali piveckom, v penzione na Hamre a tym sme ukoncili nas vyjazd....ale aj tak diky Johnkymu,Ondrovi,Stanovi,Mickyjovi ktory si konecne s nami zajazdil
A dnes si chalani tiez vyrazili...no ja som uz dnes nemohol a tak si teraz vylievam zlost do klavesnice ....skoda lebo aj cas vysiel
Takze vcera to bol super siinglac az na par trni na ruke, nohe a rici
Uz sa pomalky aj dostavam do tempa Johnkyho,Maja,Ondreja..
Pridavam nejake to ilustracne foto
tiež som si to všimol ..čim to je? Pekne fotky, som bol zvedavý kde ste trávili víkend tak vidím že aktívne...len pozerám čo za zjazdárov ste mali nedeľu v partii
Rastik no nejako nam ta MERIDA prirástla k srdcu,ved já ich mám 3 z každej sorty-AM-HT-žiletka.A partáci minimálne po jednu No zajtra kto by mal záujem tak o 10:30 pred KaktusServisom ide sa do vihorlatskych kopcov o 11:00 na Hamre samozrejme ak nebude pod mrakom može byt ak by niekto meškal-kludne počká sa...
Merida je gut alebo bola gut mam dva ale už zachvýľu menim značku na RockMachine ale zostávam verný Meride Dnešný výjazd v hojnom zložení 10 parada bolo až na tie 3 defekty aj na ten Majov lakeť (cegevara) asi to bude na 4 štychi a bol nas aj navštíviť naj Bodka a mame návštevu z Čiech Honza a Honza a další Ander, Maťo G, Maťo O, Palino, Orim Pe a ja ale paradny vyjazdik ale musim sa priznať sekol som dušu na prednom no boli to bomby dole z Vihorlatu no aj tak cez moje slova si chlapci nedali povedať vydalo to nejakých 72 km ale boli aj 2x beerstopi aj a odchod domov ale po ceste sme mali aj podanie epa 3 generácie ale pohoda ale potom už nevyšlo na Majovu ruku stretli sme aj nejakých bajkerov od Michaloviec na Vihorlate foto z neška
Nazdar aj ja sa tak trochu pripojim k slovam od Johnkyno fakt super az nato ze som uraz nemal uz ani nepametam....a v septembri rovno uz dva ,ale hadam uz dost...ja len fakt vsetkym moc dakujem za super bikovacku
Chalani, ta to vyzera skor ako nejaka prezentacka vyrobcu bicyklov Ale muselo byt fakt super ..kazdy den sa taka partia nenazbiera. A vidim, ze z Bodku sa postupne stava Freerider Inak my sa v nedelu tiez niekam chystame, tak by sme sa mohli stretnut niekde vo Vihorlatskych ..co vy na to ??? Napiste tu navrh kde a ja to skusim dohodnut s Humencanmi, alebo rovno do fora :
Vidim , že ste mali krásny a početný výjazd , chcel som už i ja pobajkovať no nedalo sa ......."rodinné povinnosti" .....okotila sa nám mačka...a keďže ne išlo všetko hladko , ele cisárskym rezom , tak bolo kopec práce s mačiatkami ...dokrmovanie...atď...
Dam aj nejaké foto....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takze ak citas toto forum mal by si sa dozvediet kde a o ktorej
Fuuuuuuuu tak to je dobry maratonik......ale tie burciakove fasiangy si viem predstavit v Pezinku som bol kazde leto otec je z Pezinka Vajnory
Takze opatrne
jaj a ano, jaro vitaj v "klube" ale pochybujem ze je to kravec pretoze ten sa nachadza niekde v plzni v cesku ale no nechajme sa prekvapit
to Petrik: čo vieš o Jarovi K.?
A dnes si chalani tiez vyrazili...no ja som uz dnes nemohol a tak si teraz vylievam zlost do klavesnice
Uz sa pomalky aj dostavam do tempa Johnkyho,Maja,Ondreja..
Pridavam nejake to ilustracne foto
http://outdoorhumenne.webgarden.cz/forum-2
Samozrejme ak bude
Dam aj nejaké foto....