Start bude o 10,00 hod. na Partizanskej luke. Trate budu mat dlzku 31 a 73 km... Kratsia je urcena pre rekreacnych cyklistov a rodiny s detmi, dlhsia preveri cyklohobikov slusnym prevysenim...
Dalsie info bude coskoro...
posledný komentár: 7. 9. 2025 o 11:16
posledný komentár: 25. 8. 2025 o 22:07
posledný komentár: 23. 7. 2025 o 23:16
diki za fotky, su super
vacsina ludi tam kricala asi nieco take, ze nech nefotim, ked tlacia, ze co si o nich pomyslia, nesmu to vidiet kolegovia...
kedn iekto letel, tak tam boli trosku ine vyrazy
no a za vsetky vyberam asi toto :
"Kur.a je letiiiiiiiiim, auuuu do pi.e,ale pristavat mi nejde"
a jedna motivacna fotka
a inak... môj členok je po maratónovom úareze už viac menej v pohode, škoda, že nie som úplne fit..šla by som aj na ZELENU STOPU SNP..u nas v BB
http://www.mtbiker.sk/index.php?modul=clanky&id=1224
Dufam, ze sa tmax nenahneva, ze som pouzil 4 jeho fotky.
Zdravíme bikerov. Po dohode s organizátormi finalizujeme dokument z cyklomaratónu Kellys Green Bike Tour 2009.
Upútavku na film je možné pozrieť na youtube
http://www.youtube.com/watch?v=fHbZ4_BwtEA
V prípade záujmu o DVD (Dĺžka filmu: 1h 50min) - informácie získate predajni Green Bike v Bratislave na Klincovej ul 35. od budúceho týždňa, takisto info bude i na stranke maratonu: kellysgreenbiketour.sk
môžete kúpiť v obchode GREEN BIKE na Klincovej ulici 35, Bratislava - Ružinov. Tiež ho nájdete na internetovom obchode www.eshopgreenbike.sk.
Cena 1 DVD je 2,99 €. (z toho je 1 € na projekt Cyklisti deťom)
DVD je zaujímavé hlavne pre účastníkov závodu. Väčšina sa určite nájde.
Na rozdiel od DVD zo Stupavského maratónu nie je vhodné na púšťanie do TV.
Pre mńa to bolo zaujímavejšie pozeranie ako DVD zo Stupavského maratónu.
Pekný dokument. Dlhý, ale aspoň väčšina účastníkov sa uvidí.
Pozývame Vás na 3. ročník populárneho Kellys Green bike Tour 2010, cyklistického maratónu v Malých Karpatoch.
Cyklomaratón sa uskutoční 21.8.2010, so štartom a cieľom na Partizánskej lúke. Pretekať sa bude na dvoch tratiach, na krátkej trati o dĺžke 34 km a dlhej trate o dĺžke 75 km. Oproti minulému roku sme krátku trať natiahli o 2 km a zmenili jeden úsek kvôli bezpečnosti pretekárov. Inak trate ostávajú pôvodné, tak ako ich poznáte. Samozrejme ostávajú i trate pre naše deti priamo na Partizánskej lúke.
Pripravujeme pre Vás i zopar noviniek, o nich trochu neskôr. Obe trate sú prejazdné, vyčistili sme ich od popadaných stromov. Niektoré úseky, najmä záver malého okruhu budeme čistiť od vysokej trávy a žihľavy v najbližších dňoch, ale i v týchto miestach je trať prejazdná.
Mapka krátkej trate pribudne na stránku preteku v najblizsich dnoch. Prihlásiť sa na cyklomaratón môžete priamo na našej, nižšie uvedenej stránke podujatia
Viac info nájdete na www.kellysgreenbiketour.sk
Takže vidíme sa 21.8.2010 na štarte...