No chalani, konecne som mal moznost tento kraj (moj skoro rodny) prezriet na bajku a je to tam nadherne .. okruh Starina-Ruske sedlo-Kremenec-Nova Sedlica-Starina ... zavidim vam tento cely tyzden co ma byt este pekne.
Tak Ondro Blahozelam ten Dodko je fakt krasny a zlaty.
tesim sa z noveho bratranca dufam ze bude s nami chodit bikovat,ked vyrastie...
katka neska mame poslala fotku...
veľa zdravia mladému dodkovi a celej rodine praje pali/ondro ten co ma malo terennu feliciu na tarnicu/
ešte pre jonsaka tota wetlinska furt placi /sobou hlaša ok počasie/
Vcera sme si vysli s Mirom na maly vyjazd....a ked mam konstatovat ked odmyslim ze nas vojaci nepustili cez rampu kvoli strelbam,bludenie po lese,dva defekty a jednu dusu Mirecovu narazenu pistalu .....bolo super ....INAC VELKE PODAKOVANIE KAKTUSOVY ,KTORY BOL OCHOTNY A PRIVIEZOL NAM DUSU boli by sme sa naslapali
Máme syna 52cm meria-3,70kg váži volá sa JOzEF-Dodko
Attachment:
21092009.jpg
Ako ostatný...aj aj sa pripájam k gratulácii....Želám drobcovi zdravíčka nadostač, aby bol podarený po tatovi a šumný po mame, a nech bikerskám srdiečka láme
Vcera sme si vysli s Mirom na maly vyjazd....a ked mam konstatovat ked odmyslim ze nas vojaci nepustili cez rampu kvoli strelbam,bludenie po lese,dva defekty a jednu dusu Mirecovu narazenu pistalu .....bolo super ....INAC VELKE PODAKOVANIE KAKTUSOVY ,KTORY BOL OCHOTNY A PRIVIEZOL NAM DUSU boli by sme sa naslapali
DAKUJEME
co tak si nosit aj lepenieee ?:o nielen nahradnu dusu
co tak si nosit aj lepenieee ?:o nielen nahradnu dusu
Dobry napad,este ze ta mame zihadlo .....ale nie ja si stale nosim veci dokonca aj centrovaci kluc....ale vcera som nevzal nic,ved ideme len taku malu trasu...smola....kolega mal supravu na lepenie akurat ze mal vyschnute lepidlo
Uz konecne pustaju ? Naposledy ma z lesa vyhodili .. a to som este ani nebol vo vojenskom priestore .. len nieco mumlali o lesnom pasme popri, alebo nieco take.
Uz konecne pustaju ? Naposledy ma z lesa vyhodili .. a to som este ani nebol vo vojenskom priestore .. len nieco mumlali o lesnom pasme popri, alebo nieco take.
no pustaju, ked mas preukaz
inac chlopi, tu teplucko..takze kratasy, dres s kratkymi rukavmi a 70km na cestaku, neskutocna parada..sice tento tyzden uz stvrty krat, ale pochvalit sa treba
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nemylis, ale to uz bolo davno..., Potom bolo este vela trenerov..., ale som to ja...
Ja sa tiez pridavam ku gratulacii!!!
Cez vikend sa chystam na Skalku pri Kremnici na 45 km, tak keby niekto dosiel, tak sa tam uvidime...
Meno zavidim
tesim sa z noveho bratranca dufam ze bude s nami chodit bikovat,ked vyrastie...
katka neska mame poslala fotku...
Pozdravujem mamicku!
ešte pre jonsaka tota wetlinska furt placi /sobou hlaša ok počasie/
DAKUJEME
Ako ostatný...aj aj sa pripájam k gratulácii....Želám drobcovi zdravíčka nadostač, aby bol podarený po tatovi a šumný po mame, a nech bikerskám srdiečka láme
DAKUJEME
co tak si nosit aj lepenieee ?:o
no pustaju, ked mas preukaz
inac chlopi, tu teplucko..takze kratasy, dres s kratkymi rukavmi a 70km na cestaku, neskutocna parada..sice tento tyzden uz stvrty krat, ale pochvalit sa treba