V nedelu sa chystame okolo Vihorlatu z Humenneho. Ak su hranice vojakov v mape dobre uvedene, tak by sme mali spachat zlocin len medzi Z.Hamrami a Kamenicou. Ale asi ani to nie pretoze mozno kvoli "zaverecnemu vyhodnoteniu" a vlaku to ukoncime smerom na Sninske rybniky a Sninu. Dufam, ze cerpacia stanica na Sninskych rybnikoch funguje.
PS Samozrejme sa pripajam ku gratulaciam.
V nedelu sa chystame okolo Vihorlatu z Humenneho. Ak su hranice vojakov v mape dobre uvedene, tak by sme mali spachat zlocin len medzi Z.Hamrami a Kamenicou. Ale asi ani to nie pretoze mozno kvoli "zaverecnemu vyhodnoteniu" a vlaku to ukoncime smerom na Sninske rybniky a Sninu. Dufam, ze cerpacia stanica na Sninskych rybnikoch funguje.
Pišta škoda že sme sa dnes nestretli ale treba nejaky tel. kontakt a nieje problem spachať nejaky zločin vo Vihorlatskych vrchoch. Dnes taky neplanovany vyjazd Sninsky kameň
Bodka ma dnes prehnal do Sniny a späť no po chviľi mi už vola že stretol Tatara a Denisa a idu z Belej na Hamru a rozhodlo sa že dame dnes Sninsky kameň Ondrej nas dohnal na pol cesty. Tatar a Denis v Barnovej rike sa oddelili a išli popod kotu do Kamenice a my sme išli ešte do Kurčmi na pifko a domov vymeniť bajk a prehnať Bodku do Humenného nie odprevadil som ho ale hovoril že konečne to je ono a že si poriadne zašlapal nejake foto Dnešna zostava Ja, Bača, Divj Tatar Bodka a Denis
Boli sme z Humenneho obisli k Umartemu, dali obed na Sninskych rybnikoch a sli do Sniny zase na vlak. Pekne bolo fajn pocasie. Postretavali sme mnozstvo bikerov, hlavne ked sme sa napajali v Remetskych Hamroch. Ak tam bol dakto z vas, tak sa ospravedlnujem, ze sme zabrali jediny volny stol.
Ludze, v sobotu 3.10.2009 o 15:00 se zenim v rimskokatolickom kostole ( aspon myslim za sa tak vola - pri pekarni ) v Humennom. Tak kto by chcel popatrec na moju "popravu" ta moze zajst. Hoscina je na tocni na sidlisku III v penzione Aston ..ta pridte vipic
Ludze, v sobotu 3.10.2009 o 15:00 se zenim v rimskokatolickom kostole ( aspon myslim za sa tak vola - pri pekarni ) v Humennom. Tak kto by chcel popatrec na moju "popravu" ta moze zajst. Hoscina je na tocni na sidlisku III v penzione Aston ..ta pridte vipic
....jaaaaaaaaj Robo Ta vela stastia potom...dufam ze si neprisiel o rozum ...ale nakoniec com by ti malo byt lepsie ako nam
Pani čo sa robi zajtra? asi poobede vybehnem niekde na žiletke dnes som horak trochu rozobral, ale keby sa niekde išlo tak sa to da raz dva dokopy ale až poobede okolo 13:00 na 2 - 3 hoďki
Dnes One man show trasa Kamienka, Jovsa, Vinné a Hamra zo začiatku som myslel že ma ten vietor z toho bicykla zhodi Mal som tie vysokoprofilové Ondrejove Cosmici, ked sa ten vietor oprel tak zo mnou po ceste lomcovalo ale potom som zaliezol do lesa tak tam to bolo už v pohode. Pri Jovse na ceste sa pásla krásna jelenica, bola riadne veľká. S Pirnagu to už svištelo samo lebo mi fúkalo do chrbta. Vydalo to nejakých 85 km s časom 3:24 no bol to vždy boj s vetrom. foto
Jak tak kukám,nejako je tu príspevkov poriedko-no ja osobne mam dost súkromných povinností-takže na bajk celkom máličko,už len volajako dojazdím tento rok ak bude počasíčko-možno by sme niečo cez výkend dali spoločne-Daco lajt
Ešte pridám zopár foto z babieho leta,ktore som nemal čas tu nahodit kvoli povinnostiam-takže sa možno niektorí spoznáte
Jak tak kukám,nejako je tu príspevkov poriedko-no ja osobne mam dost súkromných povinností-takže na bajk celkom máličko,už len volajako dojazdím tento rok ak bude počasíčko-možno by sme niečo cez výkend dali spoločne-Daco lajt
Ešte pridám zopár foto z babieho leta,ktore som nemal čas tu nahodit kvoli povinnostiam-takže sa možno niektorí spoznáte
Attachment:
17092009(002).jpg
Baco Ondrej ak je to mozne hod aj foto cerstveho prirastku vasej rodiny. Inac gratulujem k uspechu a prajem vela stastia nech vam len radost robi krpec maly.
Baco Ondrej ak je to mozne hod aj foto cerstveho prirastku vasej rodiny. Inac gratulujem k uspechu a prajem vela stastia nech vam len radost robi krpec maly.
Jerry kukni 70 stranku dozadu tam je Ondrejov potomok a dedič bicyklov
Tož ak zajtra nebude pršat-hoc bude mokro a kto bude chciet,tak o 11:00 pred kaktus -servisom-ide sa do Hamroch a smer hore,do lesa len dačo lahke 2 hodinky max...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pišta škoda že sme sa dnes nestretli ale treba nejaky tel. kontakt a nieje problem spachať nejaky zločin vo Vihorlatskych vrchoch. Dnes taky neplanovany vyjazd Sninsky kameň
No rád by som došiel mrknut a pozdravit,no my robíme krstiny maličkému
....jaaaaaaaaj Robo Ta vela stastia potom...dufam ze si neprisiel o rozum
...a na totej svadbe ?...budu sumne druzicky ?
Jerry kukni 70 stranku dozadu tam je Ondrejov potomok a dedič bicyklov