Odporucam v najblizsom case nechodit na Mincol cez Tursku dolinu. Na konci zvaznice na rubanisku pri nas dneska rucal medved Najskor sme mysleli, ze to je niekde v dialke jelen, ale ked bol ten zvuk blizsie, prasili sme rychlo dole.
Veď ja by som šiel na Chatu pod Chlebom a tam to je myslím legálne a odtiaľ do Snilovského sedla. Len neviem, ako odtiaľ dole. Nevie niekto, či sa bude dať popri trati dostať dole?
Nie som si isty, ci je to legalne, aj ked je tam cesta ... je to NP ... a pocul som, ze jednym chalanom chceli v Snilovskom, ci na chate rozrerat gumy ... ale to mam z pocutia ...
vobec neviem, ako to s tou chatou vobec je ... moze sa tam ist, nemoze? cesta tam je ...
a ako povedal katko, dole asi iba pesi a to sa 2x nechce ... ale mna neber za bernu mincu, ja som mrcina lenova
zigo mi vo stvrtok vravel, ze by isiel, ale busom, lebo chcel fotit ...
Nie som si isty, ci je to legalne, aj ked je tam cesta ... je to NP ... a pocul som, ze jednym chalanom chceli v Snilovskom, ci na chate rozrerat gumy ... ale to mam z pocutia ...
vobec neviem, ako to s tou chatou vobec je ... moze sa tam ist, nemoze? cesta tam je ...
a ako povedal katko, dole asi iba pesi a to sa 2x nechce ... ale mna neber za bernu mincu, ja som mrcina lenova
info z navstevneho poriadku NP Mala Fatra: Cyklotrasy a účelové komunikácie vyhradené pre individuálny vjazd s bicyklom
Terchová - Stará dolina - Štefanová - Terchová –
(štátna cesta)
Bránica - záver doliny Malá Bránica – (spevnená
komunikácia)
Starý hrad - Hradská dolina - Chata pod Suchým
Turčianske Kľačany - Chata na Kľačianskej Magure
Šútovo - Chata Vodopád - Šútovský vodopád Zajacová - Chata pod Chlebom
Terchová - Zázrivá - Hoľa
Terchová - Káčerovci - Vyšní Repáňovci
Káčerovci - Terchová
Terchová - Zázrivá
Zázrivá - Šípková
Smrekovci - Šparengovci
Miškovci - Rovná hora
Ten kusok na Snilovske uz nebude uplne koser. No kedze su tam zavody bikov, tak si myslim ze kompetentni to budu mat viac na salame .
Ja som sa nakoniec rozhodol ist s kamosom peso hore zo Sutova, s bikom by to bolo super, len keby som si ho tam mal kde odlozit...
Zigo: to čo na teba ručalo bol na 100% jeleň, kedže je teraz ruja..medvede cez deň spia, alebo sú v mladinkách..
Iceman: len toho brácha moc neber so sebou, lebo sa Berco nahnevá
Dnes bol sám na biku, a klasika ako Vy všetci, Súľov:
ZA-Brezany,lúky-Peklina- lesná cesta na Rosoviny-na hrebeň Roháča-sedlo Roháč-lúkami ponad Súľov-Patúch-Kamenný diel-Zbyňov-Turie-ZA
Celkovo 52km, 940 výškových a pekné koníky po trase..(trénovali na budúco - týždenný prechod).
Dobrá správa, bicyklík je už zdravý
O tom jelenovi sa ma uz snazil kamarat presvedcit. Pustal som si nejake rucanie z youtube a jelene zneli inac. Navyse sme slapali cez cucoriedky a bolo uz pred zapadom slnka. Tiez neviem, preco by sa jelen priblizoval k piskajucim si ludom. V podstate by som bol celkom rad, ak by to bol jelen, ale kedze ma aj ludia v Turi presviedcali, ze je tam teraz medvedov viacej, tak sa tam tak skoro asi nevratim
O tom jelenovi sa ma uz snazil kamarat presvedcit. Pustal som si nejake rucanie z youtube a jelene zneli inac. Navyse sme slapali cez cucoriedky a bolo uz pred zapadom slnka. Tiez neviem, preco by sa jelen priblizoval k piskajucim si ludom. V podstate by som bol celkom rad, ak by to bol jelen, ale kedze ma aj ludia v Turi presviedcali, ze je tam teraz medvedov viacej, tak sa tam tak skoro asi nevratim
Iceman, kedy das fotky zo zjazdu na net? Ako ste dosli? Ja v pohode, este som mrkol v Mojsi futbal a videl 3 goly, a ziaden rozdiel oproti nasej super CL.
to sylvatic: V Tepličke som videl tvoje auto A fotky, no tie sa asi ani neoplatia sem dávať, keď Rasťo nasadil vysoko latku Ale keď budem mať trocha času, tak spravím video z prejazdu tej prudkej pasáže jazdcami z Elite.
to sylvatic: V Tepličke som videl tvoje auto A fotky, no tie sa asi ani neoplatia sem dávať, keď Rasťo nasadil vysoko latku Ale keď budem mať trocha času, tak spravím video z prejazdu tej prudkej pasáže jazdcami z Elite.
Tak mi ich posli mailom, nech sa aspon trosku pokocham: [email protected]. Jeho fotky su kde? Rad by som ich omrkol.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
.... oprava - leviva ....
Terchová - Stará dolina - Štefanová - Terchová –
(štátna cesta)
Bránica - záver doliny Malá Bránica – (spevnená
komunikácia)
Starý hrad - Hradská dolina - Chata pod Suchým
Turčianske Kľačany - Chata na Kľačianskej Magure
Šútovo - Chata Vodopád - Šútovský vodopád
Zajacová - Chata pod Chlebom
Terchová - Zázrivá - Hoľa
Terchová - Káčerovci - Vyšní Repáňovci
Káčerovci - Terchová
Terchová - Zázrivá
Zázrivá - Šípková
Smrekovci - Šparengovci
Miškovci - Rovná hora
Ten kusok na Snilovske uz nebude uplne koser. No kedze su tam zavody bikov, tak si myslim ze kompetentni to budu mat viac na salame
Ja som sa nakoniec rozhodol ist s kamosom peso hore zo Sutova, s bikom by to bolo super, len keby som si ho tam mal kde odlozit...
Iceman: len toho brácha moc neber so sebou, lebo sa Berco nahnevá
Dnes bol sám na biku, a klasika ako Vy všetci, Súľov:
ZA-Brezany,lúky-Peklina- lesná cesta na Rosoviny-na hrebeň Roháča-sedlo Roháč-lúkami ponad Súľov-Patúch-Kamenný diel-Zbyňov-Turie-ZA
Celkovo 52km, 940 výškových a pekné koníky po trase..(trénovali na budúco - týždenný prechod).
Dobrá správa, bicyklík je už zdravý
Nabudúci rok na Fatre tam budú ako diváci
jasne, ze idem. rano
prida sa niekto?
A do roboty nič
A na štvrtok alebo piatok si berie niekto voľno ?
Ak bude pekne, tak určite vo štvrtok niekde idem, len ešte neviem kde
Zigo, aj ty si nieco fotil?
Tu je link: http://www.hodinky.cz/festina-16177-3-chrono-alarm-tour-2005.html - ale prevedenie s kaucukovym modro-ciernym remienkom.
Tu to je: http://images.google.sk/imgres?imgurl=http://www.diamondoftheday.com/pic2/festina_16183-8x160.jpg&imgrefurl=http://www.diamondoftheday.com/item0718.htm&usg=__AKxwRuPzqUSQJ2MOTEsfdu339ag=&h=290&w=160&sz=15&hl=sk&start=3&tbnid=u-l5PElOJ3mt4M:&tbnh=115&tbnw=63&prev=/images%3Fq%3DfESTINA%2B16183/3%2BChrono%26gbv%3D2%26hl%3Dsk%26sa%3DG - ale v modrom.
Balenie s original krabickou. Na cene by sme sa dohodli.
Po Varin viem, isli spolu. No spolu, ja som sa snazil ho ako-tak drzat. Ale vysledok bol otazny. Potom som to svihol na Varin a Mojs.
Tak mi ich posli mailom, nech sa aspon trosku pokocham: [email protected]. Jeho fotky su kde? Rad by som ich omrkol.