Keďže som si povedal, že tento rok by som chcel najazdiť viac km ako po roky minulé, zúčastniť sa aj nejakých maratónov, a nechce sa mi jazdiť samému, zakladám túto tému, prostredníctvom ktorej Vám dám vedieť keď sa budem niekam chystať. Jazdím MTB aj cestu.
No a kto bude mať chuť, nech sa pridá!
Minimalne Vas pridem pozdravit a potom uvidime kam sa rozhodnete.
PS: Stále sa mi zdá divnô, že kompa je zadarmo. Mali sme sa ešte voziť. Zadarmo nech aj črevá potrhá.
Diki moc...bola to luxusna jazda, ist si 35-37kmh v uuuuplnej pohode a este sa vykecavat s STN bez naznaku zataze.....no nekup to ;o))) Prvy krat som siel na ceste v takto velkom baliku a je to celkom zaujimave...nabuduce si dame Gabcikovo ;o)
Hojna ucast, bol som milo prekvapeny, som rad, ze ste nesli do rakuska a mohol som sa zucastnit, skvely vyjazd, dakujem vsetkym 9 ucastnikom....velky klobuk dole, ze baby stihali!!
A moje tri fotky z mobilu
Rakúski zákonodarcovia majú viac rozumu ako tí naši - prilba je len doporučená! Rovnako ako v Maďarsku alebo Nemecku.
Diki moc...bola to luxusna jazda, ist si 35-37kmh v uuuuplnej pohode a este sa vykecavat s STN bez naznaku zataze.....no nekup to ;o))) Prvy krat som siel na ceste v takto velkom baliku a je to celkom zaujimave...nabuduce si dame Gabcikovo ;o)
Na horáku si išiel 35 km/h,ale ako dlho???
Inak, bolia ma strašne uši z toho hukotu tlstých gúm...
Ad ta kritika jazdy v baliku....minimalne ja jazdim predovsetkym lesom, na taketo cestacke moresy nie som zvyknuty a nemal som kde sa ich ucit, ale vsetko sa da naucit
Priemerka vôbec nie je podstatná - mal som ju asi 26 km/hod.
Pridal som sa k nim niekde okolo 32-ho kilometra, Vojka je na 52-om km.
Kedy sa pôjde znovu? Nebol by som proti, keby sa objavili aj kopce.
Pozrel som si tacho, ja som vcera z pod mosta spravil az domov 69km, dobry vysledok na oddychove tempo
Ta predposledna fotka s JoKom je vazne skvela
sorry ze ti zasieram thread...
co tak dnes 16:30 Zelezna smer BK, potom sa uvidi....(ak bude svetlo)