Zakladam tuto temu, pretoze aj v nasom rodnom kraji je kde jazdit a stale objavujeme nove trasy...pridajte sem svoje oblubene alebo zaujimave cestne alebo MTB trasy
Jéééj ľudze .. nestretol som niekoho z vás v nedeľu 20.9 tak naobed (12:30cca) za Ruským v serpentínach na Rusk sedlo ? Bajker v modrom smerujúci nahor
Pamatam si ze som stretol zaradom niekolko ludi, tak 1 km pod Ruskym sedlom .. z toho min. 2 treky a jednu peknu holku co mala zavesenu prilbu na riaditkach
z nasej partie to nebol urcite nikto boli sme sami chlapci...ale pozri toto forum o jednu stranku naspat..tam najdes foto dvaja v cervenom a baba medzi nimi ciernobiele oblecenie bez prilby...mozno tu si stretal ked isli dole .mi tahali do cisny.
Ktovie .. .. vsimol som si, ze v Ruskom bol nejaky bufet alebo nieco .. je to tam stabilne tak, alebo to bolo vynimocne, kvoli odpustu (som nevedel, preco ma stale prenasleduju krojovani Detvanci ) ...
Mne sa konecne poprvykrat v zivote podarilo tam ist .. musel som .. a fakt je, ze to bola nadhera ... okruh Starina-Ruske sedlo-Kremenec-Nova Sedlica bol super, skoda, ze som nestihal z NS ist po zvaznici ..
Ale kedze ste domaci bajkeri, spytam sa hned .. zubre su niekde pri Ruskom ? Co Polska strana ? Ako je to s vlkmi a hlavne .. co medvede ?
bodka uvidim ráno ako sa budem cítiť lebo nie som na 100 % zdravý , išiel by som len niečo kratšie, proste aby som trochu vybehol do prírody Hej a Jimy má bike už v poriadku lto z Medzilaboreckých bikerov to určite tiež nikto nebol, my v tej oblasti nejazdíme lebo to máme tak trochu od ruky A k tým zvieratám v našej oblasti sú vraj premnožení vlci (v okolí Habury ich videli aj za bieleho dňa) a poslednú dobu sa často dopočujem že bol videný aj medveď (neviem či stále ten istý) napr. pri Čertižnom, Palote a dokonca aj ďalej od hranice - pri Čabinách či pri Ňagove...no osobne som ešte nestretol, ani po tom nejak netúžim ale to si sa mohol opýtať kolegov zo Sniny v ich vlákne keď ťa zaujíma skôr oblasť pri Ruskom
Aha .. diiik za info, budem musiet nastudovat zvieracie stopy .. coze som to vlastne kade-tady videl ... plati stale dobre pravidlo, ze ak nieco nie je vidiet, neznamena, ze to tam nie je
ok tak nic daj si caj s medom skocim dnes niekam dole do MI uz som dlho nebol len chvilu pockam kym sa vzduch trocha prehreje tych 8*C nic moc aspon ze je jasno uz od rana.prajem skore uzdravenie.
lto neje začo ..noo to je pravda, ale tak keď nás je viac aspoň 3-5 kusov tak sa nebojíme bodka diky. No ale vzduch už riadne chladný...ja som bol pred obedom v lese na prechádzku aj na hríby a výjazd som odložil na neskôr že nech sa ešte trochu oteplí, ale v tieni aj tak chladno So Sparcusom a Jimym sme si najprv vyšli na Panskú Kýčeru ku vykrývaču a po zjazde pomedzi kravské výkaly sme pokračovali po hlavnej ceste do Vydrane (predbiehali sme kolónu asi 12-tich cykloturistov - neviem kde mali namierené ani odkiaľ no smerovali do Paloty a potom možno Poľsko?). Vo Vydrani sme chvíľku sledovali futbal ale ani neviem kto hral . Potom ďalej už len s Jimym smer Danova kde sme mali v pláne výsť ku ďalšiemu vykrývaču no nepodarilo sa lebo sa nám lesná cesta stratila pod opadaným lístim Tak sme odbočili na ďalší pekný trail ktorý sme zbadali ale ihličnaté stromy tak nahusto že sme mali obavy aby sme nestretli nejakú zver, nebolo vôbec do diaľky vidno Určite sa tam niekedy vrátime lebo je to krásny technický singel. No zjazd bol fajny ale vrátili sme sa domov...potom som ešte pred večerom vyšiel na poľnú cestu za sídliskom kde ma chvíľu sprevádzal aj Jimy. Zašiel som do lesa a tam ma už prekvapila poriadná tma a kopec blata...tak som trochu jazdil, potom prenášal no aj tak som sa zašpinil ...už nebudem pisať podrobnosti lebo som sa dajak rozpisal ale vrátil som sa dávno po západe slnka, aspoň že som mal blikačku a reflexný pásik
spytat ste sa ich teda mohli,ze co za partia..alebo aspon pozdravit,ze ako by odpovedali..nevidim nikde ziadne pozvanky na vyjazd tak sa prilepim tu: http://outdoorhumenne.webgarden.cz/forum-2/forum.html
a ked ma nevyhodia tak pojdem kym sa da po asfalte suter uz nechcem mam novy plast bolo by skoda znicit ho este tento rok
beries bike do nitry?
cau ML
zaš šuterr jazda uz si neviem pomoct asi som zavisly tak zaciatok bol o nicom..neprisiel nikto..zbytocne som plasil jonsaka idem domov a oproti v belej sa vali tatar+dalsi biker,meno neviem.tak otocka volam jonsaka a stretko v hamroch..a ide sa do lesa..na kopci jonsak vola ondreja bacu cakaho ho a slapacka hore..boli sme tri table,sninsky kamen ci kde...aj morske oko som kutikom oka zazrel.cesta psychiatria samy okruhliak kamen pod vrchom hore korene stromov ta parada.pri zjazde sme stretli toho co to vsetko spiskal "marians"to ze neprisiel ho ospravedlnuje lebo bol autom aj so zenou nic to bolo fajn plast dostal zabrat este zajtra niekam a dazde.. cestou domou ma odprevadil do HE z hamrou jonsak sak ma aj poriadne prevetral ze ci stiham ma fajnu stihacku.
Bodka dobre ši to opisal jak ma byť bolo fajne ja som dnes dal 79 km ale pohodička ešte na kopci pred Humenným som volal Petresskovi ale nedvíhal tak som sa otočil domov a ked som bol už v Hažine tak mi zavolal tak som sa zas otočil na He a potom domov ale dnešny deň hodnotim vyborka Aj ked maš tenke gumi tak aj tak ši rychly aj pešo klobuk dole dufam že ešte dačo spolu vystrojime nejaky ten vyjazdik foto dam na našu stranku. Peťu ja znam jak to hvizda na žiletke a na cestnych gumkoch po asfaltke
dnesny vyjazdik kladzany moravany..zaradil som tam trojku a isiel si kludas tempo.bolo ok az sa mi nechce verit ze ma prijst take zhorsenie pocasia.idem do lesa so psom teraz uz je lepsi jak ja ta nestiham za nim sa dostal do formy.jonsak mohli by ste zorganizovat daku akcijku na vikend ked bude pekne napriklad okolo stariny...stakcin topola runina pod ruskym...by som sa pridal
spytat ste sa ich teda mohli,ze co za partia..alebo aspon pozdravit,ze ako by odpovedali..
tak zdravili sme im keď sme sa napajali z polnej cesty na hlavnu tak len odkývali ale inak nič a potom sme ich ešte predbiehali aj niektorych pozdravili a oni zase nič tak neviem či nerozumeli alebo čo Jeden mal aj detskú sedačku a v nej nejakého krpca Bike do školy neberiem lebo som cestoval teraz busom a tam by mi ho nevzali, okrem toho ešte sám nemam poriadne kde bývať tak neviem kde by som ho dal Inak, fotky super, hlavne tá posledna - kde Jonsak s Ondrejom hasia smäd počasie vám vyšlo ticho závidím majte sa a Peťo neže zodrieš ten nový plášť ešte do konca roka
tak neviem ako inde ale tu neprsi ani nahodou bol som na orechy u babky...r.kajna cez radvan..taka rychlovka na biku jak dobre ze ja mam uz skolu za sebou.ked vidim ake problemy su v dnesnej dobe so vsetkym okolo..a za vsetko platit..ach jaj.a mna nechceli pustit z intraku(ktory mi platil podnik) na privat nakoniec sa mi to predsa len podarilo.ale uz sam varit,prat nakupovat starat sa o seba.slobodne vyjazdy ci do kina mesta a ziadne priepustky od vychovavatelov a klanat sa im.
to maš pravdu, ale v Nitre je privat aj 3 krát drahši ako internat Ja potrebujem šetriť na bike a prislušenstvo a ne na take hluposti Dufam že sa ten intrak podari zohnať
novy bike?ved ten co mas nieje zly.alebo kupujes cestak a dame spolu madarsko partak by sa mi zisiel jimmy kedy si vezmes den volna v skole?dame vyjazd bo nemam s kym dnes ma potiahlo hore na sukov a cez krasny brod po hlavnej domov.fukal silny severak som letel.uz to chce teplejsie oblecenie zajtra by mohlo byt relativne fajn,sparkus ber dovolenku ideme pobehat kamjanu je tam blato?caff
noo nie je zlý, ten by som nechal ocovi...mne už nestači tá vidlica a aj geometriu by to chcelo lepšiu..a samozrejme viac prevodov a kvalitnejšie komponenty hlavne prehadzovačku..nie som naročný Tak tak, vytiahni chlapcov aspoň do Kamjany lebo neviem či teraz vôbec jazdia ahojte
treba treba Jimy Ja som bol dnes na Nitrianskom autosalóne..celkom v pohode len mi chýbalo dosť značiek...stretol som sa s Robom (Armstrong181) ale len na chvíľku...stihol ma informovať že sa tam nachádza aj jedna Merida
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pamatam si ze som stretol zaradom niekolko ludi, tak 1 km pod Ruskym sedlom .. z toho min. 2 treky a jednu peknu holku co mala zavesenu prilbu na riaditkach
Mne sa konecne poprvykrat v zivote podarilo tam ist .. musel som .. a fakt je, ze to bola nadhera ... okruh Starina-Ruske sedlo-Kremenec-Nova Sedlica bol super, skoda, ze som nestihal z NS ist po zvaznici ..
Ale kedze ste domaci bajkeri, spytam sa hned .. zubre su niekde pri Ruskom ? Co Polska strana ? Ako je to s vlkmi a hlavne .. co medvede ?
lto z Medzilaboreckých bikerov to určite tiež nikto nebol, my v tej oblasti nejazdíme lebo to máme tak trochu od ruky
bodka diky. No ale vzduch už riadne chladný...ja som bol pred obedom v lese na prechádzku aj na hríby
http://outdoorhumenne.webgarden.cz/forum-2/forum.html
a ked ma nevyhodia tak pojdem kym sa da po asfalte
beries bike do nitry?
cau ML
tak zdravili sme im keď sme sa napajali z polnej cesty na hlavnu tak len odkývali ale inak nič a potom sme ich ešte predbiehali aj niektorych pozdravili a oni zase nič tak neviem či nerozumeli alebo čo