Chcem ist dnes vecer vyskusat novu lampu na bike ale nikomu z partakov sa akosi nechce ist teraz do snehu. Mam v plane vybehnut niekde na peknu cestu a tam smerom na cerveny a biely kriz alebo smerom na zeleznu studnicku po ceste (v lese sa asi jazdit nebude dat).
Akurat som sa dnes bavil s Tomasom ze by sme mohli daco spachat, najskor vsak buduci tyzden. Predbezne je na plane stvrtok a cas stretavky cca 19:00 asi pod Cervenym mostom ako vzdy. Vsetko zalezi od pocasia a od volneho casu.
A preco stvrtok? Ja piatky a vikendy v BA nebyvam, ale ked vam vyhovuje viac piatok tak jedine bezomna. Vyjadrite sa ci je vacsi zaujem o stvrtok alebo piatok. Nikde nie je napisane ze nocny musi byt so mnou.
V poslednej dobe som zacal chodit na vyjazdy neskorsie vecer (po praci, jedle, prislusnej davke internetu), tak okolo polsiedmej vecer, k cervenemu mostu sa dostavam ked uz v lese panuje tma. Nic extra dlhe, nejaky ten singlac, na kamzik, priemerne 30-35 km zo zaciatku petrzalky ... takze ak sa chce niekto pridat, staci napisat. Pravdepodobne pojdem i zajtra
Ja chodim viac menej na take polo nocne vyjazdy. Polka vyjazdu svetlo, polka sero a tma.
V tomto prekvapivo sviezom pocasi pre mna maximalne Devinska Kobyla a blizke okolie. Cize to co mam najblizsie, na Biely kriz a pod sa este necitim.
:D ešte si mohla napísať že patríš k nežnejšej časti populácie a len tak mimochodom spomenúť s akou vervou sa vrháš na biking.
snáď to pomôže zorganizovať tento výjazd, keďže ja nemôžem
Andy si ma normalne prekukol:) no s riadnou verbou sa vrham na bike, planujem ist aj do Brna dokupit si nejaku vybavu na zimu. Bo som zistila, ze je skutocne zima vecer na biku
Nechysta sa niekto dnes vecer?
Ja asi pojdem tak okolo 17-18:00, lokalita : nieco nad Zahorskou, Maly Slavin a Kacin a nasledne presun cez Dubravku na Devinsku Kobylu-kde sa daju najst zaujimave miesta na jazdenie.
Jednoducha a nenarocna trasa v normalnom kludnom tempe.
rano som bola jazdit na vrakunskej hradzy, je to tam krasne jesenne,
a okolo 17,00 idem znova na hradzu, vyrazam zo stareho mesta, chce sa niekto pridat?
Ak večer nebude pršať tak pôjdem moju štandardnú jednoduchú trasu nad Záhorskú-Malý Slavín-Kačín a cez Dúbravku na Kobylu, nad Devín.
Poprípade len okolo Moravy do Vysokej a Stupavy.
Vyrazím približne okolo 18:00 alebo neskôr.
Pridá sa niekto?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A preco stvrtok? Ja piatky a vikendy v BA nebyvam, ale ked vam vyhovuje viac piatok tak jedine bezomna. Vyjadrite sa ci je vacsi zaujem o stvrtok alebo piatok. Nikde nie je napisane ze nocny musi byt so mnou.
kto moze ist na bike 15.10. na nocnu?
PS: V noci mrzne.
V tomto prekvapivo sviezom pocasi pre mna maximalne Devinska Kobyla a blizke okolie. Cize to co mam najblizsie, na Biely kriz a pod sa este necitim.
Andy si ma normalne prekukol:) no s riadnou verbou sa vrham na bike, planujem ist aj do Brna dokupit si nejaku vybavu na zimu. Bo som zistila, ze je skutocne zima vecer na biku
co tento vikend? Skusime nejaky vyjazd chlapci?
Ja asi pojdem tak okolo 17-18:00, lokalita : nieco nad Zahorskou, Maly Slavin a Kacin a nasledne presun cez Dubravku na Devinsku Kobylu-kde sa daju najst zaujimave miesta na jazdenie.
Jednoducha a nenarocna trasa v normalnom kludnom tempe.
a okolo 17,00 idem znova na hradzu, vyrazam zo stareho mesta, chce sa niekto pridat?
Poprípade len okolo Moravy do Vysokej a Stupavy.
Vyrazím približne okolo 18:00 alebo neskôr.
Pridá sa niekto?