No ale v pláne je fakt z Martiniek dole po zelenej a potom do Kuneradu (teda, ak nájdeme cestu ) Na Minčol sme už tento rok išli, tak treba skúsiť zase niečo iné.
Tak pre mna su zajtra Martinky pas, skoda , namiesto toho vymyslam na rychlo inu trasu a zabludil som na mape do Sulova. Mam napad ale nemam prehlad ...hodil som to na mapku, kopiruje to z casti Sulovsku 50tku ale opacnym smerom. A kedze neviem vo co gou, chcem poradit ci sa to da bez problemov prejst aj takto opacne. Start by bol na Spanom lane + Sulov a odtial cez PAtuch dajako domov. Ide mi o to ze ta strkova cesta z H.podhradia hore je taka nezazivna , down bude lepsi...
Zdar páni,
tak sa mi opäť nepodarilo trafiť deň výjazdu a rodinné záležitosti som naplánoval na nedeľu,no ale k veci.Dnes som šiel pravdepodobne vašu zajtrajšiu trasu na martinky a zjazd po tej zelenej odporúčam.Po zelenej na skalku-kobylie-čistiny(horáreň).Dnes som to išiel prvý raz a taký singlaćik že dovidenia proste nádhera a myslím že aj Lapierre bude spokojný(korene,kamienky).Potom pozor keď už pôjdetez Križavy dole smer Turie tak je tam taký strmý úsek(cca 10m)tak tam netreba ísť dole tým úsekom,ale doĺava nenápadným chodníčkom po zelenejú+pred horárňov(Čistiny) a studničkou(pred asfal.na Hole)sú zavreté závory.
Tak si to zajtra užite.
Tak pre mna su zajtra Martinky pas, skoda , namiesto toho vymyslam na rychlo inu trasu a zabludil som na mape do Sulova. Mam napad ale nemam prehlad ...hodil som to na mapku, kopiruje to z casti Sulovsku 50tku ale opacnym smerom. A kedze neviem vo co gou, chcem poradit ci sa to da bez problemov prejst aj takto opacne. Start by bol na Spanom lane + Sulov a odtial cez PAtuch dajako domov. Ide mi o to ze ta strkova cesta z H.podhradia hore je taka nezazivna , down bude lepsi...
Uz som to nachystal ak som to spravne pochopil.
Kukni.
Zdar páni,
tak sa mi opäť nepodarilo trafiť deň výjazdu a rodinné záležitosti som naplánoval na nedeľu,no ale k veci.Dnes som šiel pravdepodobne vašu zajtrajšiu trasu na martinky a zjazd po tej zelenej odporúčam.Po zelenej na skalku-kobylie-čistiny(horáreň).Dnes som to išiel prvý raz a taký singlaćik že dovidenia proste nádhera a myslím že aj Lapierre bude spokojný(korene,kamienky).Potom pozor keď už pôjdetez Križavy dole smer Turie tak je tam taký strmý úsek(cca 10m)tak tam netreba ísť dole tým úsekom,ale doĺava nenápadným chodníčkom po zelenejú+pred horárňov(Čistiny) a studničkou(pred asfal.na Hole)sú zavreté závory.
Tak si to zajtra užite.
Nevlastnis prosim ta GPS?
Nejake gpx by sa z tej trasy hodilo......
Uz som to nachystal ak som to spravne pochopil.Kukni.
Pekne si to spracoval Hadam ste sa pozbierali a sli ste, lebo pocko vyzara gut Myslel som ze ten zub dako ukecam a budem moct ist, ale nedal si povedat...bazmek jeden
Viem, že som sa rozkolisal neskoro. Ale nie je tu nikto na kratky vyjazd okolo 14tej - 14:30? Nic velke, neposlucha ma koleno, takze tlacit sa mi nechce.
Kontakt 0902 - 340 170.
Roman
Tak dnes sme pojazdili avizované Martinky. Trasa: VD - Strečno - Saračníky - po zvážniciach ku studničke - Martinky - po zelenej zjazd do Turia.
Partia a počasie super. Jediný čierny bod dnešného výjazdu bola jedna zlomená kľúčna kosť. Detaily neskôr. Zjazd po zelenej do Turia je úplne super, ako písal aj Zino1. Podľa môjho názoru je ďaleko krajší ako zjazd z Minčola. Na celom zjazde sú len asi 4 stromy, cez ktoré treba bajk preniesť. V hornej časti sa ide dole lúkami a potom po krásnych singláčikoch a trailíkoch, až ku koncu sa cesta mení na zvážnicu, ale aj tá je dosť technická, lebo je dosť rozbitá.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No necham sa prekvapit, tak zajtra...
No necham sa prekvapit, tak zajtra...
Nie do Medzihorskej, ale z Kobylia na modrú do Kuneradu
Tak si to zajtra užite.
Uz som to nachystal ak som to spravne pochopil.
Kukni.
Tak si to zajtra užite.
Nevlastnis prosim ta GPS?
Nejake gpx by sa z tej trasy hodilo......
Tak ja pomaly vyrážam...
Kontakt 0902 - 340 170.
Roman
Partia a počasie super. Jediný čierny bod dnešného výjazdu bola jedna zlomená kľúčna kosť. Detaily neskôr. Zjazd po zelenej do Turia je úplne super, ako písal aj Zino1. Podľa môjho názoru je ďaleko krajší ako zjazd z Minčola. Na celom zjazde sú len asi 4 stromy, cez ktoré treba bajk preniesť. V hornej časti sa ide dole lúkami a potom po krásnych singláčikoch a trailíkoch, až ku koncu sa cesta mení na zvážnicu, ale aj tá je dosť technická, lebo je dosť rozbitá.