Zakladam tuto temu, pretoze aj v nasom rodnom kraji je kde jazdit a stale objavujeme nove trasy...pridajte sem svoje oblubene alebo zaujimave cestne alebo MTB trasy
aj mna to napadlo ale radsej som ostal ticho
uz treti den vozim rezem stiepam drevo tak by sa patrilo niekam aspon dnes vyrazit na bike jonsak po 11.00 ti mozno zavolam.a zajtra si trochu priveziem strku a budem betonovat a ked ostane cas tak este poorat treba.a potom ze v bytovke nedobre byvat
sparkus je kde?
a zase ten vihorlat.... start fontana HE dalej pticie kaminka..naspat sme sice tiez vysli v kaminke ale trocha zmenili trasu tak neviem kade sa islo tahal som poslusne za nimi tiez po asfaltke rozbitej.vysli sme na krizovatke kde konci ta kvalitna na kopceku takze po lavej tam a naspat po pravej dole.hore fukalo jak u blbych jeden schytal defekt.mna to obislo dnes
pocasie ok aj ked rano do HE som mal co robit proti vetru.jonsak volal som ti ale dajak si mi nedvihal mohol si sa pridat prisiel by som ti oproti a sli by sme z druhej strany a v lese uz signal nebol..
Ja som nemohol dnes odpust u nas tak som bol v kostole ale poobede som vybehol trochu pozri forum čo si mal za partiu vidim tam Tatara a Janyho ostatnych nepoznám
vidim ze som nebol sam komu vcera vietor zral nervy ok jonsak .teraz idem priviest strk potom ked vyjde cas tak mozno niekam vybehnem na bike mal by uz fukat slabsi dnes..
cau.
no ta šuter doma idzem hore do PL dlho som tam nebol tam je fajn dufam ze este tam nenasnezilo chlapci budicek podte aspon kratku jazdu sak pekne je poobede po skole ked sa budem vracat caff.mozno aj nieco pofotim nejake tie moje podarene machule
komancza PL dnes..ani tam nechodte tam meter snehu..sa neda prejst fujavica a -13*C
ta dnes som mohol mat skorsie a neplanovane ukoncenie bike sezony ti letim dole cez radoszice a pozeram do prava na kopec oproti co hlavna cesta z noveho lupkowa sa dole ruti kamion s drevom.vravim si ta pridam nech nemusim cakat na krizovatke bol som prvy ale tu cakal bezradny poliak aby som mu poradil kade do lupkowa..uz sa blizil kamion ale stihol som tak idem dalej co to da ale cesty vies ake zaplata na zaplate ta sa neda hnat aj tak ma poriadne vytriaslo.vravim si to nema vyznam nech ma predbehne...akurat mi dosla baterka v mp3..uz sa blizil videl som ho v spetaku a zrazu pocujem hrmot a nasledne skripanie brzd..asi tak 20m za mnou..sa mu zosypala vnutorna strana dreva metrovice na kraj cesty...tade jak ja jazdim.som mal stastie uz som sa vracal z komancze a oni este stale nakladali.
dobre chlapci povozil som sa a idem ja betonovat .
misoR to hej, my sme tam boli v piatok, ja celé popoludnie ..neviem kedy si bol ty na tom autosalóne bodka sa mi páči že makáš aj pri dome a v záhrade - treba trochu zmenu nie? A v tom Poľsku si mal teda šťastie kks ten nakladiak bol riadne naložený na tie ich úzke rozbité cesty by som tak neriskoval jimy jasnee, sice bez bajkov, ale s Robom sme sa stretli
tak u nas sa vyjasnilo az na obed a poobede to trochu obschlo tak som vybehol do svetlic len som si vybral blby smer lebo cesta popod les tak sem tam mokra.zajtra ma byt ok.asi uz posledny den tak by trebalo niekam nejake ponuky na vyjazd?
zhanal som niekoho na spolocny vyjazd a nie radu kam ist pozdravujem doda keby si napisal ze sa pridas som tam len taky fukot dnes ma potiahlo do VT dost fukalo.idem orat .asi uz vazne konec sezony podla toho co hlasia nevadi 14000km a niejake drobne..plan splneny
konecne v sobotu som sa dostal po dlsom case na bike a je to parada teraz ta priroda a setko okolo toho takze ja este sezonu nekoncim a pozdravujem vsetkych bikerov
Bodka sa nudi,je nastvany nemoze bicyglovat bo zima je prsi mokro same blato ani do lesa sa neda odskrtava dni na tikete do zaciatku jari jak na vojne do civilu chyba mu strasne slnko som zrely na navstevu psych... koncom mesiaca ze este mozno bude trochu ok caff.
No co Medžilabirske šarkane co Vam tu skapal pes-či zlehnula tam žem Ani jednej bodky tu na totim vašim vlakne,chlopi co še z Vama stalo-žijece ešči...?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
aj mna to napadlo ale radsej som ostal ticho
uz treti den vozim rezem stiepam drevo tak by sa patrilo niekam aspon dnes vyrazit
sparkus je kde?
pocasie ok
cau.
ta dnes som mohol mat skorsie a neplanovane ukoncenie bike sezony
dobre chlapci povozil som sa a idem ja betonovat
bodka sa mi páči že makáš aj pri dome a v záhrade - treba trochu zmenu nie?
jimy jasnee, sice bez bajkov, ale s Robom sme sa stretli