....práve som sa vrátil z ovčiarského okruhu singel zničený...popadané stromy ....konáre...katastrofa ...na chatu pod suchým zabudnite....sneh je už nad Jedlovinou ...kde je tráva tam je super....ale polná cesta blato ako na jar
zo sulova som sa vratil cca pred hodkou...je to tam zjazdne ale s kopou blata....rohac zo zavadky sme tlacili je tanm kopec popadanych konarov a vyvratenych stromov miestami 10 az 15 cm snehu....z rohaca smerom do sulova to uz bolo lepsie a dole sneh nebol iba kopy vody a blata.....ale vyjazd bol
tak som bol dnes pod Starhradom a kusok po modrej. tiez je tam dost popadanych konarov, ale to je asi vsade, kde su listnate stromy.
zajtra, ak nebude skusim tu chatu p. S. start 12-12.30 keby niekto, tak
tak zajtra idem skontrolovat Chatu pod Suchym, snad tam nie je meter snehu, a bude to prejazdne. Predpokladany odchod o 10:30 z Lesoparku, tak kto chce nech ide - varujem velmi velmi pohodove tempo
tak zajtra idem skontrolovat Chatu pod Suchym, snad tam nie je meter snehu, a bude to prejazdne. Predpokladany odchod o 10:30 z Lesoparku, tak kto chce nech ide - varujem velmi velmi pohodove tempo
a nechce sa ti neskor? tak skoro nevstanem! moj 0915 955 012
...dnes sme na Dubni odhodili pár konárov .... inak Dubeň je super
ale ved ste chceli ist niekde nad Bytcu! co sa stalo?
tak sme dnes aj s donmisom skontrolovali prejazdnost cesty k chate p. Suchym.
sneh zacal dost vysoko a neprejazdne to bolo az v tom kamenistom vyslape, tak sme aj potlacili. dole sa to z problemami dalo. cajik sme si dali a ja aj s UMom
skoda nebyt povinnosti sme sa mohli pridat ku vam, my sme vyrazili neskor, ale aj tak z toho bol super vyjazd(sedlo rohac atd), co sme vladali to sme dali konare popadane nabok,musela byt riadna burka, ale inak krasa, blato doslova az za usami,taky bahenny kupel:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...zapadnutý singláč snehom
sem tam sa váa nejaký strom.
zajtra, ak nebude
a nechce sa ti neskor? tak skoro nevstanem!
ale ved ste chceli ist niekde nad Bytcu!
sneh zacal dost vysoko a neprejazdne to bolo az v tom kamenistom vyslape, tak sme aj potlacili. dole sa to z problemami dalo. cajik sme si dali a ja aj s UMom
jj urcite, ja som pouzila zle burku, chcela som pouzit nieco ako pohroma
Dal by som si takú klasiku v podobe Dubňa.