Neviem, čo sa dialo v BB, ale v belgickom Koppenburgu vyhral U-23 Gavenda. Nejako mu tá Fidea svedčí... A nech mu tá vyhrávacia vlna vydrží až do Tábora vo februári!
Áno, Gavenda zvíťazil ,vedeli to aj diváci v BB, nakolko som to vedel od jeho otca . Tu sú doterajšie výsledky v tejto cyklokrosovej sezóne.
Robert Gavenda
Naam Robert Gavenda
Nationaliteit Slovakije
Team Telenet Fidea Cycling Team
Uitslagen
Datum Wedstrijd Plaats
13-09-2009 Erpe - Mere (A2) 30
19-09-2009 Mnichovo Hradiste ( TOI TOI Cup ) (A2) 5
26-09-2009 Stribro ( TOI TOI Cup ) (A2) 17
28-09-2009 Podborany ( TOI TOI Cup ) (A2) 6
04-10-2009 Trevisio ( Wereldbeker ) (U23) 1
10-10-2009 Namen ( GvA Trofee ) (U23) 2
11-10-2009 Ruddervoorde ( Superprestige ) (U23) 7
18-10-2009 Pilzen (CDM) 16
25-10-2009 Oudenaarde ( GvA Trofee ) (U23) 1
Neviem, čo sa dialo v BB, ale v belgickom Koppenburgu vyhral U-23 Gavenda. Nejako mu tá Fidea svedčí... A nech mu tá vyhrávacia vlna vydrží až do Tábora vo februári!
Strhujúce posledné kolo, záznam tu:http://www.roadcycling.cz/index.php5?str=clanek&id=686&zpz=1
Nazdar ! Mal si na mysli toto? To je super!
Kedy to bude u nás?!
Máme čo robiť,aby sme dotiahli tolko divákov a pretekárov aj k nám. ,, Snívam ! Snívajte s nami. !
nazdar,roman, dobre si linkoval, je to ten záznam, a som si istý, že v tých vlnách a točkách by bol Milan doma, ale tie nástupy boli vražda - som si istý, že všetkých pekelne pálili klepetá.
nazdar,roman, dobre si linkoval, je to ten záznam, a som si istý, že v tých vlnách a točkách by bol Milan doma, ale tie nástupy boli vražda - som si istý, že všetkých pekelne pálili klepetá.
Mi hovor! Aj mňa pálilo. Ale niekto sa musí o cyklokrosy postarať aj ako bafík atd.
Vystihol si to. Vieš si predstaviť keby sme tak divácky a zábranami zahatali cesty a chodníky čo by bolo hundrošov že čo robíme? ale keď futbaloví fanúšikovia obmedzia dopravu a 30 000 ludí obmedzia je to OK !
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dobry napad
Pozeral som kde sa mi to stratilo, teraz už presunulo. Ďakujem!
Roman este raz dik za bicykel.........
Zamálo, Ďalší ! už si náš!
je to do pismena zial pravda..ale treba byt optimista !:) dik
je to do pismena zial pravda..ale treba byt optimista !:) dik
Ahoj!
To je situácia! Ale uvidíme v nedeľu v BB. Čo už narobíme.
tak v nedeľu. ahoj!
Robert Gavenda
Naam Robert Gavenda
Nationaliteit Slovakije
Uitslagen
Datum Wedstrijd Plaats
13-09-2009 Erpe - Mere (A2) 30
19-09-2009 Mnichovo Hradiste ( TOI TOI Cup ) (A2) 5
26-09-2009 Stribro ( TOI TOI Cup ) (A2) 17
28-09-2009 Podborany ( TOI TOI Cup ) (A2) 6
04-10-2009 Trevisio ( Wereldbeker ) (U23) 1
10-10-2009 Namen ( GvA Trofee ) (U23) 2
11-10-2009 Ruddervoorde ( Superprestige ) (U23) 7
18-10-2009 Pilzen (CDM) 16
25-10-2009 Oudenaarde ( GvA Trofee ) (U23) 1
V BB dnes išiel v elite velmi dobre Haring z Glajzom, ale Milan im to zobral. 1 Barényi M ,2 Haring, 3 Glajza R.
Viac v priebehu zajtrajška na :
http://cyklistika-sk.com/cykloklub/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=6&Itemid=20
Ináč veľmi pekné počasie spríjemnilo aj pretekárom aj divákom preteky. cca 150 divákov , na Slov.pomery veľké prekvapenie.
To by bolo super. Snáď TO TAK BUDE! VERÍME !
http://cyklistika-sk.com/cykloklub/index.php?option=com_content&task=view&id=64&Itemid=20
Nazdar ! Mal si na mysli toto? To je super!
Kedy to bude u nás?!
Máme čo robiť,aby sme dotiahli tolko divákov a pretekárov aj k nám. ,, Snívam ! Snívajte s nami. !
http://www.youtube.com/watch?v=ofQXA7NtoFE&feature=player_embedded#
http://www.roadcycling.cz/index.php5?str=clanek&id=686&zpz=1
Mi hovor! Aj mňa pálilo. Ale niekto sa musí o cyklokrosy postarať aj ako bafík atd.
Vystihol si to. Vieš si predstaviť keby sme tak divácky a zábranami zahatali cesty a chodníky čo by bolo hundrošov že čo robíme? ale keď futbaloví fanúšikovia obmedzia dopravu a 30 000 ludí obmedzia je to OK !
http://www.vt4.be/superprestige
krásne počko
1 Niels Albert (Bel) BKCP - Powerplus
2 Zdenek Štybar (Cze) Fidea Cycling Team
3 Sven Nys (Bel) Landbouwkrediet-Colnago
4 Kevin Pauwels (Bel) Fidea Cycling Team
5 Klaas Vantornout (Bel) Sunweb-Projob
6 Gerben de Knegt (Ned) Rabobank
Robert Gavenda
Naam Robert Gavenda
Nationaliteit Slovakije