Jáááj porazit eXtremiste uže tu,uže sut zaregistrovani Durku vytaj na tomto skvelom fore-tešíme sa na Tvoje eXtremne príspevky
Včera som trošku po obede vyrazil mrknut do lesa ako to tam po kalamite vyzerá-smer R O Rybníky-smer umarty-konske a spet,cesta je už sprejazdnena konáre porucane do šancoch a večšie popadane stromy a konáre už narichtovane
Auž je to tu DURKU,šak ce Robo zaregistroval a Ty zaš po svojim še zaregistroval lem nezabud heslo šarkanu a to co za foto eXtremistu alkajdy ši tam usandoril...
Nesiel som teraz po tom snezeni, ale v stredu som bol na Javorniku (UA) a tam je suvisla vrstva snehu asi od 700m takze by to malo byt prejazdne bez snehu, zo Zamutova pod vysielac Dubnik je dobra asfaltka dalej na Zlatu Banu dost spatna, ale na MTB v pohode a zo ZB do Po v pohode.
Daj vediet ak sem prides.
Trosku oneskorene sa ozivam ,ale predsa.
V stredu som mala narodeniny-12
Taze sicke si pripice na moje zdravicko,aby som birovala s vami cez leto dakde chodit
Baca ondrej a vy ste cela rodina pozvani v nedelu ,myslim ze to uz mama vravela u vas vcera
števy v prvom rade všetko najlepšie-hlavne pevneho zdravíčka,aj štastíčka a životnych úspechov-darček si už dostala v predstihu/prerobeny-vylepšeny bajk-dufam že Ti bude spolahlivo slúžit na výjazdoch /ručkou Ti potrasiem dodatočne Dík za pozvanie
Nazdar banáni jak Vám dupou králici?
Kdo by mal zajtra záujem na bajk tak pred KaktusServisom o 10:30,samozrejme ak nebude ,pod mrakom nevadí-na stretávke uvidíme kelo nás dondze a tam sa rozhodne kudy kam-len niečo lajt na dve a pol hodky
,po prípade možno stíhame nejaký ten čajíček
Ak by mal niekto iný nápad tak kludne
Zajtra hlási skoro 18°na SNINU malo by byt celkom príjemne
Tak aj ja sa Števka pripájam k tvojím dvanástinám a prajem veľa zdravíčka, úspechov v škole a v neposlednom rade veľa veľa úspešných kilometrov na biku.
Tak zajtra by to ozaj mohlo klapnúť a konečne môžme prebehnúť naše koníky. Určite sa pripojím a o 10:30 hod. pred Kaktusom. S čajíkom súhlasím bez toho by to nešlo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Včera som trošku po obede vyrazil mrknut do lesa ako to tam po kalamite vyzerá-smer R O Rybníky-smer umarty-konske a spet,cesta je už sprejazdnena konáre porucane do šancoch a večšie popadane stromy a konáre už narichtovane
Daj vediet ak sem prides.
V stredu som mala narodeniny-12
Taze sicke si pripice na moje zdravicko,aby som birovala s vami cez leto dakde chodit
Baca ondrej a vy ste cela rodina pozvani v nedelu
..ale uz som mu to dal dokopy ta som zvedavy ci sa mu podari tu prihlasit
Kdo by mal zajtra záujem na bajk tak pred KaktusServisom o 10:30,samozrejme ak nebude
,po prípade možno stíhame nejaký ten
Ak by mal niekto iný nápad tak kludne
Zajtra hlási skoro 18°na SNINU malo by byt celkom príjemne