.
kilometrov to neni vela, pamatam si ze som to niekedy na jar spravila na Meride za 6 h uplne klidek, takze teraz ked budeme dupat podlahu ....
koordinaciu vidime s PalimTT tak, ze sa stretneme v TT, do NMnV sa odvezieme vlakom (bohuzial nie je to okruh, ale z bodu A do bodu B
.
pokial si pamatam vlak z TT ide cca o 10:00, a o 11:00 je v NMnV. ten cas stretnutia v TT by hadam takto vyhovoval. keby sa nam nechcelo z Bukovej asfaltom, 17:15 ide vlak z Bukovej do TT (15min)
.
apelujem na nasledovne osoby
paliTT, trencania: schickmo, greedy, dutchman, pointer, konnky, + matt, bratislavcania: dudo, jezus, buko, + turbi, + kazdy kto chce bude vitany
posledný komentár: 7. 7. 2010 o 12:27
posledný komentár: 17. 10. 2007 o 9:26
Otvorene nechavam aj alternativy, kam z Javoriny, ci sever (Lopenik) alebo juh (Myjava, Bradlo).
Zihadlo, na mape je Rodriquez spravne medzi pismenami K a A slova Karpaty
co uz s vami...
inak rano bude brutaaalna kosa!!!.dnes som uz auto oskrabaval a mrzli mi prsty..fuuuh..to bude husty zaciatok!
skoda...
Nevidim v tom ziadny problem
udrzba biku prebehla,uz len cosi k jedlu nachystat ...
ak sa mi bude chciet rano vstavat, a budem este doma, spravim vam eskortu cez staru turu
je 8:46 a v starej turej je riadna hmla, mokre cesty, a mrzne
mali ste ist vcera, pocasie bolo neporovnatelne lepsie
ja som nakoniec rad, ze som neuskutocnil svoj povodny plan a nedupal asfalt z tn do nm rano o 6tej
hmla jak mlieko skoro stale..nuz co uz..aladin zasa osiera pocestnych cestujucich!
co sa tyka trasy samotnej bola to parada..z velkej casti single-lahsie aj tazsie...vela stupania a krasne zjazdiky..jasanek aj "divoky rodriguez"... mne trochu pokazil ladny priebeh akcie akysi hreben ponad lieskove z jednej strany a bosacu z druhej...kde sme si poslapali v divokom lese..po akoze ceste (kedysi sa aj pouzivala -asi
...no vsetko dobre dopadlo nakoniec sme vsetko odfrkali v zjazde do mor.lieskoveho
na moje prekvapenie som ocistil bajk za 15minut!..teda obtrel o zostalo
z tepla domova s plnym zaludkom to hodnotim ako v pohode vyjazd, skoda toho slnecneho dna...ale aj tak si myslim, ze sme si to uzili
bilancia:-jedna drzka na karbonovom e*****-laci sorry-za mnou treba s odstupom
-2defekty-jeden opraveny, druhy na dojazd= konnky...
-velmo chutny radiator-hrusticka tohorocna
-a kooopec hmly a omrzlin, ako aj vybornych trailov
pre mna co sa celodeniek tyka urcite koniec sezony!...uz len kratsie vyjazdiky...a niekedy v lete ci na jar si dame znovu-za slnka..urcite krasny vylet!
nuz ale co, vidim ze ste sa aj tak pekne previezli