len tak ma napadlo ze ked jazdite zamokra ci mate blatniky alebo nie? popripade ako sa snazite nezaspinit sa. napriklad aj cez zimu je to dost narocne nezaspinit sa kedze cesy su take ake su. za reakcie dikes
periem si sam takze bez blatnikov ked ta mama bije daj radsej aj blatniky.. blatnik aj tak az tak nepomoze, zas*any budes tak ci tak akurat ci vela alebo uplne
no len uvazujem ze ked dam blatniky tak cely bicykel strati svoj dizajn stacilo mi ked som minule videl jedneho chalana co mal blatniky vyzeralo to ale plnilo to ucel musel menej prat
jazdim len s mudcatcherom pod spodnou ramovou trubkou. Da sa s tym v pohode jazdit aj pri velkom coro-moro vonku. Blatniky sice mam, ale nevozim ich...
Ja blatniky mam, ale nahadzujem ich iba ked je brutal mokro a blato. Tieto moje blatniky vyzeraju trosku "normalnejsie" ale aj tak si myslim ze to hyzdi bike.
Blatníky špatia bike, no za mokra a dlhšie trvajúcej jazdy nie sú na zahodenie. Najmä zadný, lebo byť hneď mokrý, nie je nič extra. Záleží ale aj od oblečka, aké máš. Najlepší je podľa mňa SKS (no stojí cca 20 €). Ja používam takýto (i keď mám aj spomínaný SKS a od rovnakej značky aj rámový):
nech nejako ten bike vyzera... este pred 15 rokmi som kupoval (vlastne vtedy este sam nie) blatniky, ale uz vtedy mi to na ´horskom´ biku vadilo, tak isli hned dole
...mam najradsej pohlady ludi v meste, ked sa zjavi nejaka blatova obluda z lesa na niecom blatovom s dvomi kolesami.
Nechápem zmýšlanie typu: blatníky špatia bike. Napr. také blatníky SKS vôbec nevyzerajú zle a ak mám mať 3 kilo blata v papuli a mokrú riť akurát tak na prechladnutie tak si tam radšej ten blatník vycapím... Ja nosím teraz len vpredu, vzadu mi zatiaĺ netreba do takého extrému až nechodím...
Ale samozrejme niekomu to tam nejde a keď sa mu to nepáči tak beriem, ale hovoriť, že správny bike musí byť od blata celý ***** to mi príde smiešne... Ale zase je pravda, že niekedy ani blatník nepomôže keď už je v hore extrém
Niekedy robím ten stromček s neho rád Ako píše Hazard voziť ešte tri kilá blata alebo behať s mokrou riťou - hlavne teraz v zime je úplne na parádu , že
ten malicky zadny blatnik aj nieco pomoze???? doteraz som preferoval len take velke dizajnovo skarede blatniky......podla skusenosti ktore su najlepsie???
Jazdím bez blatníkov. Pri mojej figúre tvrdo šetrím gramy, a keď sa utrafí taký sajrajt, ako tento rok na Stupave a Dubnici, tak blatníky nepomôžu. Najväčšie blato zvykne do hodinky-dvoch opadať, bajk čistím doma okolo hodiny, Cyklostarom, hubkou a zubnou kefkou (hehe, moje milášky majú tiež vlastnú ) a handry, ak sú mocno zablatené, najprv preperiem ručne a potom vyvrtím v práčke.
Chráni presne to, čo som nedokázal kvôli sedlovkovej objímke obaliť dušou. Totiž v svinstve mi do sedlovkovej trubky lezie bordel, je tam taký výrez.
som si myslel, v tom pripade ale to je starost o bike nie o mokru ritku
ked ti nevadi obalovanie dusou tak tam proste tu dusu navlec komplet.. 15cm duse navlecies na vytiahnutu sedlovku, strcis do ramu a pretiahnes cez ram.. ale to vypada este idiotskejsie ako blatnik
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
+1
nech nejako ten bike vyzera... este pred 15 rokmi som kupoval (vlastne vtedy este sam nie) blatniky, ale uz vtedy mi to na ´horskom´ biku vadilo, tak isli hned dole
...mam najradsej pohlady ludi v meste, ked sa zjavi nejaka blatova obluda z lesa na niecom blatovom s dvomi kolesami.
Ale samozrejme niekomu to tam nejde a keď sa mu to nepáči tak beriem, ale hovoriť, že správny bike musí byť od blata celý ***** to mi príde smiešne... Ale zase je pravda, že niekedy ani blatník nepomôže keď už je v hore extrém
Chráni presne to, čo som nedokázal kvôli sedlovkovej objímke obaliť dušou. Totiž v svinstve mi do sedlovkovej trubky lezie bordel, je tam taký výrez.
som si myslel, v tom pripade ale to je starost o bike nie o mokru ritku
ked ti nevadi obalovanie dusou tak tam proste tu dusu navlec komplet.. 15cm duse navlecies na vytiahnutu sedlovku, strcis do ramu a pretiahnes cez ram.. ale to vypada este idiotskejsie ako blatnik