V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Da sa to zmenit?
Teraz, keď som si na to zvykol
Prvý screen zobrazuje detail užívateľa ktorého mám pridaného ako nepriateľa, underline je odkaz na ktorý ďalej kliknem, cesta kam odkaz smeruje je vidieť vľavo dole
Kliknutím na odkaz som sa dostal na druhý screen, kde sa mi zobrazí list príspevkov od užívateľa, ale keďže mám užívateľa ako nepriateľa, tak sa nezobrazia náhľady, len text ktorý tam vidno s tým že si môžem príspevok zobraziť (klasika ako všade inde)
po kliknutí na "zobraziť tento príspevok" sa mi zobrazí nasledovné. Na prvý pohľad úvodná stránka fóra, no chýbajú tam niektoré obrázky a vyzerá to tak že i css nie je to isté. Ak to tam nie je vidno tak url je napr. member/ciky/posts/&start=0&p=334091&view=show#p334091
Pritom SQL a DB systémy majú v sebe krásne funkcie ktoré tomuto zväčša zamedzia, ak sa teda má vykonať viac dotazov za sebou a niekde medzi nimi nastane chyba ...
toto sa mi už ale zopakovať nepodarí
Ad chyba servra: zial, s tymto nenarobim moc...
h t t p : / / f o r u m . m t b i k e r . s k / h t t p : / / f o r u m . m t b i k e r . s k / m e m b e r / c i k y / p o s t s / u c p . p h p
Pritom SQL a DB systémy majú v sebe krásne funkcie ktoré tomuto zväčša zamedzia, ak sa teda má vykonať viac dotazov za sebou a niekde medzi nimi nastane chyba ...
toto sa mi už ale zopakovať nepodarí
link na prispevok nepriatela: opravene
posledny prispevok nekonzistentny: toto som si uz vsimol, ale nebudem sa do toho pustat. Moze to byt problem, ako popisoval a.ndrejko (ano, transakcne databazy existuju, ale phpBB ich nepodporuje), alebo to moze vzniknut, ked sa 2 prispevky pridaju v priebehu (napr.) 1-2 sekund. Budeme s tym musiet zit...