Čaute, pred týždňom 16.apríla som elektronicky vyplnil SloMBA prihlášku aj poslal členský príspevok 10Eur na daný účet, no nikto zo SloMBy zatiaľ nereagoval ani na moju prihlášku ani na môj doplňujúci email z toho istého dňa. Koľko dní väčšinou trvá kým SloMBA potvrdí členstvo novému človeku a pošle mu nejaký členský preukaz ?
Fluider to skôr robertko odstúpi s vládou než Ty dostaneš preukaz.Ja už čakám od decembra 2008 a ništ.
davhan napisal: dnes som bol pozriet Kosicky singlac... vyzera to celkom fajn.. o nejaky ten tyzden+, ked vyschne aj spodok od poslednej krizovatky po zastavku to bude uplne jazditelne..
s chodnika som s frajerkou odpratal vsetky konare a haluze...
OK...dnes sme s polovickou dali s horespomenutim stromom dialog a po tom co som vytiahol sekeru rozumne uznal, ze kosickym bikerom na ich singli nebude zavadzat ...
Je cas na skontrolovanie danovych uradov ci poslali 2%. Ak z BJ nedsla minimalne moja suma (ved kompetentni vedia kolko) tak nech ma kontaktuju, navsitvim urad s otazkami. Ale dufam, ze to nebude potrebne.
akurát som na stole objavil Profit, kde je článok z dielne Slomby, dobré čítanie...len ma trochu pobavila tá vsuvka (asi od redaktora) v časti Ľudia za značkami - Ed Scott, zakladateľ fy Scott, ešte pred 2. svetovou vojnou predával lyžiarske pomôcky v Sun Valley
Je cas na skontrolovanie danovych uradov ci poslali 2%. Ak z BJ nedsla minimalne moja suma (ved kompetentni vedia kolko) tak nech ma kontaktuju, navsitvim urad s otazkami. Ale dufam, ze to nebude potrebne.
bolo by dobre, ak by si poslal naskenovany list z danoveho priznania, kde je uvedena suma a prijimatel na [email protected]
vsetky zdokumentovane platby prisli. kto dokumentaciu neposlal, zasponzoroval klub btvt (co nie je vobec zle, nakolko spolupraca s nimi je v pohode a chlapci planuju tiez nejake veci z druhej strany slanskych..). DAKUJEME !
21. októbra sa stretlo torzo bratislavských členov a niekoľko sympatizantov a zhodnotili sme doterajšie projekty v našom regióne. krátky report nájdete na SloMBA webe: http://slomba.sk/clanky.php?set=1&id=75
Držím palce bikerom z Popradu, nech sa Vám podarí vyboxovať potrebné povolenia na vybudovanie nových trackov. Števo Pčola vám určite nebude robiť problémy, je to správny chlap s pozitívnym prístupov pre bike, rozprávali sme s ním na BIKE BRNO, kde jazdil medzi seniormi na CYKLOTRIAL pretekoch.
Snažte sa presadiť, aby Vám mesto Poprad vybavilo potrebné povolenia na výstavbu trackov. Záujem mesta má väčšiu váhu ako záujem nejakej skupiny občanov. Ak budete prechádzať cez súkromné pozemky, snažte sa získať povolenie prejazdu na papieri, nie len slovne...... A ešte jedna pripomienka:
Chlapi, rozlišujte dva projekty cyklotrás na Štiavnicku. Cykloturisti z BS značili výlučne asfaltové trasy, čo by sa horským bikerom moc nepáčilo. My (MT Biker Hodruša-Hámre) z Hodrušskej strany sme vyznačili 100 km výlučne lesných trackov, kde bikerská duša zajasá. Do jari ešte osadíme cyklotabuľky a potom môžete k mán prísť pojazdiť.
S kolegami z BS spolupracujeme, ale tam je projekt lesných cyklotrás len na papieri zatiaľ.......
diky chlapci, az (ked) to bude, zavolame
@ base: dik za rady, tiez som rozmyslal, ze by bolo fajn, keby to videli ako ze je to v zaujme mesta...
a 100 km výlučne lesných trackov,tak to uz ano congratulations!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Fluider to skôr robertko odstúpi s vládou než Ty dostaneš preukaz.Ja už čakám od decembra 2008 a ništ.
s chodnika som s frajerkou odpratal vsetky konare a haluze...
OK...dnes sme s polovickou dali s horespomenutim stromom dialog a po tom co som vytiahol sekeru rozumne uznal, ze kosickym bikerom na ich singli nebude zavadzat
A čo nato strana zelených a sloboda zvierat?
bolo by dobre, ak by si poslal naskenovany list z danoveho priznania, kde je uvedena suma a prijimatel na [email protected]
http://slomba.sk/clanky.php?set=1&id=80
Dúfam že je niečo o tom aj na SLOMBE
http://slomba.sk/clanky.php?set=1&id=80
Držím palce bikerom z Popradu, nech sa Vám podarí vyboxovať potrebné povolenia na vybudovanie nových trackov.
Snažte sa presadiť, aby Vám mesto Poprad vybavilo potrebné povolenia na výstavbu trackov. Záujem mesta má väčšiu váhu ako záujem nejakej skupiny občanov. Ak budete prechádzať cez súkromné pozemky, snažte sa získať povolenie prejazdu na papieri, nie len slovne......
Chlapi, rozlišujte dva projekty cyklotrás na Štiavnicku. Cykloturisti z BS značili výlučne asfaltové trasy, čo by sa horským bikerom moc nepáčilo. My (MT Biker Hodruša-Hámre) z Hodrušskej strany sme vyznačili 100 km výlučne lesných trackov, kde bikerská duša zajasá.
S kolegami z BS spolupracujeme, ale tam je projekt lesných cyklotrás len na papieri zatiaľ.......
@ base: dik za rady, tiez som rozmyslal, ze by bolo fajn, keby to videli ako ze je to v zaujme mesta...
a 100 km výlučne lesných trackov,tak to uz ano