ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: Predvčerom o 18:11
posledný komentár: 27. 10. 2025 o 20:30
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
Pilka, maceta, ochranne rukavice... Ide sa pilovat, nicit malincie, a odhadzovat popilene casti stromov po drevorubacoch... Nic narocne, len trosku zdlhave...
zajtra by sme si potvrdili definitívny časový plán, ja predbežne súhlasím s lacovým návrhom.
Mali by sme byt na cisteni singletracku do 14,00 hod. To vsak zalezi na pocte ludi, a pokial sa dostaneme na cisteni singla.
Ak chces prist, napis, kedy by si mohlo byt pri II. kamenolome, niekto by prisiel pre Teba...
S tou mačetou je kto,Kvan Čen Kejn?
Chcem len upresnit info od mar_tina, v sobotu by sme rady docistili zbytok singletracku, t.j. cca 800 m, ktore treba prepilit, cast vycistit od popileneho useku od lesakov ( prepilili nam velku hustinu ), a ak by prislo viac ludi, mohli by sme zacat zarovnavat jamy na singletracku. Takze idealne nastroje na sobotu: pilka, ryl, motyka, ochranne rukavice... pripadne i hrable...
A dufam, ze konecne vyjde i pocasie, a budu i vyhlady...
Snad pride i ta slubena pomoc... a ti, co chcu pomoct bratislavskmu singletracku...