Chcem ist dnes vecer vyskusat novu lampu na bike ale nikomu z partakov sa akosi nechce ist teraz do snehu. Mam v plane vybehnut niekde na peknu cestu a tam smerom na cerveny a biely kriz alebo smerom na zeleznu studnicku po ceste (v lese sa asi jazdit nebude dat).
a.ndrejko: Ja som na bike už domrkal a vypral som včera. wukie: OK, zajtra pôjdem samozrejme tiež (malo by byť fajn počasie). Dnes to bude asi ešte trošku mokré. Ale menej ako včera.
lto: ja som vedel že to myslíš v dobrom ale čo som pozeral nejaké tvoje príspevky a vaše výjazdy, tak ty tie Malé Karpaty poznáš tiež na "Vysokej" úrovni.
V lete som si dal na nových trasách záležať, hlavne Brezovské Karpaty a okolie Smoleníc.
Tiež som na to po pár výjazdoch prišiel, že samému po tme v lese je mi smutno , či už pešo alebo na biku. Plus je tam aj otázka bezpečnosti, keď sa človek niekde vysype alebo defekt. Ale spoločnosť lesných zverov robí tú samotu znesitelnejšou.
wukie: Smolenice su super, ale poznam tam len niekolko chodnickov (ako Certov Zlab, cervena na Zaruby a znacka cez Ciernu Skalu .. same super cyklotrasy ), urcite tam cakaju na mna hromady dalsich
... skusim i ja prist, ... prave som blizsie identifikoval tvorcu zvukov, az po takmer kompletnom rozobrani som prisiel na to ze to robi salter, co presne na nom este neviem ale som si isty ze to dovtedy odstranim
Ospravedlňujem sa, píšem hneď ako som prišiel (a umyl sa).
Som išiel, išiel, zrazu nejaká panelová cesta-rodinné domy-ďalšia cesta-paneláky a som nevedel kde ste odbočili vy a kam sa mám vrátiť. Tak som tam krúžil okolo panelákov-išiel som aj na Kuklovskú, ale už som vás nestihol.
Nevadí, aj naša chyba. Nečakali sme dlho. No ja som tam schválne pred odbočkou zastavil a videl som, že idú 2, teda 3 svetlá za mnou. Tak som šiel. Potom sme trošku pokrúžili (predpokladal som, že si došiel po panelovku a možno spustil doprava cez Kadlečíka na Devínsku cestu), pokričali a šli domov.
Dnes 18:00 na konečnej busov na DD. Klasicky cez Jezuitské lesy a po červenej na vrchol Devínskej kobyly, potom malý technický bonus. Minulí účastníci budú vedieť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
wukie: OK, zajtra pôjdem samozrejme tiež (malo by byť fajn počasie). Dnes to bude asi ešte trošku mokré. Ale menej ako včera.
V lete som si dal na nových trasách záležať, hlavne Brezovské Karpaty a okolie Smoleníc.
tmax, dnešný výjazd asi nebol suchý, že?
Tiež som nad tým rozmýšlal, že by sme mohli byť dlhšie a skúsiť nejaké zaujímavé trasy
Kto ide, nech radšej napíše, nech sa nestane nedorozumenie.
Alebo si chcel napísať v hore?
EDIT: Mne je to jasné, ale keď si to niekto prečíta po prvý krát a len túto stranu, tak mu to jasné nebude.
Som išiel, išiel, zrazu nejaká panelová cesta-rodinné domy-ďalšia cesta-paneláky a som nevedel kde ste odbočili vy a kam sa mám vrátiť. Tak som tam krúžil okolo panelákov-išiel som aj na Kuklovskú, ale už som vás nestihol.
Moja chyba-išiel som tade prvý krát a pomaly
PS:dúfam že ste na mňa príliš dlho nečakali.