ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 27. 10. 2025 o 20:30
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
ešte sa ti mohlo stať aj to, že by si každú nedeľu na pol 8 šibal do kostola
Ja vstavam uz 25 rokov o 5:00 hod, a zijem...
A nezabudaj, ze na Bielom krizi po akcii caka na nas polievka...a keby sme prisli neskor, uz by nemusela byt....
To je pravdepodobne posledna akcia tohto roku, tak to skorsie vstavanie este raz prezi...
Ja pridem i so stuzkami...
Pindanie musi byt, to by som nebol ja
Pindanie musi byt, to by som nebol ja
To pindanie Ti aj tak nepomoze....
Ja viem, ze prides... az tak makky nie si, ze by si nas nechal v stichu...
opravené...
edit: aha
Len tak pre info - V nedelu rano bude pod nulou.
Len pre uplnost:
Stretko bude v nedelu 6.12.2009 o 10:00 na krizovatke ciest U Slivu.
Aby niekto sa nevyhovaral, ze nevedel, ci zaspal...
Program je, ako pisal mar_tin...
budu na singletracku nejake lavky a skoky? to by bolo super! samozrejme ziadny extrem, len pre spestrenie