Kategórie
Bike-techposledný komentár: 28. 6. 2010 o 17:44
posledný komentár: 12. 11. 2006 o 21:43
Výpredaj GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl poseidon blue/light green matt
699 €
MOC 869 €
savings Cyclision Corph 2 MK-II 29 bicykel, midnight lime
849,90 €
savings
MOC 1 229 €
Akcia -13% Rock Machine Blizz TRL 50-29 bicykel, matte black/grey
od 1 039 €
-13%
MOC 1 539 €
Akcia -25% GHOST Kato Universal 27.5 bicykel, green pearl/azur blue metallic
589 €
-25%
MOC 889 €
Akcia GHOST LANAO Universal 27.5 dámsky bicykel, pearl mint/metallic azure matt
709 €
MOC 899 €
salamander sa mi pozdava, tesim sa na ostatok.
dakujem vsetkym za prijemnu spolocnost.
no co urobim ked bike tim VT je lenivy ale vcera rano som vstal a bola dost silna hmla a nedalo my tak som sa sam vybral na šimonku najlepsia cesta z VT je cez zamutov a az hore k vysielacu 100m pred vysielacom odbocim do prava a pridem zo zadu k vysielacu ale cesta je dost zarubana na useku 100m ked som sa cez to dostal uz som sa len napojil na cervenu strmo hore a po 10minutach som dosiel na grimov laz inverzia bola uz od 600m n m ale tatry nebolo vidno.Najlepsia inverzia bola v piatok kedy bolo hore uplne jasno a bolo vidno tatry.Ach jak sa my nechcelo ist do toho zamutova a strasna zima bola pokial som dosiel do VT domov
Tak to este neviem, pocitam ze okolo obeda az, nechceme sa plasit. Taky uplne pohodovy vyjazd:) Ked tak sa ozvi zajtra na mobil a dohodneme..
kto by sa v nedelu pridal na objavnu jazdu - chceme ist prejst z konca Salamandra do Pavloviec. Podla GPS to nie je daleko, a je predpoklad, ze budeme cely cas nad inverziou a taktiez mimo blata