dnes sme s kajcom išli hľadať slnko, videl som ho ráno v živej panoráme na STV, tak sme si dali Martinky...slnko sa však nekonalo, hore bola light oblačnosť, inverzia tak do 1200 m.n.m., zima riadna, najmä v Turí, na hrebeni je to už viac menej primrznuté, takže ani blato sa nekonalo...spokojnosť
Zaujimave rukavice co mal kajco v zjazdiku, take co im svedci aspon 2m snehu podobne mam tiez ale neviem,neviem ci ich tuto zimu budem potebovat, zatial je to iba o blate
Verim ze to po tej zelenej az dolu je isto lepsie ale tam uz by bolo blato a tomu sme sa takto vyhli...inak kajcove rukavice boli len na zjazd a tam ucel splnili, inak mal druhe.
Na tu zelenu zabudnite, teraz je tam urcite este vacsi bordel ako ked som tade onehda siel, to je cisto pre pesich...mozno ten zaver este ujde ale les je o nicom
A kedy si tam šiel? My sme tam boli 4. októbra a bola to úplná paráda. Krásne zjazdné až asi na 3 spadnuté stromy, ktoré sa dajú s potrebným náčiním a schopnosťami zdolať Krajší zjazd z Martiniek nepoznám.
Siel som to na konci juna, a toto som sem vtedy napisal: " dnes zasa Kobylie,ale na dlhsi cas naposledy,skusil som ist po zelenej do Turia ale to je krizova cesta ,mozno to bolo tym mokrom ale turisticky chodnik nie je v tomto pripade to prave bikove,dakedy skusim este Skalku+Krizavu z toho sedla ale inac zabudam na tuto destinaciu,foto je este z ... "
Pamätam sa ze som z toho nemal dobry zazitok....a mozno som mal len zly den
Dnes Turská dolina po Sačné od chaty traverzujúcim chodníčkom na Kobylie a odtiaľ traverzujúcim chodníkom(dávnejšie ho tu spomínal aj Katko) do Stránskej doliny popri chatách až k horárni Čistiny a po asfaltke do Turia.Na to aké je počasie je to v pohode a blatka minimálne.Iba z medveďov (big respect )ale žiadneho sme nesteretli ,ale po to čo som videl v telke ako pri Lipovci pozdravil poľovníka tak som ho čakal z každého krovia,asi by som nemal toľko kukať na bedňu
ako vyzerá ten chodníček od Kobylia? stále sú tam pohádzané tie papeky, či už to niekto odpratal? inak aj my sme si s kajcom včera pri zjazde zo Skaliek furt popiskovali, v tej hmle bolo vidno tak na 15 metrov a nerádi by sme ho prekvapili...aj sme stretli dvoch chalanov čo boli na pešo, tí si museli pomyslieť
No je to tam stále miestami prekrížené papekmi,aj som si pomyslel že keby išla väčšia partia a každý by odhodil zo trikrát konár tak by to bolo pre bajk ideálne.Zopár extra kúskov som aj odhodil ale je to na dlhšie Celkovo je to prejazdné na 95%.Prvá polovica toho chodníčka bola ako z dokumentárneho filmu o živote medveďov
v noci nám krásne pomrzlo, tak som si doobeda strihol Ostré, Vreteň a Dubeň...terén parádny, krásne to chrúmalo ak máte čas vybehnite pojazdiť, stojí to za to
inak na Ostrom už za chvíľu nebude ani stromček a Vreteň, to je samý popadaný strom, najhoršie je že tie menšie čo mali korene v chodníku sa prevrátili a narobili tam riadne jamy...
Veru chrúmalo to dnes poriadne Aspoň sa netreba báť medveďov, teda tých čo ešte nespia. Hádam aj plášte dostanú na tom podklade poriadne zabrať.
Ostré je veru vykosené riadne a Vreteň ten bude treba dať nejak dohromady Dúfam len, že v najbližšej dobe nenapadá moc snehu, teraz je to ideálne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
sice asi viem kde to je, ale myslim si, ze to nevyskusam
" dnes zasa Kobylie,ale na dlhsi cas naposledy,skusil som ist po zelenej do Turia ale to je krizova cesta
Pamätam sa ze som z toho nemal dobry zazitok....a mozno som mal len zly den
inak na Ostrom už za chvíľu nebude ani stromček
Ostré je veru vykosené riadne a Vreteň ten bude treba dať nejak dohromady