Mam predsudky voci firmam vo vseobecnosti ak pouzivaju nečestne praktiky k tomu, aby zastupenie dostali. A DEMA je toho zivym prikladom. A priživiť sa na vysledku prace niekoho ineho je svinstvo vlastne viacerym podnikom a podnikatelom veď o nič nejde v ramci hesla : "Väčši pes je.e"
Neviem čo presne sa odohralo v pozadí a myslím, že tu to netreba rozoberať.
Na fóre by som skôr čakal dopad zmeny dodávateľa bikov na koncového zákazníka.
Zase raz sa budem opakovať, rovnako ako Jezusovi sa mi páči, ako sa k tomu postavil Matt.
Myslím si, že na tom ako to je, nič nezmeníme a príde mi blbé rozoberať tu pozadie tejto skutočnosti. Len ťažko tu dosiahneme objektivitu, skôr tu môžu nastať zbytočné rozpory.
Len sa mi nepáči, že sa tu rozpráva o spoľahlivosti a rýchlosti, keď ešte nik nevie ako to bude. Keby tu toto nik nenapísal, nepísal by som sem ani ja. Obšas sa treba na veci pozrieť z odstupu.
Nechem tu hrať na niekoho stranu, v tomto som neutrálny. Mne môže byť jedno kto Lp bude distribuovať na Slovensku, čo je dôležité je ochota pri riešení problémov a schopnosť tieto problémy vyriešiť. Do biznisu sa nikomu starať už nejdem. viac už k problému nemám čo napísať
Len sa mi nepáči, že sa tu rozpráva o spoľahlivosti a rýchlosti, keď ešte nik nevie ako to bude......
Mne môže byť jedno kto Lp bude distribuovať na Slovensku, [/size]
Nik tu nekritizuje spolahlivost a rychlost DEMY. Ide len o to ako sa k zastupeniu dostali.
Aj mne je jedno ( teoreticky ) kto co predava ale tento pripad v obchode je uz druhy tohto tyzdna tak sorry ze mi to hybe žlčou. To je všetko aj z mojej strany.
Len sa mi nepáči, že sa tu rozpráva o spoľahlivosti a rýchlosti, keď ešte nik nevie ako to bude.
niekde okolo roku 2003 som zhanal veci na hayesi ktore som vtedy jazdil a dema bola maximalne neschopna, poslubovali milion terminov a nakoniec aj tak prd.. po viac ako mesiaci som objednaval z ciech.. este ze bol marec, stat sa to cez sezonu tak som vazne nasr...
Treba pockat samozrejme ale brat hladnemu chlieb od ust .... tak to nie je zase fer a taktiez sa prizivovat na niekoho snahe je tie na k.....t To takto by mohol kazdy podnikat ale to uz je o inom
V prvom rade si treba uvedomit, ze sme na slovensku (schvalne s malym s). Kazdemu kto tu podnika je uplne jasne, ze veci tu nefunguju tak ako v zahranici. Obchodne vztahy a podnikatelska etika su tu na uplne inej "urovni".
Kvôli pár ečkam/dolcom/čomukoľvek sa najímajú experti zo Sicílie (Grozného, Prištiny, iného sídla kriminoidných etník) všade na svete. Naši sa len nenamáhajú pôsobiť aspoň navonok slušne. Ale aspoň nie si nepríjemne prekvapkaný.
Mam predsudky voci firmam vo vseobecnosti ak pouzivaju nečestne praktiky k tomu, aby zastupenie dostali. A DEMA je toho zivym prikladom. A priživiť sa na vysledku prace niekoho ineho je svinstvo vlastne viacerym podnikom a podnikatelom veď o nič nejde v ramci hesla : "Väčši pes je.e"
O aké praktiky išlo? Keď už tu mindžujete tak priblížte čo vám vadí, čo sa stalo alebo ak sa tu má v povetrí vznášať imaginárny hnev nech sa téma radšej zmaže.
drotár bol určite priamym učastníkom rokovani o prechode zastúpenia ....
alebo že by zasa len JPP ....
ak sa k tomu nechcú vyjadriť zainteresovaní...,
tak zbytok ma právo akurát osobne preferujem situacie ked poznám názor oboch strán
LL: bývalý dovozca sa tu už tak trochu vyjadril (spôsobom akým za danej situácie považoval za vhodný: post345710.html#p345710). Je tu pár ľudí, čo sa v cyklistike už nejaký čas pohybujú a osobne poznajú mnohých predajcov, dovozcov, prípadne aj výrobcov (a to nie tak, že "hento je ten", ale že ma dovozca oslovuje "tuleň"), takže o tom práve by som poněkud držal klapačku (lebo mám minimálne niečo ako právo spotrebiteľa, či radšej užívateľa). A ako zvieratko sedlajúce bieleho koňa žabožrútskeho pôvodu by som povedal, že som zainteresovaný viac ako dostatočne (alebo ti 2800 € príde ako slabá zainteresovanosť?). A drotárik je zainteresovaný zrovna tak isto.
a ja si myslim ze vam moze byt jedno kto je dodavatel ... vyreklamovat ho uzz aj tak nevyreklamujem a cokolvek nahradne mi doda aj dema pripadne to je nieco bezne komercne dostupne
drotár bol určite priamym učastníkom rokovani o prechode zastúpenia ....
tak zbytok ma právo akurát osobne preferujem situacie ked poznám názor oboch strán
Nie nebol ale info som si z prsta nevycucal, ani mi ich neposkytla agentura JPP
Nehovorim, ze Dema je fajn, ale ked mi jeden presovsky predajca povedal, ze vyrobok dovazany Demou nemaju ani u nich v Deme (vraj overoval telefonicky), tak som tam zamejloval a o tri dni som mal vyrobok dobierkou doma.
Nechcem tu písať nič proti nikomu, no máte info len z jednej strany. A už len kôli tomuto to nemôže byť objektívne.
Tulenik to, že si kúpil Lp za nemálo prachov Ťa v tomto žiaľ vôbec nerobí zainteresovanou osobou, ako to nerobí zainteresovanou osobou ani mňa (a to mám už 3etí Lp atd....). Je to vec obchodníkov a len oni vedia o čom to celé je, preto považujem túto debatu za nezmyselnú.
Ja si myslím, že to tu vyššie Turbi a LL vystihli. Ich názory považujem za objektívne, lebo nie sú na nikoho strane.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na fóre by som skôr čakal dopad zmeny dodávateľa bikov na koncového zákazníka.
Zase raz sa budem opakovať, rovnako ako Jezusovi sa mi páči, ako sa k tomu postavil Matt.
Myslím si, že na tom ako to je, nič nezmeníme a príde mi blbé rozoberať tu pozadie tejto skutočnosti. Len ťažko tu dosiahneme objektivitu, skôr tu môžu nastať zbytočné rozpory.
Len sa mi nepáči, že sa tu rozpráva o spoľahlivosti a rýchlosti, keď ešte nik nevie ako to bude. Keby tu toto nik nenapísal, nepísal by som sem ani ja. Obšas sa treba na veci pozrieť z odstupu.
Nechem tu hrať na niekoho stranu, v tomto som neutrálny. Mne môže byť jedno kto Lp bude distribuovať na Slovensku, čo je dôležité je ochota pri riešení problémov a schopnosť tieto problémy vyriešiť. Do biznisu sa nikomu starať už nejdem.
viac už k problému nemám čo napísať
Mne môže byť jedno kto Lp bude distribuovať na Slovensku, [/size]
Aj mne je jedno ( teoreticky ) kto co predava ale tento pripad v obchode je uz druhy tohto tyzdna tak sorry ze mi to hybe žlčou. To je všetko aj z mojej strany.
niekde okolo roku 2003 som zhanal veci na hayesi ktore som vtedy jazdil a dema bola maximalne neschopna, poslubovali milion terminov a nakoniec aj tak prd.. po viac ako mesiaci som objednaval z ciech.. este ze bol marec, stat sa to cez sezonu tak som vazne nasr...
Samozrejme nechcem sa tu nikoho zastávať ani nikoho zhadzovať, len na to ako to bude s riešením problémov by sme si mali počkať nie?
O aké praktiky išlo? Keď už tu mindžujete tak priblížte čo vám vadí, čo sa stalo alebo ak sa tu má v povetrí vznášať imaginárny hnev nech sa téma radšej zmaže.
tak zbytok ma právo akurát
osobne preferujem situacie ked poznám názor oboch strán
tak zbytok ma právo akurát
osobne preferujem situacie ked poznám názor oboch strán
Tulenik to, že si kúpil Lp za nemálo prachov Ťa v tomto žiaľ vôbec nerobí zainteresovanou osobou, ako to nerobí zainteresovanou osobou ani mňa (a to mám už 3etí Lp atd....). Je to vec obchodníkov a len oni vedia o čom to celé je, preto považujem túto debatu za nezmyselnú.
Ja si myslím, že to tu vyššie Turbi a LL vystihli. Ich názory považujem za objektívne, lebo nie sú na nikoho strane.