Dnes padol po dohode s vedúcim rekreačného strediska konečne termín Cyklo Camp Poráčska Dolina 2009.
Takže všetkým záujemcom dávam na známosť, že Cyklo Camp Poráčska Dolina 2009 sa uskutoční v dňoch 13. - 16. augusta 2009.
Všetky aktuálne informácie sa dozviete priebežne. Už teraz sa môžete tešiť na pripravované novinky. Napr. new trasa CENSORED
Naozaj pekne spracovane! Len skoda, ze nema aspon 180 minut
no. aj ked som sa nezucastnil, chcel som si pozriet zabery z vyjazdov, ako inspiraciu a navnadenie na buduci rok kedy by som sa mozno uz zucastnil aj ja.
bohuzial z toho roztraseneho (do SN asi nedosla stabilizacia obrazu), kratkeho, rozbiteho (na ziaden zaujimavy usek nebol dlhsi sumerny zaber) videa, ktore je este k tomu v 21. storoci vo formate 4:3 (HD sirokouhly, alebo aspon sirokouhly asi tiez este do SN neprisiel) som nic nezistil.
Nechystate teda nejaky normalne propagacne video? Take s popisom tras ake sa isli, nasledne nato nejake pekne video z danej trasy, ktore by nebolo kazdu 0,5s strihnute na inu scenu? Nejaky popis prostredia okolo ubytovania a pod...?
Miso, ked slapes na biku v stupani, musis este pridat, aby si stihol byt prvy, zoskocit z biku, vybrat kameru a urobit zopar minut videa, tak ti ani stabilizacia obrazu nepomoze. Mne tam tiez chyba viac zaberov zo sobotajsej kratkej trate. V Poraci sa v sobotu vecer pustalo video priamo z kamery z tejto trate, ale na DVD su len kratke "steky". Tocil to Vladika. Najlepsi na DVD je aj tak Turbi a jeho "TURBIKE night show"
Musim vam dat za pravdu ze obsahovo je to DVD aj napriek tomu ze zaznamu mame snad 5 hodin z troch kamier. Takze co si clovek neurobi sam ale urcite bude aj druha verzia. Co sa ale tyka kvality a stabilizacie bolo to tocene na mini dv preto je to vecsina zaberov tocena z ruky. Urcite ale nebudeme do dvd davat popisy trati atd pretoze je to viac menej zbytocne. Ide nam skor o zachytenie atmosfery ako takej. Kto počka ten sa dočka ( druhej verzie )
Ja som nevidel nič. Počkám si až sa to ku mne nejako dostane v kompletke, ale mohli by ste urobiť verziu bez prezentácie teamu T.....e . hehe Predpokladám, že na videu je aj fotenie publika. Len furt neviem tie fotky vytiahnuť z riti teda chcel som napísať z pamäťovej karty. hehe
Ak bude záujem tak na ďalší ročník sa s Upsíkom pripravíme lepšie. Aj tie vaše mažoretky budú mať o rôčik viac a mohli by sme ich do toho nejako zakomponovať ak nám to nebudú kaziť. hehe
Inak este take uplne amaterske otazky co sa tyka toho prehravania: Dokopy je to 8 suborov, ale jediny, ktory mi ide normalne prehrat v PC je VTS_01_1.VOB (24m 28s). VIDEO_TS.VOB co je asi DVD menu mi sice prehra, ale mozem sa na to akurat pozerat, kliknut nemozem na nic, VTS_01_0.VOB mi vobec neprehra a VTS_01_2.VOB prehra bez zvuku a zrychlene. Musim z toho vyrobit DVD aby to slo vsetko tak ako ma? Ak ano, tak ako? V zivote som totiz DVD nerobil a Nera som pouzil naposledy 3. 9. 2006, takze som fakt uplne mimo.
Odkaz pre Turbiho: Ano, ste hviezdy a je tam aj to, ako ste fotili publikum.
Odkazy pre ja_michalka:
1. 4:3 je este stale format väcsiny monitorov aj TV, takze je to uplne OK. V com by mala byt vyhoda? Alebo len aby to bolo "in"?
2. Tocenie vyjazdov? Cyklocamp nebola akcia s cielom natocit video v style NWD z jazdenia po smrtiacich terenoch a teda sa tam nestracal cas s niecim takym ako priprava pred natacanim a pod. Bola to dovolenka a pohyblive obrazky su len nieco navyse. Omnoho dolezitejsia je atmosfera co tam bola, cize podla mna tam bol jazdeniu venovany dostatocny priestor aby to nezacalo nudit.
3. Co sa tyka roztrasenia - s kamerami nerobim, ale viem si predstavit ako tazke je to udrzat z ruky na zoome. A ano, treba vynadat tomu cloveku, co to tocil, ze si nekupil kvoli Cyklocampu novu kameru so stabilizaciou, aby si si to mohol Ty v klude pozriet...
Prehravalo mi to v Media Player Classic. Ale kvoli jednemu DVD nebudem instalovat dalsi soft, to radsej napalim na medium cez toho Nera ak sa podari. Ale aj tak dik za radu.
EDIT: No este som skusil prehrat cez Media player aj VIDEO_TS.IFO (pripona .ifo sa zobrazovala ako nepriradena ku ziadnemu programu, takze som doteraz skusal prehrat len .vob) a cuduj sa svete ono to funguje aj vratane DVD menu. Takze vsetko vyriesene.
celkom pekne to zacina a tak nudne konci,cakal som tam viac bikovania z dalsich dni a viac zabavy z dalsich noci...na to ze ste mali 5h materialu to je hodne slabe...ale atmosfera sa mi pacila ,rad by som sa buduci rok zucastnil,ak zozeniem odvoz a bude casu...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no. aj ked som sa nezucastnil, chcel som si pozriet zabery z vyjazdov, ako inspiraciu a navnadenie na buduci rok kedy by som sa mozno uz zucastnil aj ja.
bohuzial z toho roztraseneho (do SN asi nedosla stabilizacia obrazu), kratkeho, rozbiteho (na ziaden zaujimavy usek nebol dlhsi sumerny zaber) videa, ktore je este k tomu v 21. storoci vo formate 4:3 (HD sirokouhly, alebo aspon sirokouhly asi tiez este do SN neprisiel) som nic nezistil.
Nechystate teda nejaky normalne propagacne video? Take s popisom tras ake sa isli, nasledne nato nejake pekne video z danej trasy, ktore by nebolo kazdu 0,5s strihnute na inu scenu? Nejaky popis prostredia okolo ubytovania a pod...?
Hodilo by sa tam viac záberov z vyjazdov.....dufam že druhá erzia bude lepšia.
A teším sa na DVD 08 to snád bude
Ak bude záujem tak na ďalší ročník sa s Upsíkom pripravíme lepšie. Aj tie vaše mažoretky budú mať o rôčik viac a mohli by sme ich do toho nejako zakomponovať ak nám to nebudú kaziť. hehe
Sa mi zdá ten posed trošku viac vzpriamený, ale na čopery Tuleník nesedel. hehe
P.S. Sorry za Spam.
O rok sa musím zúčastniť.
ano ano edisk je fajn, ved aj preto som to tam dal
Odkaz pre Turbiho: Ano, ste hviezdy a je tam aj to, ako ste fotili publikum.
Odkazy pre ja_michalka:
1. 4:3 je este stale format väcsiny monitorov aj TV, takze je to uplne OK. V com by mala byt vyhoda? Alebo len aby to bolo "in"?
2. Tocenie vyjazdov? Cyklocamp nebola akcia s cielom natocit video v style NWD z jazdenia po smrtiacich terenoch a teda sa tam nestracal cas s niecim takym ako priprava pred natacanim a pod. Bola to dovolenka a pohyblive obrazky su len nieco navyse. Omnoho dolezitejsia je atmosfera co tam bola, cize podla mna tam bol jazdeniu venovany dostatocny priestor aby to nezacalo nudit.
3. Co sa tyka roztrasenia - s kamerami nerobim, ale viem si predstavit ako tazke je to udrzat z ruky na zoome. A ano, treba vynadat tomu cloveku, co to tocil, ze si nekupil kvoli Cyklocampu novu kameru so stabilizaciou, aby si si to mohol Ty v klude pozriet...
EDIT: No este som skusil prehrat cez Media player aj VIDEO_TS.IFO (pripona .ifo sa zobrazovala ako nepriradena ku ziadnemu programu, takze som doteraz skusal prehrat len .vob) a cuduj sa svete ono to funguje aj vratane DVD menu. Takze vsetko vyriesene.
No vidíte. Tolik jste se báli a jak špatně to nakonec všechno dopadlo.