ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
romanx: dufam, ze pojdem ...
fradog: ale je to paradne spravena fotka
romanx: dufam, ze pojdem ...
Nevolal sa náhodou Master Blaster?
Sakrys furt sa mylim .. miesto upravit davam citovat
Po prezreti celeho singletracku som zistil, ze nas este caka dost prace, ale urcite to bude stat za to. Najma, ak si pozriete fotky z vyhladmi zo singletracku, na ktore som sa dnes zameral.
Po udolie Uhlenka sa da trafit bez problemov, zbytok z Uhlenky po vyustenie na cestu pri Malom Slavine sa da najst pomoc cervenych stuziek na stromoch, ktore zacinaju za potokom v Uhlenke... Keby bolo dnes viac snehu, tak sa da ist i po stopach..
Roman, to nie je ta zlta znacka, co ide na Biely kriz...
Tu zltu znacku co myslis, je zlta znacka, ktora ide z Malinskeho vrchu, cez Maly Slavin, Panovu luku k studnicke Zbojnicka, pri Dolnom cervenom krizi...
Bolo dnes vidiet, ze ste presli po singli...
Asi by bolo dobre este kym napadne sneh, vypilit tie male naletove kroviny zo singletracku...ak tam chcete jazdit i cez zimu...
dik