ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
niekde su tu aj mapy tak studuj
niekde su tu aj mapy tak studuj
dik, ale netusim kde je rotunda.
ale co som pochopil, ak som to spravne pochopil, tak by mal po lavej strane cesty od zeleznej smerom na druhy kamenolom a kacin ?
tak proste chod po zelenej cyklotrase=greenbike.. a ked narazis na prve stupanie tak si sleduj pravu stranu, na strome najdes prazdnu znacku (biely stvorec) myslim aj so sipkou..
budem to musiet pohladat, ale ako sa poznam skoncim dakde v marianke a singletracku nikde
Daj potom vediet, ci si nasiel singletrack Cerova draha... Inak na predchadzajucich stranach by si nasiel i mapu celeho singletracku...
A chcem sa zaroven podakovat vsetkym, co sa na vybudovani singletracku Cerova draha podielali, a verim, ze na jar singletrack sprevadzkujeme v celej jeho dlzke.
Dakujem!
stastne a vesele
Z toho si nic nerob ... lepsie sa stratit v lese ako ... v
mam asi otazku pre Laca Findla...
Kolega z Race sa chcel previezt po tomto singlaci a co presiel mu vydalo na cca 8km aspon tak mi vravel. Mohlol by niekto tuna doplnit info kde mu chybala zvysna vzdialenost?
prechadzal to 24.12. a zaznam z gps je na stranke www.kucera.sk v zalozke pre rok 2009 tusim druha od vrchu (ked kliknete na datum sa zobrazi mapa)
Dakujem za Romana aj za seba
Pozri: http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&t=h&hl=sk&oe=UTF8&msa=0&msid=103630536511212531931.000459d8de0336ef973c1&z=7