Po prvych dnoch ze mam kvalitne Svajciarske hodinky ( edicie TdF) na nadsenie preslo. Nato kolko som za ne vyvalil kvalita nezodpoveda cene:( ani nahodou. Moja rada je nekupovat
Festina is a watch company. It was founded in 1902 in La Chaux-de-Fonds, Switzerland. The manufacture's motto was Festina Lente (Latin for 'Hasten slowly'). In 1984, Spanish industrialist Miguel Rodriguez, already owner of Lotus watches bought Festina and created the group Festina Lotus S.A.. Since this takeover, the company headquarters have been located in Barcelona, Spain. Their watches are exclusively assembled on Citizen Watch Company Japanese movements, and therefore are no longer Swiss Made.
festiny nepouživajú zafírové sklo, potom sa môžu poškriabať - a že človek nazbiera škrabance je len otázka času. Pred 6 r. som si TdF práve pre toto nekupil a vzal inú drahšiu značku so zafírovým sklom - nešetrím ich a sklo je pritom stále ako nové...
no ved sa ani necudujem ked si kupis Festiny z "plastovym" remienkom...vyzera to dost strasne. poslednu dobu ide ta TdF edicia riadne dole vodou
ja mam model 2006 cislo f16222 a s ich kvalitou spracovania som spokojny, z novych modelov by som si urcite uz nic nevybral...akosi sa mi nepacia
dobry hodinar ti vsak povie ze v tejto cenovej kategorii si vyberies dobre hodinky, ale nie kvalitne
A vies so dobra cena na ne bola.!! a praveze s kovovym remenom boli okolo lunety strieborne skrutky co sa mi pravez tak moc nepacilo.. Kovovy remen chcem dokupit potom.. vyde ma to rovnako..
nerozumim tomu čo si napisal o 200m vodotesnosti. moje su vodotesne do 200m ale nikdy v živote nevyužijem batreku som za 10 rokov menil 2 krát takže mi je to jedno kde je kvazi špecializovaný hodinár a v Spitite to urobia na počkanie a tak isto akýkolvek hodinar čo vie odskušať vodotesnosť.Zaruku už davno memám takže spojenu zaruku s výmenou baterky tiež neriešim.Su lahke spolahlive presne čo viac si priať.
menil som bateriu zatial 2x. Raz boli v zaruke - poslal ich do servisu v RS priamo hodinar, kde som ich kupoval. Druhy raz - uz boli po zaruke, som ich posielal do servisu na vlastne naklady. V Martine mi baterku vedel vymenit hociktory opravar hodin, avšak bez záruky za vodotesnosť
chlapi, nabuduce uz musime kupit tie kvalitne hodinky, tam sa baterky nepouzivaju
inak co mi radil kamos co sa ozaj vyzna do hodiniek, ak chce dat clovek "malo penazi" a mat za to hodne muziky, tak nech pozera hodinky Oakley ktore pouzivaju strojcek Certina.
jj. Tiez by som asi siel radsej do Seika. Ich edicia F1 Honda Racing, Sportura bola velmi pekna. Dala sa zohnat za slusne ceny. Ja som ale konzervativny a nosim klasicke spolocenske swiss made hodinky. Aj ked napr. tymi Seikami co som spominal by som nepohrdol
zaujimava stranka o tom, co je swissmade a dalsich suvislostiach http://www.swissmadewatches.net/
vyse desat rokov mam hodinky tissot...okrem toho, ze sa mi podarilo stratit jeden gombik, rozbit sklicko a pokazit remencek a v zmienenom servise v RS som za rozne opravy zaplatil skoro polovicu ich povodnej ceny, mam pocit, ze ani s ich presnostou to nie je nejak slavne...ale inak za tu cenu (600,- DM) su primerane spolahlive a bol to darcek a mam ich rad...ale sam by som si ich nekupil a hladal by som asi aj v inej cenovej hladine
inak, kedysi sa mi pacili aj festiny, no vytriezvel som z toho
Pred mesiacom som kupoval dámske hodinky Festina pre manželku, obratom som ich posielal späť lebo boli nefunkčné... Predajca v Čechách mi poslal nové ale už by som ich nekúpil... od tejto značky a predajcu by som očakával že sa niečo také nemôže stať.
Dotm: 9 rokov nosim Maurice Lacroix (automatic-nabijane pohybom ruky). Doteraz absolutne ziadny problem, je to poctiva robota. Safirove sklicko ako nove, remienok celokovovy taktiez. Nechcem ale vediet, co by stala pripadna oprava
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja mam model 2006 cislo f16222 a s ich kvalitou spracovania som spokojny, z novych modelov by som si urcite uz nic nevybral...akosi sa mi nepacia
dobry hodinar ti vsak povie ze v tejto cenovej kategorii si vyberies dobre hodinky, ale nie kvalitne
A vies so dobra cena na ne bola.!! a praveze s kovovym remenom boli okolo lunety strieborne skrutky co sa mi pravez tak moc nepacilo.. Kovovy remen chcem dokupit potom.. vyde ma to rovnako..
Co mas za hodiny ak sa smiem spytat ?
inak co mi radil kamos co sa ozaj vyzna do hodiniek, ak chce dat clovek "malo penazi" a mat za to hodne muziky, tak nech pozera hodinky Oakley ktore pouzivaju strojcek Certina.
Inak v tejto cenovej kategorii ma slusnejsie hodiny asi len Seiko a jeho japonski kamarati.
hej moze byt.. tak chcel som vediet bo kopec ludi len nazory nazory a pritom okolo toho ani neleteli ...
http://www.swissmadewatches.net/
vyse desat rokov mam hodinky tissot...okrem toho, ze sa mi podarilo stratit jeden gombik, rozbit sklicko a pokazit remencek a v zmienenom servise v RS som za rozne opravy zaplatil skoro polovicu ich povodnej ceny, mam pocit, ze ani s ich presnostou to nie je nejak slavne...ale inak za tu cenu (600,- DM) su primerane spolahlive a bol to darcek a mam ich rad...ale sam by som si ich nekupil a hladal by som asi aj v inej cenovej hladine
inak, kedysi sa mi pacili aj festiny, no vytriezvel som z toho