2. ročník tejto akcie sa bude konať v sobotu 23. septembra, po novom je štart presunutý pred Obecný úrad v Stráňavách, čiže súčasťou trate je aj výživný úsek na konci obce, ktorý preverí nejedného ambiciózneho bikera.
To Imroman: To uz by tych kategorii muselo byt riadne vela. Ved organizatori chcu buduci rok kategorie MTB a ziletky, ja by som bral aj kategoriu do 23r a keby mala byt aj kategoria cisto pre profi, tak by uz asi kazdy mal svoju kategoriu
Zdravim vsetkych. Myslim ze tato casovka na Polom bola celkom vydarena akcia, aj ked chybicky krasy sa vyskytli. Chcel by som len uviest na spravnu mieru nejake veci ktore boli popisane v tejto diskusii. To ze som majster sveta v zimnom triatlone vobec neznamena ze som profi sportovec. Tak ako vacsina z vas chodi do roboty alebo do skoly, aj ja studujem (zajtra prvy skolsky den:) a ani nahodou sa sportom nezivim, takze aj nejake koruny treba obcas zarobit. Takze nejake poznamky ze co som robil na amaterskej MTB casovke si myslim nie su moc na mieste. Cyklisticka licencia ani neviem ako vyzera... Tych ostatnych "profi ziletkarov" tiez poznam, a oni su tiez radi, ked sa dostanu z roboty a mozu si sadnut na bike.
Je pravda ze nieco ine je ist na cestaku a ine na horaku, takze rozdelenie tychto kategorii by bolo asi najlepsie riesenie. Ale nejaka profi kategoria...???neviem ci by mala nejakeho ucastnika. Tito ludia dnes asi potia krv na MS v rakusku.
Mne osobne sa nepacilo ako nas organizatori odpisovali hned od zaciatku, ze tam nemame co robit, pritom ked sme sa prihlasovali a pytali sme sa ci mozme ist na cestaku vsetko bolo v pohode. Pred startom sme sa dohodli ze dostaneme penalizaciu nejaku minutu a pol a nakoniec to aj tak zmenili a dali nas mimo poradia.
PS: Ale ten vyhlad zhora a ta globasa dole stali za to:) Takze mozno aj o rok...
ok, berem aj tento pohlad zainteresovaneho cloveka.
ale to ze si u mna macher na veci nic nemeni.
a hlavne ked som pocul ze v podstate sa trenujes sam.
Inak akoto ze licenciu nemas ked pravidelne vyhravas SP( teda slovensky) v triatlone?ved tam sa takisto delia na amaterov a profikov ci nie?
Hovoril o cyklistickej licencii , triatlonova je o niecom inom.
Inak mohli by sa tu vyjadrit organizatori, preco ten chaos so ziletkarmi. Nieco ine sa hovorilo do telefonu ked sa prihlasovalo, nieco ine pred startom, nieco ine po zavode. Tak isto som zaplatil startovne ako vsetci ostatny, preco by som mal byt hodnoteny mimo poradia? Pravidla by mali byt jasne dopredu, na to su propozicie. Kazdy sa moze rozhodnut, na akom kole pride, ked pridete na cestne preteky na horaku, nikto vam nic nepovie, tak isto je to s cyklokrosom, v pohode tam jazdia na horskych.
mate pravdu, ved iba stacilo na letak, putac alebo na net napisat ze start je povoleny iba na horaku a bolo by po problemoch. Inak dikes ze ste mi to objasnili s tymi licenciami a profikmi...ospravedlnujem sa. Takze som aj ja za to nech sa urobi jedna kategoria pre cestne a bude to ok...
Prispejem aj ja, aj ked som sa nezucastnil a prisiel az po funuse. Na jednej strane sa mi ta akcia velmi pozdavala, prvy krat som videl spolocne ziletkarov a mtbckarov. Ale potom som sa dozvedel co pise Ajeto. Organizator by mal radsej pouvazovat o takej trati pre mtb, aby nebola zjazdna ziletkami, ved mnozstvo z vas asfaltky neuznava. Z tohoto pohladu to bola nezvladnuta akcia.
Zdravim vas vsetkych cyklpozitivny sialenci. V prvom rade vam chcem vsetkym podakovat ze ste na nasej akcii boli a zucastnili sa a ze sa vam to hlavne cele pacilo(usudzujem podla toho co tu citam). Teraz sa vyjadrim k chybickam krasy. Takze ziletkary bola chyba. Boli hned pri starte penalizovany 1minutou ale to bolo malo.Tak isto ste si vsimli, ze neboli ocenovany na stupnoch ale len simbolicky. To ze sme im dovolili start bola nasa chyba, ktora sa nebude opakovat. Buduci rocnik bude kategoria len pre nich samostatne. Samozrejme v dalsom rocniku bude aj ketegoria 16-23 ako ste nam radili. Dalej sa chcem vyjadrit k povinnosti prilieb, tie boli naozaj povinne ale kazdy ucastnik podpisoval to ze ide na vlastne riziko, cize kazdy ako chcel mi nemozeme nikoho nutit. Takze chybicky nas mrzia, verim vsak ze celkovy dojem z Sprintpolomu zatieni vsetky nedostatky...
tak ale zase nemozete popriet ze na plagate bolo velkym napisane MTB casovka do vrchu.
My tiez neznevyhodnujeme na cestnych pretekoch ucastnikov pouzivajucich MTB bike. Asi by to chcelo nejaku presnu definiciu co sa povazuje za ziletku a co za MTB. Niektori borci so slickovymi plastami nemali daleko od ziletkarskych.
Niekto si bude pamatat kde volakedy koncila casovka na Straniku (samozrejeme pre ziletky). Este uvediem jen priklad, klasiku Pariz-Roubaix. Chalani vam aspon ukazali co vsetko sa da prejst na ziletke (aj tak to neboli uplne hranice).
Ale inac to bolo naozaj celkom pekne, ziletkari si svorne s bikermi vychutnavali klobasku a pifco....
To yombayz: Tak ak to bude buduci rok tak ako si napisal tak sa uz fest tesim. A tento rok to tiez bolo celkom dobre(sak to bol len 2. rocnik) Este by ma zaujimalo podla coho sa bude rozlisovat mtb a cestak
podľa veľkosti kolesa samozrejme, kto má na slovensku žiletku s 26" kolesami? a potom by som to vyznačil pri prihlasovaní, inak giro, to, že niekto obuje hladké plášte neznamená, že nejde na MTB, to je bežná vec
TO ZIGO: slubujem, ze sa polepsime a tie kategorie ze ziletky a MTB to je jasne plus ketegoria 16-23r. A rozlisovat to budeme asi tak ako pise katko 26 alebo 28 palcov akurat mozno cross(treking) zaradime k MTB samozrejme podla sirky balona...
Otazka ze co je horak a co cestak je na mieste, lebo este som nikde necital definiciu tychto dvoch pojmov. Rozdelit to podla velkosti kolies asi tazko, uz som videl vela ludi, na slovensku, co mali cestak s 26" kolesami. Ked z tohto preteku chcel mat niekto cisto MTB casovku, tak mal k tomu prisposobit trat tak aby ziletkari nemali sancu...
TO STICK: Jasne ze mam triatlonovu licenciu, ale to je nieco ine ako cyklisticka. Inac odkial ma poznas
fotky este nemame spracovane inak je ich asi 1000 lebo sme mali 11 fotografov. Urcite sa objavia trochu neskor ale ak niekto chce zopar napiste maily poslem cosi....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Je pravda ze nieco ine je ist na cestaku a ine na horaku, takze rozdelenie tychto kategorii by bolo asi najlepsie riesenie. Ale nejaka profi kategoria...???neviem ci by mala nejakeho ucastnika. Tito ludia dnes asi potia krv na MS v rakusku.
Mne osobne sa nepacilo ako nas organizatori odpisovali hned od zaciatku, ze tam nemame co robit, pritom ked sme sa prihlasovali a pytali sme sa ci mozme ist na cestaku vsetko bolo v pohode. Pred startom sme sa dohodli ze dostaneme penalizaciu nejaku minutu a pol a nakoniec to aj tak zmenili a dali nas mimo poradia.
PS: Ale ten vyhlad zhora a ta globasa dole stali za to:) Takze mozno aj o rok...
ale to ze si u mna macher na veci nic nemeni.
a hlavne ked som pocul ze v podstate sa trenujes sam.
Inak akoto ze licenciu nemas ked pravidelne vyhravas SP( teda slovensky) v triatlone?ved tam sa takisto delia na amaterov a profikov ci nie?
Inak mohli by sa tu vyjadrit organizatori, preco ten chaos so ziletkarmi. Nieco ine sa hovorilo do telefonu ked sa prihlasovalo, nieco ine pred startom, nieco ine po zavode. Tak isto som zaplatil startovne ako vsetci ostatny, preco by som mal byt hodnoteny mimo poradia? Pravidla by mali byt jasne dopredu, na to su propozicie. Kazdy sa moze rozhodnut, na akom kole pride, ked pridete na cestne preteky na horaku, nikto vam nic nepovie, tak isto je to s cyklokrosom, v pohode tam jazdia na horskych.
My tiez neznevyhodnujeme na cestnych pretekoch ucastnikov pouzivajucich MTB bike. Asi by to chcelo nejaku presnu definiciu co sa povazuje za ziletku a co za MTB. Niektori borci so slickovymi plastami nemali daleko od ziletkarskych.
Niekto si bude pamatat kde volakedy koncila casovka na Straniku (samozrejeme pre ziletky). Este uvediem jen priklad, klasiku Pariz-Roubaix. Chalani vam aspon ukazali co vsetko sa da prejst na ziletke (aj tak to neboli uplne hranice).
Ale inac to bolo naozaj celkom pekne, ziletkari si svorne s bikermi vychutnavali klobasku a pifco....
ja som bol tusim 21...
Ale az na tych par chybiciek ktore sa daju lahko odstranit do buduceho roka to bola paradna akcia...fakt som sa bavil.
Ani na stránke usporiadateľa www.cyklo-pozitiv.sk nie je nič.
TO STICK: Jasne ze mam triatlonovu licenciu, ale to je nieco ine ako cyklisticka. Inac odkial ma poznas