Mal som červeného užoviaka Jana. Metrík dvadsať. Akurát že jedného škaredého dňa si extakmermangelka zmyslela že je zrazu strašne proti nemu (po roku spolužitia)...
Mám momentálne celkom iné problémy. Ale had je asi najnenáročnejšie zviera do bytu (teda... vždy je dobré mať ešte chov myšovečerí) a vhodný aj pre ľudí alergických na srsť... papká raz za X dní (keď začne skákať po prstoch) takže stačí meniť vodu a upratovať mu spod kakáča.
Keď bude nové tuleňovo, bude haf. Severská obluda (čo iné k tuleňovi, že jo). Výber zostáva huskáč vs samojed, malý mamut je priveľký, grónsky pes nie je najvhodnejší do bytu podľa toho čo som počul.
Ja som vždy chcel plaza, ale asi by si s terajším morčaťom nerozumeli ďalej máme na dvore Rottwelera, Bordeauxkú Dogu a kocúra. Ryby v jazierku nepočítam Veľký dvor, veľký pes
preco? ved laska ide cez zaludok....len potom kde konci?.. ...mozes si kupit nejaku rybozravu uzovku napriklad alebo aj normalneho hada......len potom treba davat sakra pozor a pred kazdym manipulovanim s hadom poriadne umyt ruky aby necitil pach hlodavca.... inac by ta mohol pohrizt ...............hod sem foto
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tulenik: ved sa k tomu mozes kludne vratit... ked uz nieje ziadna "prekazka" v ceste
Keď bude nové tuleňovo, bude haf. Severská obluda (čo iné k tuleňovi, že jo). Výber zostáva huskáč vs samojed, malý mamut je priveľký, grónsky pes nie je najvhodnejší do bytu podľa toho čo som počul.
Chamaeleo calyptratus
Anolis carolinensis
Aphonopelma semanni
Brachypelma smithi
Tiliqua scincoides Scincidae
Neviem
Trochu som sa pochválil cudzím perím ... mali sme túto divú zver na krátky čas v opatere.
janosik: a keby si videl ake su sikovne s tymi labkami