Zaujímalo by ma, aké hry na PC/konzolách hráte, aká je vaša najobľúbenejšia hra a akú hru práve hrajete. A ešte na akú hru sa najviac tešíte?
Ja hry hrajem len občas. Pred tromi rokmi, keď som nemal internet, tak som hral každý deň... Moje najobľúbenejšie staršie hry sú: Transport Tycoon Deluxe, Sims, Need For Speed Underground 2, GTA, GTA San Andreas, SWAT 4. V poslednom čase ma chytili hry:Far Cry, Rainbow Six: Vegas, Crysis (raz som to prešiel), Call of Duty 4 (prešiel som to dvakrát, škoda, že to je také krátke, ale Multiplayer je výborný!) a teraz si občas zahrám hru S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl. Táto hra ma veľmi baví. Má veľmi krutú atmosféru a minule som to nedokázal hrať dlhšie ako hodinu, musel som to vypnúť. Normálne som sa až bál. Ani sa nečudujem keď som to hral vnoci s 5.1 zvukom
A najviac sa teším na hru, ktorá by mala vyjsť do konca tohto roka a to je GTA IV, S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky a Far Cry 2
a este COD Modern Warfare 2.
No, hľadal so recenzie na tieto gamesy a už viem prečo som o ne nezavadil - sú to okruhy a to ja nemusím . Hľadám čosi na spôsob NFS (len nech to nie je arkádovejšie než arkáda
No, začal som to trošku hrať,aby som sa pobavil z nastavením grafiky (nemám najnovšie PC )........a hneď prvý úkol bol vyčistiť nejakú benzínku od zlodejom, lenže (!!!!!) išli tam so mnou ešte iní stalkeri, ktorí mi pomáhali a bojovali so mnou......a ja to hrozne nemám rád (!!
ale teraz radšej novú grafiku nekupujem, lebo si neviem predstaviť potom, že ako sa budem učiť na matury
inak musim urcite spomenut World Racing 2 z 2005 ..v podstate taka realistikou nieco medzi NFS a GTR ale celkom fajny kompromis a bracha sa v nej hrajka tym ze si do nej programuje auta a drahy a take volovinky ...jednoducha na upravy
skus - je to zdarma
http://pt.andy-design.eu/news.php
Systém:Win XP, SP2
Procesor:2,2 GHz Intel Pentium-4/AMD Athlon XP 2200+
Pamäť:768 MB RAM
Miesto na disku:6 GB
Grafická karta: nVidia GeForce 5900 128MB/AMD Radeon 9600 XT 128 MB
DirectX 9
Čím ďalej to hrám, tým mám z toho lepší pocit. Neobmedzené skúmanie zákutí zóny, popritom plnenie questov, sem tam nejaká prestrelka. Paráda.