V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Jezus: co sa tyka podpisov, to vieme ovplyvnit, ale s linkami v reklame sa zial neda hybat...
1. Nespravne zobrazenie sprav v sekcii sukromnych sprav a v sekcii konceptov ss - v IE8 sa po zobrazeni detailu spravy tato zobrazi tak, ze presahuje cez graficky vymedzeny priestor doprava takze dole pribude posuvac vlavo-vpravo. Malo by to byt nastavene na "fit to window" abo take nieco, nech to nepresahuje a nech sa nezobrazuje ziadny posuvac. Taktiez sa nezmyselne pri zobrazeni diskusie cez SS (viac SS) tieto nezobrazia na celu dostupnu vysku okna, ale sa tam nezmyselne prida posuvac v smere hore-dole a clovek tu diskusiu vlastne nevidi a musi sa posuvat tou listou.
2. Nedalo by sa nastavit, aby sa po odoslani SS automaticky nacitala schranka dorucenych sprav? Je to bezna funkcionalita mail klientov a vzdy ma irituje, ked po odoslani SS si este musim klikat na jednu z moznosti Zobraziť odoslanú súkromnú správu alebo na Naspäť na priečinok "Neprečítané príjemcom", lebo vzdy ocakavam, ze mi rovno nacita inbox.
3. To iste ako v pripade 2 plati aj pre odoslanie a upravenie prispevku - namiesto toho, aby sa automaticky nacitala dana tema uz aj s odoslanym/upravenym prispevkom, zase ponuka 2 moznosti a to tiez dost zdrzuje kedze je forum hlavne v poslednej dobe dost spomalene (pridavat zbytocne kliky navyse pri takom spomaleni je ako pomsta nepriatelovi).
4. To iste ako v pripade 2 a 3 plati aj pre oznacenie tem v niektorej sekcii ako precitanych - namiesto automatickeho navratu do danej sekcie sa najprv zbytocne zobrazi oznam na obrazku a az po par sekundach sa nacita dana sekcia... A inak zda sa mi omnoho logickejsie, ak by sa po oznaceni tem v niektorej sekcii (napr. Sukromne akcie, vyjazdy, treningy) automaticky nacitala uvodna stranka fora a nie opät sekcia Sukromne akcie, vyjazdy, treningy ktoru som prave oznacil ako precitanu a teda ma uz nezaujima.
5. To iste ako v pripadoch 2, 3 a 4 plati aj pre vymazanie vybranych SS zo schranky dorucenych - po vybrati moznosti "odstanit oznacene" a potvrdeni tacidla "Prejst" sa ma este zbytocne pyta v prvom okne, ci chcem ss naozaj odstranit a to aj napriek tomu, ze uz som to dvojito potvrdil, takze nechapem, naco je tam integrovane toto zdrzanie. No a ked navela konecne uspesne ss vymazem
Provokacia
Dorazka
Nieco taketo:
Inak toto by mohla byt aj zaujimava sutaz - dajme tomu kazdy mesiac by bolo na tyzden (alebo v inej frekvencii) pozmenene logo - vo fore by sa vybral najlepsi navrh na ten mesiac a nahodil by sa na nejaky cas.
EDIT: A mám tých smajlíkov na všetkých stránkach fóra, kt. otvorím. Alebo hackli fórum?
Problem s vyskou som si vsimol, v tom su moznosti zmeny loga dost obmedzene.
Upravil som ho na 300x54, ak vyhovuje, tak ho kludne pouzi.
Bez tejto temy by som o novom logu ano nevedel